Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamagoraczkowicza

goraczka u 10ciolatka Pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Ale takie wariatki jak ty kolejki napędzają.

Gość gość
Autorko, dla twojego również :)

Gość landstonasop1985ijxah
Normalna goraczka 3 dniowa, skoro temperatura da sie zbic do 37 i nie ma objawow innych to nie panikuj. Podawaj przeciwgoraczkowe regularnie i pojutrze bedzie ok. Jasne http://i.ven.bz/eGFD

Gość gość
Pewnie juz wiesz co i jak. Ale nap.ci jak bylo u nas rok temu- goraczka taka 4 dni na chwilke tylko spadala. Wymioty raz. Lekwrz- wszystkie badaniavtzn krew i mocz. Wyszedl stan zapalny i duzo anomalii w tym alergia potezna. Szpital od razu. Usg wymazy i co? W 5 dobie gardlo biale.u nas angina miala taki przebieg i tak dlugo sie wykluwala

Gość mamagoraczkowicza
Teraz mlody spi ale goraczka wrocila.Mam nadzieje jednak ze to rzeczywiscie zwykla infekcja wirusowa i obejdzie sie bez antybiotykow i nic powazniejszego sie z tego nie rozwinie. Eh.I tak dlugo synek byl okazem zdrowia.Za tydzien zaczynaja sie ferie wiec mam nadzieje ze do tego czasu bedzie zdrow jak ryba.

Gość gość
Przez http://rankingtermometrow.pl/ można sobie poszukać termometru albo przynajmniej ocenić ten którego się używa żeby inni mieli jakiś feedback o jakości. Ja tutaj znalazłam bardzo fajny bezpieczny model dla niemowlaka.

Gość els

Nam bardzo służy BabyTemp jak do tej pory...ułatwia życie przy niemowlaku gdzie co chwila muszę zwracać uwagę czy mleko nie jest za ciepłe, albo czy woda w wanience nie jest jakaś za gorąca, albo czy w pokoju nie nagrzałam za bardzo...i tak w kółko termometr jest w ruchu ;>

Gość renataaa

Działa mi w zestawie BabyTemp+kompres żelowy mini wszystko tak samo dobrze :) nie mam zastrzeżeń!

Gość majka
Dnia 12.02.2019 o 14:32, Gość els napisał:

Nam bardzo służy BabyTemp jak do tej pory...ułatwia życie przy niemowlaku gdzie co chwila muszę zwracać uwagę czy mleko nie jest za ciepłe, albo czy woda w wanience nie jest jakaś za gorąca, albo czy w pokoju nie nagrzałam za bardzo...i tak w kółko termometr jest w ruchu ;>

Też sobie chwalę Baby Temp

Gość kinga
Dnia 14.02.2019 o 15:28, Gość renataaa napisał:

Działa mi w zestawie BabyTemp+kompres żelowy mini wszystko tak samo dobrze :) nie mam zastrzeżeń!

Tez polecam ten zestaw :)

Gość ann

Też korzystamy z Baby Temp i też sobie chwalimy. Akurat termometr dostaliśmy w prezencie od teściowej jeszcze przed urodzeniem się naszej córki.

Gość akinn

Jak będziesz chciał kupić termometr na prezent dla rodziców po urodzeniu dziecka to myślę, że możesz zerknąć sobie do oferty przygotowanej przez Sanity, mają sporo ciekawych propozycji bezdotykowych urządzeń między innymi model MultiTemp, który szybko dokonuje pomiarów.

Gość kuba

Nie miałem do tej pory bezdotykowego termometru więc trudno mi się jednoznacznie wypowiadać, ale faktycznie ten co mam obecnie Fast Temp, polecony w aptece spełnia moje oczekiwania, pomiary robi się nim szybko, obsługa nie jest problemowa, każdy powinien sobie poradzić.