Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straconyy

Dziewczyny czy da sie odzyskac ta jedyna?

Polecane posty

Gość gość
hoooya sobie podnies

Gość gość
Naucz się kultury, Gościu z 10.37.

Gość perlman
dzisiaj mija miesiac od naszego rozstania i mam wrazenie ze ze mna jest coraz gorzej, zamiast zdrowiec z czasem to dociera do mnie ze to juz nie wroci. mam wielka ochote odezwac sie do niej ale wiem ze to nie poprawi naszych stosunkow. nie wiem juz co mam zrobic :(

Gość gość787878
Pearlman, czy dobrze rozumiem, że już do siebie wracaliście? Bo jeżeli tak, to zwykle drugi raz rozpada się przez te same popełnione błędy. Chodzi o to, że powrót następuje albo bez zrozumienia, jaki był powód rozstania, niechęci przyznania się do błędu czy chęci albo umiejętności popracowania nad zmianą swojego zachowania. Jeżeli to Ty zawiniłeś i wiesz, co to było, to staraj się to zmienić. Dla siebie. A jeżeli się Tobie uda i będziesz innym człowiekiem, to kto wie, może jeszcze się spotkacie, Twoja była zobaczy, że jesteś lepszym człowiekiem i da Tobie szansę? To zależy od tego, co nabroiłeś i czy Ona nadal Cię kocha.

Gość perlman
Nabroic, może i troche nabroiłem. Szeroko pojete zaniedbanie, moim błędem jest to że myslałem że już zawsze będziemy razem bez względu na wszystko, zapomniałem że musze nie ustannie pielęgnować tę miłośc. Jednak dotarło już do mnie że kij ma dwa końce i wina tak naprawdę leży po obu stronach. Chyba czas się z tym pogodzić, chociaż jest to nie samowicie trudne i bolesne.

Gość gość787878
Perlman, to że ona też popełniła jakiś błąd nie zwalnia żadnego z Was z wyciągnięcia z tego wniosków i poprawienia w sobie czegoś. Albo się za to bierzesz albo nie wzdychaj za nią ani nie szukaj kolejnej kobiety. Coś zrobiłeś źle, to zastanów się, jak to w sobie zmienić.

Gość mkms
przeczytaj sobie książkę druga szansa marcina adepta szabelskiego nie rób nic, dopóki jej nie przeczytasz!

Gość gość
z tą ksiązką to jakaś ściema i podejrzewam, ba nawet jestem pewien że to kryptoreklama.

Gość niezecydowaby
Przeczytaj Zaplecze - Violetty Komar, a znajdziesz odpowiedź :P)

Gość mkms
...to akurat nie jest kryptoreklama, choć ciężko ci w to uwierzyć zapewne, 7 lat nie jestem ze swoją EX i ma innego, tylko dlatego, ze NIE WIEDZIAŁEM jak ja odzyskać, gdybym miał tą wiedzę wcześniej...ehh, teraz już pozamiatane, a było tak blisko, miałem otwartą furtkę, a wszystko z****ałem, bo nie miałem pojęcia jak się za to zabrać, popełniłem masę błędów, co w tej książce jest wyjaśnione, mam wersję pdf odzyskać ex 2.0 i czasem tu zaglądając polecam tą książkę tym, u których jeszcze jest szansa A jakaś ta violetta komar- co może wiedzieć o facetach który biega za byłą i się poniża... napisał ten od książki adepta szabelskigo

Gość gość
I co Stracony, zrobiłeś jakiś krok naprzód i już nie jesteś stracony?

Gość Tygrysss32
"Straconyy" może jeszcze nic straconego :) Ze swojej strony mogę Ci polecić stronkę którą znalazłem w sieci i tam możesz znaleźć porady jak odzyskać kobietę, która odeszła > http://uwodzenieuk.com/category/artykuly/

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.