Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najfajniejsze prezenty walentynkowe

Polecane posty

Gość gość

jaki najbardziej zaskakujący prezent na walentynki dostaliście?

Gość gość
ja słoik do naciągania moszny Skarbie

Gość gość
ja dostałem od dziewczyny model samolotu - to moja pasja i ona doskonale o tym wiedziała a takie modele nie są tanim wydatkiem.... ale przynajmniej mi powiedziąła gdzie kupiła i teraz sam tam robię zakupy bo nie znałęm wcześniej tego sklepu - zdalne hobby

Gość gość
Wejdź sobie na dyskrecja pl. Mają bardzo fajne rzeczy na walnetynki, i takie niewinne i takie ostrzejsze. Bardzo fajne są, sama rok temu dostałam od chłopaka jeden taki zestaw i bardzo się przydał :D

Gość gość
Dostałam kajdanki i seksowną bieliznę. :) Byłam zaskoczona, ale po chwili pomyślałam że to trafiony prezent. Potem sama sobie kupiłam taki sexi komplet na dyskrecja pl i od czasu do czasu używamy :)

Gość Piotrek z Wa wy
Ja jak co roku zaopatruje się tam gdzie najtaniej ,bo nie lubię przepłacać.Kupuje bieliznę erotyczną bezpośrednio u importera maja extra wybór i najlepsze ceny i co ważne żona zawsze zadowolona a przy okazji ja też usmiech.gif Sprawdźcie samihttp://allegro.pl/listing/user/listing.php?u s_id=34194945

Gość gość
No, ta dyskrecja pl to dobre wyjście na prezent walentynkowy. Tak jak już tam ktoś napisał i niewinne kubeczki mają i ostre zabawki. :D dla każdego coś dobrego.

A moze taka romantyczna laleczka: https://bymalisia.pl/produkt/walentynki-lalka-handmade/

Fajny i oryginalny prezent

Gość makumbaska

voucher na lot w tunelu aerodybamicznym :D ja byłam w takim w speedfly pod wrocławiem i polecam!

Gość kaja345

Wyjście na strzelnicę! Ja swojego chłopaka mam zamiar zabrac do progun we wroclawiu 🙂

Gość ollaaa

Ja bym kupiła jakiś zegarek, może smartwatch? Bardzo polecam garetta.