Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was wzięła by do ust penisa właśnie wyjętego z pochwy innej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Dużo tutaj się pisze o męskich fantazjach, typu żona w objęciach innego, seks z żoną plus inny facet itp. A mnie zastanawia czy są sytuacje odwrotne: żony i partnerki gotowe podzielić się w łóżku swoim mężczyzną z inną kobietą, ewentualnie oddać go tej innej całkowicie i patrzeć jak on z nią swawoli :classic_cool:

Gość gość
Nigdy nie było mi dane przeżyć tego typu akcji, ponieważ moje partnerki seksualne, mimo że były super dziewczyny, nie przejawiały niestety żadnych skłonności biseksualnych :O

Gość gość
Podbijam bo temat ma potencjał

Gość gość
Ja namawiam męża na trójkącik z taka panna ktora zgodzi sie na wszystko czego on pragnie. Ja chce tylko popatrzeć i pobawić sie z ta kobieta. A ten osioł nie chce

Gość zepsuta rypka
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów...

Gość gość
A co byś chciała jej zrobić i co byś chciała żeby Twój małżonek jej zrobił? PS: To wynajęta profesjonalistka, nieznajoma poznana w necie czy jakaś Twoja koleżanka/znajoma?

Gość gość
On miał zdecydować i sobie wybrac :) Teraz ja szukam ale tylko dla siebie :) Gdyby była chętna pani to zapraszam marzenie.1988@wp.pl

Gość gość
Ale byłabyś gotowa wziąć do ust jego członka tuż po tym jakby go wyjął z pipki tamtej panny?

Gość gość
kiedyś na studenckich orgietkach się zdarzało takie coś. Mój chłopak zawsze przed zajęciem się mną kazał mi oczyszczać ustami penisa z soków innych lasek. Nie stanowiło to dla mnie wtedy problemu, raczej moja uwaga skierowana była na inne okoliczności - zazwyczaj poprzedni facet starał się wykorzystać czas przed zmianą partnerek i ostro obrządzał się między moimi nogami albo przy wypiętym tyłeczku. Szczególnie lubiłam perwresyjność pozycji od tyłu - czuję głęboko twarde i mocne uderzenia a nie wiem kto je robi.

Gość gość
Ale byłabyś gotowa wziąć do ust penisa męża tuż po tym jakby go wyjął z pipki tamtej drugiej panny?

Gość gość
Oczywiscie ze tak. To jest podniecające

Gość gość
Jak zdarza się, że mamy dodatkową pannę do zabawy i mąż liże nas na zmianę, to czemu nie?

Gość gość
Nie mamy z tym problemu by brac po wyjeciu z innej cipki.Zabawiamy sie z inna para wymiane partnerow i kazda konfiguracja jest przerabiana.Nawet w obie dziurki naraz.

Gość gość
Moja żona to nawet nie chce wziąć mojego penisa z jej własnej cipki, każe mi go myć! a co dopiero od innej kobiety...

Gość gość
A minety też jej nie robisz?

Gość Iv_ona24
Co za ludzie przeciez to nic obrzydliwego! Skoro czysta jest to czemu nie?

Gość gość
Są takie co w ogóle nie biorą, bo to obrzydliwe, a co dopiero z innej szparki!

Gość gość
Joladarek odezwij sie prywatnie : marzenie.1988@tlen.pl

Gość gość
Moja bierze. Ba nawet minete robila przy mnie swojej kolezance.

Gość gość
Parę razy się zdążyło, że dziewczyna zrobiła mi loda zaraz po tym jak ciupiałem inną. Ja z kolei parę razy zrobiłem dziewczynom minetkę zaraz po tym jak inny facet skończył. Czasem atmosfera ma tą temperaturę.