Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wojtyła był fatalnym papieżem. Franciszek jest znacznie lepszy

Polecane posty

Gość gość

Franciszek jest blizej ludzi, bardziej otwarty. Jan Pawel II Wojtyla byl pelen nienawisci do ludzi, ktorzy zyja inaczej niz on chce, woził sie limuzynami, w afryce demonstrował swoje bogactwo, przyczynial sie do rozwoju epidemii AIDS, nie widze nic pozytywnego w pontyfikacie tego czlowieka. Ukrywal pedofilow, Benedykt z tym chcial walczyc ale go wygryzli, Wojtyła nie robil nic

Gość gość
daj spokoj, wojtyła był tylko wielbiony w polsce, w innych krajach nie, w UK jak mial przyjechac byly protesty, ponad 100tys osob w Londynie chcialo zakazu wjazdu

Gość gość
Franciszki to dobre chopy :classic_cool: ja z Franiszkami zawsze dobrze sie dogadywałam ,baaa nawet za dobrze :P

Gość gość
Franek jest?

Gość gość
Popieram Franciszek jest najlepszy :)

Gość gość
:classic_cool: był jest i będzie ,skromny z dobrym sercem

Gość gość
Franciszek to falszywy prorok prawdopodobnie, dlatego tylu fanow glownie wsrod niewierzacych.

Gość gość
odwal sie ateisto .Franek jest qull!

Jak dla mnie, papież to zawsze papież... Po mojemu z papieżami jest, jak z cyganami. Ta samo, jak dobry cygan, to martwy cygan, ta samo dobry papież to . . . no właśnie . . .

Gość gość
Jan Pawel II to dopiero byl falszywy prorok, wybrany z pomocą CIA by ostatecznie rozwalic zwiazek radziecki. Watykan to zło, tam nie ma Boga tylko pieniądze, władza, polityka i kontrola mas

Gość gość
Dumnorix dziś xxx wiem o tym, nie uznaje Watykanu i papieży, dla mnie to kukły tych wyzej

Gość gość
Ja pisalam, ze jest falszywym prorokiem, jestem katoliczka.

Gość gość
nie ateista, ale moze Franciszek jest ateista, tego nie wiem. Glosi w kazdym razie swoje nauki, ktore duzo wiecej maja z humanizmem wspolnego, niz z nauczeniami Jezusa.

Gość gość
JP2 dla mnie on nie był dobry

Gość gość
Świetny jest , przynajmniej może zmieni się nastawienie tych zapyziałych katoli :)

Gość gość
No i wychodzi tępota tzw wierzących, a co wojtyla mial wspolnego z naukami Jezusa ? Co kosciol ma z nimi wspolnego ? Niewiele. Kosciol od zawsze fałszuje historie, z Magdaleny zrobili lafirynde, usuneli ksiegi z Biblii, mają mase tajemnic o ktorych nie mowią. Kosciol katolicki to cyrk na kolkach. Jestem chrzescijanką, nie katoliczką. Katolicyzm to patologia podobnie jak islam i prawosławie.

Gość gość
jeden i drugi pedo

Gość gość
podnosze

Gość gość
dla mnie Wojtyła nic nie zrobił dla ludzi tylko polska go tak propaguję że on jest cool a pedofilia za czasów jego w kościele ? bronił ich i krył tych pedofilów Wojtyła powinien dostać za to mocny wp*****l s******l

Gość gość
sukienkowi maja coś z głową , nie zauważacie tego, że trzeba sie powtarzać w odpowiedziach :D