keysy2121 0 Napisano Styczeń 28, 2015 witam dziewczyny a wiec zmienilam z azalli na kontracept bo przed ciaza go bralam i wszystko gralo ale teraz 1 pudelko kontrac. i od tygodnia okres/plamienie nie wiem jak to nazwac. skad to?czy to jeszcze efekty azalli? bo na niej mialam plamienia dluzsze i krotsze. dodam ze zaczelam brac kontracept na drugi dzien po zakonczeniu azalli gdyz tak bylo napisane w ulotce. nie posluchalam lekarza ktory kazala czekac do okresu bo po pierwsze nie wiadomo kiedy by to nastapilo a po 2 wole nie ryzykowac z gumkami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keysy2121 0 Napisano Styczeń 28, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giana80 0 Napisano Luty 2, 2015 Po Kontracept-czułam się po nim fatalnie,bóle głowy,problemy z widzeniem(chwilowe utraty wzroku) ,wyłysiałam!!!! włosy wypadały mi garściami,została mi po nich może 1/4 włosów :( plamienia,krwawienia do 6 opakowania !!! ,zmieniłam na vixpo i jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach