Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam sobie desmoxan

Polecane posty

Gość gość

Jestem mega zdeterminowana żeby rzucić te śmierdzące pety :D cieszę się jak głupia, ale mam tez nadzieje ze nie wyrzuciłam hajsu w błoto. Rzucał ktoś z Was palenie z desmoxanem? Pomógł?

Gość gość
to teraz Ci buzia nie będzie pachnieć szlugami jak będziesz loda robić studentko

Gość gość
Raczej śmierdzieć :p a tobie chyba dawno nikt nie robił zes taki zgryzliwy :D

ja rzucałem i mi się udało. cza jak na ulotce pisać i się musisz zaprzeć... nie jest to proste ale desmox pomaga. ale nie wyręcza. powodzenia. ps. nie pale już prawie rok

Gość gość
Będę obserwować temat bo też przymierzam się do zakupu desmoxanu

Gość gość
Kometa dzięki za odzew ;) ja już pare razy próbowałam rzucać bez wspomagaczy i nie udało się. Zdaje sobie sprawę ze zasnę tabletki nie wyręczą, ale dobrze wiedzieć ze chociaż pomaga. I jeszcze mam pytanie, jak się czułeś po odstawieniu desmoxanu? Nie ciągnęło Cię spowrotem do palenia? Do gościa wyżej, możesz kupić Tabex, to tabletki o tym samym składzie tyle ze tańsze. U mnie akurat w żadnej aptece nie było, wiec wzięłam te;)

Ja jestem w trakcie zażywania, ale ja od pierwszej tabletki nic nie paliłam bo mnie nie ciągnęło, ale też się zaparłam tylko że ja od elektrycznego e-papierosa rzucam... Nie palę od Piątku i właśnie jem Skittlesy ;p muszę się czymś zająć a są bardzo smaczne ;). Plusy to się wysypiam i budzę się wcześnie rano bo jak paliłam to nie chciało mi się spać a jak usnęłam to wstawałam bardzo późno, ciekawe sny ;). Pomógł mi dużo desmoxan bo tak to bym nie rzuciła i wróciła do nałogu, ale silna wola też potrzebna...

Gość gość
Mysia smacznego ;) ja właśnie chciałam kupić sobie e papierosa, bo strasznie lubię bawić się dymem i miałabym zajęcie dla rak w trakcie rzucania, oczywiście paliłabym zerówki ;) ale ostatecznie stwierdziłam ze lepiej oduczyć się palenia zupełnie, tak chyba lepiej ;)

Gość natik36
Ja tez brałam Desmoxan i udało się.Nie palę prawie półtora roku po osiemnastu latach palenia.

Gość natik36
Paliłam jeszcze kilka dni na początku brania. Nie było tak że mnie odrzuciło od fajek,po prostu piątego czy szóstego dnia już nie zapalilam.:) Nikt we mnie nie wierzył taka była ze mnie palaczka jak się patrzy a jednak.:D Po dwoch tygodniach mojego niepalenia ludzie z mojej pracy masowo zaczęli kupować Desmoxan,ale nie wszystkim się udało. Trzeba się jednak odrobinę zaprzeć.

desmoxan odstawiłem po jakiś 15 dniach. pisze żeby brać przez 25 dni ale moja skleroza jest wielka... nie było jakiś takich skutków ubocznych... heh przez pierwsze dwa m-ce chciało mi się kurzyć a teraz czasem jak mnie najdzie raz na miesiąc to mi się chce przez chwile :D jak zaczniesz rzucać to już nawet macha nie możesz wciągnąć bo ciul wszystko szczeli! powodzenia :)

E papierosy dla mnie gorzej było rzucić niż zwykłe ;) a człowiek tak się przyzwyczaja do tego smoczka, że masakra... E papierosy zerówka jeszcze bardziej Cię będą kusiły do palenia bo nie będziesz nic czuć/czuła nic Cię nie będzie gryźć i albo zwiększysz mg i nie rzucisz nikotyny albo wrócisz do zwykłych więc lepiej dać sobie spokój ;) ja e-papierosa co chwile paliłam i nawet jak teraz o nim piszę to myślę jakie by to było miłe uczucie zapalić go, ale postanowiłam, że nie będę paliła i ciekawe kiedy zejdzie ze mnie ten nałóg...

Gość natik36
Kometa mnie ciągnęło przez długie siedem miechów :D myslalam juz o matko i córko kiedy to się skończy aż wreszcie pusciło mnie:) ale tak jak już pisałam, bylam beznadziejnym przypadkiem,palilam L&M light pakę dziennie przez osiemnaście lat.

Gość gość
kup teraz swojemu bratu

weteran jednymi słowy :D ale się udało.. ja jestem z siebie dumny i zastanawiam się nad moją głupotą że zacząłem palić a paliłem z 10lat :D fajki to nałóg jak każdy inny czyli p********y!

natik36 i już Cię nie ciągnie do papierosów? Nie przypomina Ci się nałóg, i nie tęsknisz za machem? Kometa2015 wytłumasz mi jak to jest, że po dwóch miesiącach niby przestało Cię ciągnąć a czasami ciągnie Cię do palenia? To znaczy, że nigdy się nie zapomni o tym jak się paliło? Boję się, że coś tracę jak to rzucam, ale nie złamię się

Gość gość
Natik i kometa dziękuje i gratuluję Wam sukcesu :) ani jednego macha, zrozumiano :D poczytam sobie jeszcze książkę allan carr prosty sposób... Pamietam ze jak kiedyś czytałam to zrobiła małe pranie mózgu i od tamtej pory czasem patrzę na papierosa z takim... Obrzydzeniem :p natik 18 lat jeju : o ja pale 5... Kurde i widzę ze już zmarszczki mi się robią, a mam dopiero 22 :D

Gość gość
moj narzeczony ostatnio kupil desmoxan i niestety na niego w ogole nie zadzialalo. efekt byl taki jakby jadl cukierki. ale z tego co slyszalalam wielu osobom pomogl.

Gość natik36
Teraz dopiero czuję smród fajek:) a kiedyś wzruszałam ramionami i mowilam że przesadzają wszyscy... Nie ciągnie mnie w ogóle.Z początku nie mogłam też pić alkoholu.:) kto pali ten wie jak pięknie "wchodzą"jak się wypije.:) Teraz już mogę wszystko.Kawa bez fajki,piwko bez fajki,wczasy bez fajki.:) I mam święty spokój,a tak to tu zakaz palenia,tam zakaz palenia a tu człowieka trzęsło i gdzie tu iść. No i w portfelu wiadomo...500 zl mi zostaje:) A kosztowały wtedy 12.80 a teraz nie wiem.

Gość gość
Właściwie jak dokładnie policzyłam to tez mi wyszło prawie 6, wcześniej przez ponad rok popalałam tylko weekendami i prawdę mówiąc nawet się nie zorientowałam kiedy, a już byłam uzależniona. Także ludzie nie popalajcie, bo to podstepny nałóg ;)

Gość natik36
Acha no i dokładnie tak jak kometa mówi :) czuję się już pewnie,ale nie można ani macha!!! Nigdy.

natik36 dzięki, że odpisałaś to dobrze, że nie ciągnie bo dałaś mi nadzieję bo czytałam forum nie dawno to pisali, że cały czas tęsknią za papierosami chociaż nie palą rok, 2 lata, 3 miesiące itp itd i myślałam, że cały czas się tęskni za papierosem ;) czyli muszę najgorsze wytrzymać ;)

Gość gość
Sama nie rzucałam ale moj brat dwa lata a moj szwagier rok temu wlasnie z desmoxanem rzucili - nie pala do dzis. Powodzenia :)

Gość gość
Nie wiem jak inne, ja pale lm lighty linki i kosztują prawie 15pln... Już sobie wyobrażam ze tez tak bede w przyszłośc****iwko bez fajki, kawusia bez śmierdzącej fajki... :D jest o co walczyć :D i dobrze ze teraz nie pije, bo faktycznie moja najdłuższa próba tj 3 miesiące bez palenia została zniweczona przez piwka właśnie :(

Gość gość
3 tygodnie * miesiące to bym chciała :p

Gość natik36
A jeszcze wam powiem jak sobie można potem "porządzić":) Kremik za stówkę?Proszę bardzo! Perfumki za dwie czy trzy stówki? Czemu nie! Wcześniej kasa z dymem szła i było dobrze.

Gość gość
nie pomoglo, strata pieniedzy

Gość gość
Gość 17.08, szkoda. Ale nie podawaj się, próbuj dalej ;) natik święta racja. Zwłaszcza kobiety dbające o urodę powinny rzucać, nie dość ze są pieniądze na kosmetyki, ciuchy to jeszcze lepsza cera, spowolnione starzenie... :p

Gość natik36
Kochana próbuj i uwierz w siebie.Te tabsy nie kosztują bajonskiej sumy żeby nie spróbować. Potrzeba jeszcze kilo silnej woli,ale kilo a nie tonę:)