Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam sobie desmoxan

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj biorę 2 dzień i musze przyznać ze działa. Wczoraj od 18-23 nie spaliłam ani jednej fajki. Po raz pierwszy od nie wiem kiedy zasnęłam bez papierosa przed spaniem. Dzisiaj od 7:30 rano skopcilam tylko 3, i to w sumie bardziej z przyzwyczajenia i żeby skończyć paczkę, bo jakoś specjalnie mnie nie ciągnie, a na pewno jest duża różnica z męką kiedy próbowałam rzucać bez wspomagaczy ;)

Gość gość
zaczął się 3 dzień na desmoxanie. Pomaga, nie jest to spektakularny efekt, ale wczoraj wypaliłam połowę tego co zwykle :) Papierosy przestaja smakować, w ustach po zapaleniu kapeć jakby się te fajki jadło. Przed snem odpalilam papierosa - nie dlatego że chciało mi się palić, tylko dlatego że robiłam to ostatnie 17 lat... zgasiłam po 2 machach. Za to dziś rano spaliłam 3 fajki, praktycznie jedna za drugą. Wierzę, że uda mi się rzucić. Raz mi się udało z plastrami, ale to była męczarnia. 3 dni rzygałam jak kot. Nie paliłam pół roku i potrzeba było masę silnej woli. Z desmoxanem jest łatwiej, mniej skutków ubocznych, mniej ciągnie do fajek, palenie robi się mało przyjemne ale po ulegnięciu pokusie nie wisi się pół godziny nad kiblem (bo tak miałam na plastrach). Zobaczymy jak będzie dalej. Fajnie jakby ktoś jeszcze zaglądał i zdawał relację na bieżąco :)

Gość gość
Rzucilem bez zadnej pomocy po 15 latach palenia, nie pale 3 i pol roku :) bardzo zaluje tych przepalonych lat i kaski!!!!

Gość Beatka7788
Desmoxan stosowałam ale bez efektu. Udało się rzucić palenie ale dopiero jak natrafiłam na ten blog, warto poczytać blogbylejpalaczki.wordpress.com