Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionakobieta

o co mu chodzi...

Polecane posty

3 tyg temu zakończył się mój związek z powodu jak to ujął "utraty uczucia" do mnie. Rozeszliśmy się w zgodzie, nie kontaktowaliśmy przez pewien czas, zaczynałam się przyzwyczajać, doskonale wiedziałam że za nic nie mogę dać po sobie znać że cierpię. Jednak on po pewnym czasie zadzwonił, mówił że czuje się samotny, nie ma nikogo z kim może porozmawiać, tęskni, czuje brak. Powiedziałam że przejdzie, że rozumiem lecz oczywiście przez całą rozmowę nie wspomniała że też tęsknię, może to dziwne ale uważam że pokazałabym tak słabość, mam bardzo wysoką dumę czego nienawidzę, nigdy o nic nie proszę. Potem pisał niemal codziennie o północy, gadaliśmy i śmialiśmy się, jak dawniej tylko uważając na słowa, po przyjacielsku, znamy się perfekcyjnie i tak też nam się ze sobą rozmawia. Dzisiaj nagle napisał do mnie że wie już o co chodzi i nie chce mieszać mi w życiu, żebym zajęła się innymi chłopakami, że jest przeszłością i szkoda na niego mojego czasu, nie wiedziałam o co chodzi (zawsze to on zaczynał rozmowę) a gdy zapytałam go co to znaczy ze wie o co chodzi olał mnie pisząc że wyłącza wifi, ciężko mi zrozumieć jak to wszystko wygląda z jego perspektywy ...

Gość gość
głupi gnojek. jakby nie mógł powiedzieć wprost. tak najłatwiej - powiedzieć koniec i wyłączyć wi-fi. niedojrzały facet, nie myśli o twoich uczuciach. przecież to oczywiste, że Ty czujesz się zagubiona. on miesza w Twojej głowie, zostawia, wraca, niczego nie wyjaśnia. szkoda na niego czasu, olej go. xx jeśli go kochasz naprawdę, nie [rzejmuj się dumą, masz prawo domagać się wyjaśnień. a nawet próbować ratować relację. wyjaśnić wprost i dosłownie, że bardzo Ci na nim zależy, że cierpiałaś (to nic złego i to zupełnie naturalne, że cierpiałaś) i że chciałabyś, żebyście jednak spróbowali jeszcze. xx ale moim zdaniem - szkoda czasu na gnojka, który nie umie stanąć na wysokości zadania, zachować się jak facet z klasą i powiedzieć wprost, o co mu chodzi. dzieciak jakiś. nie wiadomo, czy za jakiś czas znów nie zachowałby się tak samo.

Gość gość
troche się tobą pobawił i już mu się znudziło

Gość gość
Sadze, ze byl sam, wiec odnowil z toba kontakt, ale potem poznal kogos i znowu cie zostawil. Gnojek i tyle.