Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12345676

Polska w półfinale MŚ

Polecane posty

Gość gość12345676

oglądaliście mecz z Chorwacją??? Myślałam że mi serce wysiądzie z nerwów :D Interesują kogoś tu w ogóle te mistrzostwa????

Gość karlik ślonzok
Śląsk zawsze niemiecki !!!

Gość gość
a Polska dla Polaków

Gość gość12345676
a może o meczu ktoś coś napisze ? nikt nie oglądał ??

Oglądałam! Kolejny horror , ale jak pięknie zakończony! Duma rozpiera. Walczą tak dzielnie mimo kontuzji , rozciętej głowy.

Gość gość12345676
no już myślałam że nikt się nie znajdzie kto oglądał :) półfinał z Katarem, myślę że finał jest nasz :D

Gość gość
w kiepskim stylu. fart ślepy! czemu nie wygrali 24:17 np. tylko 24:22? cieniasy. mam nadzieje , że baty od Kataru polacy dostaną i będą smarkać z żalu

Z Katarem powinno być łatwiej niż dziś z Chorwacją ,ale nie ma co lekceważyć przeciwnika , grają przed własną publicznością na Mistrzostwach w swoim kraju ,więc doping może ich ponieść:) Tyle,że nasi też mają doping. Polscy kibice są wszędzie. ja w chłopaków wierze. Tak już mam , że zawsze trzymam kciuki nawet jak idzie fatalnie nie tylko w piłce ręcznej:)

Gość gość12345676
ja się trochę sędziów obawiam, może być różnie z nimi, bo wiadomo w końcu Katar to gospodarz :O Zobaczymy, wierzę że wygramy a finał mam nadzieję że z Francją

Gość gość
Polska będzie MISTRZEM ŚWIATA :) 2 złota Stocha, 2:0 z Niemcami, mistrzostwo świata z siatkarzami, a teraz będzie ZŁOTO w Katarze :D

Wiadomo to jednak gospodarz. Ale jak będą mieli kolejny dobry dzień, nie będą tracić piłek, grać w obronie jak dziś i wykorzystywać kontrataki to nawet sędziowie nie przeszkodzą w wygranej. Myślę ,że jak podejdą z szacunkiem do rywala ( a podejdą na pewno) to powinno być dobrze. A tak w ogóle to dziś parę sędziowskich decyzji nie było zbyt dobrych :/

Gość gość12345676
Takie mam wrażenie że sędziowie zawsze są po stronie drużyny przeciwnej :o i to nie ważne z kim gramy, trzeba się chyba przyzwyczaić do tego

Obyś miał/miała rację po tych wszystkich zeszłorocznych sukcesach , aż chciałoby się , żeby to trwało dalej. Miło byłoby zacząć ten rok od sukcesu szczypiornistów , a później Mistrzostwa Świata w narciarstwie klasycznym i tam liczę na kolejne emocje i medale :)

fakt w tym turnieju nie sprzyjają nam , a może inaczej nie traktują nas w niektórych sytuacjach sprawiedliwie ,ale myślę ,że akurat źle trafiamy i to nie jest tak ,że ktoś się uwziął na naszą drużynę:) Zdarzyło się w końcu kilka sprawiedliwych decyzji :)

Gość gość
bez sensu aby taki biedny zadłużony po uszy kraj został mistrzem świata. po co? komu to potrzebne? nikomu tylko się będą śmiać , że jakaś polska wygrała. Katar to jest bogaty kraj i na mistrzostwo zasługuje. Francja. ew.

Gość gość
Ja sie troche dziwie ze Katar doszedl tak daleko. Jak myslicie czego to zasluga? W koncu nie za wiele sie slyszy o ich druzynie

Gość gość12345676
sprowadzili do siebie trochę gwiazd, więc mieli prawo dojść daleko, ale myślę że półfinału nie przejdą :D

A co ma do rzeczy , czy kraj biedny , czy bogaty? Ja już nawet nie będę mówiła o kibicach , tych prawdziwych , którzy tak mocno cieszą się z każdego sukcesu, ale o zawodnikach , którym medal się należy za tyle potu i krwi zostawionych na boisku , za tyle ciężkich treningów i lat wyrzeczeń, oczywiście ,że każdy zawodnik niezależnie z jakiego kraju "haruje" równie ciężko na swój sukces ,ale wiadomo że ja jako Polka , będę za naszymi chłopakami! A śmiać się raczej nikt nie będzie mój drogi/droga , bo nasi szczypiorniści i od lat są w światowej czołówce i rywale ich szanują i nie traktują z lekceważeniem:)

Gość gość
Szmal był zayebisty!!!! Piekny mecz. Ale myslalam że mi serducho wyskoczy z nerwów. Było ostro :-) WYGRALIŚMY :-) :-) :-)

Gość gość
Oglądam z mężem każdy mecz z Naszymi :-) Bravo chłopaki ❤️

Gość asiutka
a w co grają w Katarze? wyścigi wielbłądów?