Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionakobieta

o co mu może chodzić...

Polecane posty

3 tyg temu zakończył się mój związek z powodu jak to ujął "utraty uczucia" do mnie. Rozeszliśmy się w zgodzie, nie kontaktowaliśmy przez pewien czas, zaczynałam się przyzwyczajać, doskonale wiedziałam że za nic nie mogę dać po sobie znać że cierpię. Jednak on po pewnym czasie zadzwonił, mówił że czuje się samotny, nie ma nikogo z kim może porozmawiać, tęskni, czuje brak. Powiedziałam że przejdzie, że rozumiem lecz oczywiście przez całą rozmowę nie wspomniała że też tęsknię, może to dziwne ale uważam że pokazałabym tak słabość, mam bardzo wysoką dumę czego nienawidzę, nigdy o nic nie proszę. Potem pisał niemal codziennie o północy, gadaliśmy i śmialiśmy się, jak dawniej tylko uważając na słowa, po przyjacielsku, znamy się perfekcyjnie i tak też nam się ze sobą rozmawia. Dzisiaj nagle napisał do mnie że wie już o co chodzi i nie chce mieszać mi w życiu, żebym zajęła się innymi chłopakami, że jest przeszłością i szkoda na niego mojego czasu, nie wiedziałam o co chodzi (zawsze to on zaczynał rozmowę) a gdy zapytałam go co to znaczy ze wie o co chodzi olał mnie pisząc że wyłącza wifi, ciężko mi zrozumieć jak to wszystko wygląda z jego perspektywy ...

Gość taka111
mam taką samą sytuację... brakuje mu ciebie jako osoby, nie jako kobiety ... lubi spędzać z tobą czas i wszystko inne , ale nie jestes kobietą jego życia... ja nadal tego nie rozumiem.... a bylissmy ze soba prawie 4 lata.

Wydaje mi sie, że on zerwał z tobą bo tak czul, uważał to za słuszne. Ale wiadomo...Cżłowiek teskni za drugą osobą jako np za przyjacielem. Wiec pisaliscie, rozmawialiscie... i ja uwazam, ze on chciał sprawdzic czy ty bedziesz jego błagac o wybaczenie, prosic o powrót... mysle ze to bardziej chec sprawdzenia czy on jeszcze jest dla ciebie kims waznym a w momencie gdy zauwazył ze ty nic nie sugerujesz to po prostu z tych nerwów i niepewnosci napisał zebys sie zajeła innymi facetami - mysle ze miał nadzieje ze mu odpiszesz ze tylko on sie dla ciebie liczy - chciał cie sprowokowac. Po prostu nie umiał rozgryźć twojej obojetnosci wiec chcac sie dowiedziec czy ty kogos masz napisał w ten sposób. Rada? Jesli na prawde ci na nim zalezy i go kochasz na 100% to popros go o spotkanie i rozmowe w cztery oczy i mu powiedz o tym. A jesli sobie jakos radzisz bez niego i nie jestes pewna czy to ten jedyny...to nie wracaj, olej go, bo niema wiekszej lipy niz wejscie dwa razy do tej samej rzeki i za kazdym razem aby był niewypał.

Gość gość
gdy zapytałam go co to znaczy ze wie o co chodzi olał mnie pisząc że wyłącza wifi, ciężko mi zrozumieć jak to wszystko wygląda z jego perspektywy ... xxx a co cię obchodzi jego perspektywa? jasno się określił, odszedł, więc zajmij się swoim tyłkiem a nie rozkminianiem jego psychiki