Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny mam mega doła... Jestem 5 miesięcy po porodzie mam slicznego zdrowego synka co prawda nie planowany ale jestem z tym chłopakiem 6 rok. Zanim pojawił się na świecie nasz synek było miedzy mną a chłopakiem wyśmienicie a teraz jest kiepsko... Czuje się okropnie brzydka i odrzucona z jego strony... Wydaje mi się ze juz mu się nie podobam to okropne uczucie;( Mam motywacje do ćwiczeń bo chce udowodnić ze przynajmniej innym sie spodobam. Najlepsze jest to ze mam wyjść za mąż w tym roku w lecie juz dużo rzeczy zaplanowane ale wogole nie dogaduje się z chlopakiem. Kocham go ale czuje ze sie od siebie oddalamy. On jest teraz zajęty szukaniem pracy a ja zmęczona wieczorami nie mam ochoty nawet na jego przytulenie które wydaje mi się wymuszone ... Brak mi sił ;(

Gość gość
Dziewczyny odezwijcie się ;(

Gość gość
zdychaj,nikogo na kafe nie obchodzi twój los,tutaj są sami okrutni ludzie.

Gość gość
Wiesz, nie jestem dziewczyną, ale napiszę ci kilka słów. Nie znam was, więc tylko tak teoretycznie i z obserwacji życiowej. Dziecko to jest poważna sprawa i zmienia całe życie, zarówno kobiety, jak i mężczyzny. Dla niego to może być szok. Chociaż po prawdzie, co to za szok :D ? Ale on musi mieć trochę czasu, aby się dostosować. Kobiety łatwiej i szybciej się w tym odnajdują. Nie znaczy, to że, on ma się wycofywać! Myślę, że warto o tym rozmawiać, bez pretensji, bez nerwów i trochę poczekać. Może inni coś ci więcej poradzą

Gość gość
Nie znamy twojego chłopaka.Może być tak,że jest przerażony byciem ojcem. Ile on ma właściwie lat?

Gość gość
Kurcze, kiedyś to było najpierw poznanie, potem ślub i dopiero dziecko, a teraz dziecko, poznanie i dopiero ślub.

Gość gość
24 lata ma i dla niego nasz synek jest bardzo ważny widzę to chodzby po tym jak się nim zajmuje ale tez sytuacja i jego rodzice zmusili do oświadczyn i nie czuje że on chce się ożenić ze mną;(

Gość gość
...a co czułaś jak miałaś go między nogami, nie było czasu na refleksję.

Gość gość
Kocham Go ale chciałabym zeby On się o mnie postarał chodź trochę ... Jak ktoś chce pisać nie na temat niech to zachowa dla siebie...

Gość gość
juz sie postaral skoro dalas mu dupska

Wiesz wydaje mi sie, że on po prostu widz jaka jestes zmeczona przy dziecku, dziecko tez daje popalic i moze to wszystko go przeraza. Weź sie za siebie, ćwiczysz...to dobrze, kup sobie cos ładnego, po prostu w domu sie wystrój a nie chodz w dresach cały dzien. Jak mały zaśnie to przytul sie do niego, moze porozmawiaj z nim o tym co sie dzieje. Powedz mu ze widzisz zmiane, ze czujesz ze cos jest nie tak tzn ze juz cie nie przytula sam z siebie i tak dalej. Powiedz mu ze sie boisz bo wiesz ze zareczyny wymusili jego rodzice, slub sie zbliza wielkimi krokami, jest maluszek na swiecie... i ze boisz sie ze to wszystko jest wymuszone i sie nie uda. Jesli da ci jakis znak ze cos jest nie tak...to zaproponuj mu ze moze warto poczekac ze slubem - bo niema sensu wchodzic w zwiazek...bo potem co?