Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochany

Polecane posty

Gość gość

Kicham pewna kobiete znamy sie dobrze ,a ja wstydze sie powiedziec jej ze ja kicham jak ma to zrobic prosze pomuszcie

Zaproś ją do kina a później na kolacje- zależy jak zareaguje. Jesli ci odmówi konkretnie to wiadomo ze nie jest tobą zainteresowana i daj sobie spokój. Chyba że się zgodzi to ją zabierz do kina, na kolacje do jakiejś fajnej restauracji (nie mówie ze drogiej czy coś) ale zeby to tez nie był mcdonald rzecz jasna :D Nie musisz od razu jej wyznawac miłosci, jesli pojdzie z toba i bedzie miło to wyslij jej smsa lub zadzwon wieczorem po spotkaniu i podziekuj za miły wieczór i wyraź chec powtórki. A jak sie spotkacie znowu to po prostu weź ja na spacer wieczorem i w trakcie mozesz powiedziec "wiesz chciałem w sumie z toba porozmawiac, bo dosc dobrze sie znamy i swietnie sie z toba czuje. Czy ty czujesz to samo? (jesli przytaknie to odpowiedz:) Ciesze sie bardzo, jestes bardzo bliska memu sercu i czuje ze sie w tobie zakochuje". Cos w tym stylu...po jej reakcji powinienes wyczuc jak ona sie ma do twoich słów.