Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka w ciąży doprowadza mnie do szału i psuje atmosferę w domu

Polecane posty

Gość gość autorka tematu
Ja u teściów nie mieszkam więc nie musze się wyprowadzać zajmujemy osobne piętro, a rodzicom to na rękę, bo ogrzewanie zrobilismy sobie osobne więc zostali odciążeni tak samo liczniki mamy osobne, a teraz robimy zupełnie osobne wejscie i kuchnię więc powstanie osobne mieszkanie za moje i męża pieniądze z czego tesciowie są zadowoleni, bo im taki duży dom niepotrzebny. Niestety dziecku nie moge zabronić chodzic do nich, ani gadać z tą wariatką.

Gość gość
"ślub będą brali jak się dziecko urodzi hahaha czyli ślub wymuszony dzieckiem i jeszcze do tego dziecko na tym ślubie to jest poprostu niesmaczne dla normalnego człowieka " przecież napisalas że dwa lata się o dziecko starali to ślub nie jest wymuszony dzieckiem, pomysl zanim coś napiszesz.

Gość gość
teściowie zadowoleni, robicie sobie chatę za własne pieniądze i super! to po co innym zazdrościsz i wyzywasz? Co stosunki były dobre póki szwagierka nie mogła zajść w ciążę bo czułaś się lepsza, lżej ci było jak komus było gorzej? tu jest twój problem

Gość gość
gość autorka tematu dziś Ja u teściów nie mieszkam więc nie musze się wyprowadzać zajmujemy osobne piętro, a rodzicom to na rękę, bo ogrzewanie zrobilismy sobie osobne więc zostali odciążeni tak samo liczniki mamy osobne, a teraz robimy zupełnie osobne wejscie i kuchnię więc powstanie osobne mieszkanie za moje i męża pieniądze z czego tesciowie są zadowoleni, bo im taki duży dom niepotrzebny. Niestety dziecku nie moge zabronić chodzic do nich, ani gadać z tą wariatką. xxx No to masz fajne życie ale fajniej było gdy szwagierka się leczyła i nie mogła w ciążę zajść prawda?

Gość gość
no własnie było dobrze dopóki szwagierka miała problem jestes chora i toksyczna :o

Gość gość
Jak się leczyła to była przynajmniej daleko i nie właziła mi z buciorami w życie. Czyli co nie poradzicie mi jak pogadać z mężem żeby wystopował z tą braterską miłością i ogarnął temat córki w relacjach z tą durną babą?

Gość gość
mylisz się autorko sadząc ze jesteś u siebie,póki co to teściowie odstapili wam pietro

Gość gość
nie,nie poradzimy bo według większości to ty jesteś tą durną baba więc co najwyżej bysmy mogły szwagierce poradzic

Gość gość
Poradzimy burżujko z pięterka u teściów, lecz się na głowę, moze jeszcze pogadaj ze szwagierką to poleci jakiegoś lekarza, bo pewnie ich zna.

Gość gość autorka tematu
ale dostateczny na dyplomie to dla mnie nie lekarz :o poza tym pisze wam, ze robimy osobne mieszkanie za swoją kasę i to my robimy teściom przysługe, bo moglibyśmy dawno iść na swoje a oni bujaliby się z 200m chałupą

Gość gość
gość autorka tematu dziś ale dostateczny na dyplomie to dla mnie nie lekarz xx pochwal się kim ty jestes z zawodu no??

Gość gość
AUTORKO MASZ 100% RACJI! wygarnij szwagierce co myslisz o jej dyplomie, pracy, narzeczonym, mieszkaniu, zdrowiu i relacjach z twoja córką :D Potem koniecznie nam opisz co się działo w domu, przeczytam z zapartym tchem :)

Gość gość
hahaha no własnie wygarnij lekarce ale bedzie zabawa i zgadnij kto się osmieszy i zrobi z siebie kretynkę

Gość lili134
nie nie jesteś u siebie jeśli dziecko ma 8 lat a ty sobie robisz własnie własną kuchnię, sama napisałaś- zajmujemy u nich piętro. To że remontujecie za własne pieniądze-a za czyje do cholery mają się remontować dorośli ludzie To raz . Dwa- jakbyś była u siebie to dziecko nie siedziało by u babci non stop tylko wtedy jakbyś je zaprowadziła. Jak nie ma szwagierki a dziecko u babci to dobrze, nie? Zobaczysz jak się to dziecko urodzi i będzie Ci latać po "twoim "domu to dopiero jazda będzie

Autorko znajdź lepiej dobrego terapeutę, bo ta nienawiść do szwagierki niszczy Cię od środka. Psujesz swoje relacje z mężem, córką. To Ty jesteś toksyczna, a nie szwagierka. Naprawdę współczuję Ci, bo nie potrafisz sobie poradzić z własnymi emocjami, na dodatek masz bardzo niską samoocenę.

Gość gość
ja cię popieram autorko szwagierki to najgorszy skutek uboczny małżeństwa jeszcze bardziej smierdzący garb niż teściowa

Gość stetoskop love
lekarka, urządza swoje mieszkanie, oczekuje planowanego dziecka, poukładane wszystko w kolejnosci w życiu, prywatny gabinecik, a ty u teściowej żrysz gruz :D nie dziwię się że cię szlag trafia. Kurde, stetoskop to moje niespełnione marzenie z dzieciństwa!

Gość gość
Moja rada Zgłoś do izby lekarskiej że to nie lekarz bo ma dostateczny na dyplomie:), jak oni mogli się tak pomylić i dać jej prawo wykonywania zawodu z dostatecznym. No chyba napiszę do Arłukowicza o tym uchybieniu :)

Gość Tasmanska
autorka jest zazdroscna o corke, bo dla córki ciocia to autorytet, a matka to łach nieporadny hahahahah

Gość gość
Zazdrość Cię zżera bo twoja szwagierka jest wykształcona, ma dobry prestiżowy i dobrze płatny zawód, dzięki któremu ma pieniądze i może sobie odpocząć trochę w ciąży, jej partner tez lekarz super, jest miła ,lubi twoja córka, jest inteligenta i jest niezależna mieszka na swoim :) Prawda boli co autorko. A ty nie masz czym się pochwalić, pewnie pracujesz w markecie na kasie i zarabiasz 1000 zł? i skończyłas tylko zawodówkę. Mam rację?

Gość gość
Praktycznie wszystkie kobiety łaczy zazdrość w stostunku do innych kobiet. Kazda z nas zazdrościła innej, urody faceta pozycji społecznej, tak już mamy autorka jest tego świetnym przykładem.

Gość gość autorka tematu
Tak, zaje/biscie poradną mam szwagierkę :D oni mają gabinety w przybudówce domu jednorodzinnego u teściów i za wynajem nie płacą więc jest na gorszej pozycji niż ja, bo ja przynajmniej płace za remont i utzrymuje dom w którym mieszkam, a ona babra się z kredytem mieszkaniowym, a na część mieszkania dostała od teściów kasę, a z gabinetem w ogóle jest na ich łasce i niełasce, bo jak ją konkubent kopnie w du/pę to ciekawe gdzie sobie będzie pacjentów przyjmowała i z czego żyła z bękartem? ja mam przynajmniej swój honor i przed nikim sie nie płaszczę, za to ona nadskakuje tesciowej, zachwala ją i nawet za plecami jej syry liże tak się jej boi hahaha taka ona jest wyzwolona i niezależna

Gość gość
wydaje mi się ze zakrzywiasz rzeczywistość autorko,potrzebujesz porady specjalisty

Gość gość
Może ona jest po prostu kulturalna, dobrze wychowana i wdzięczna ludziom którzy jej pomogli choć nie musieli? W dodatku teściowa, mama lekarza lubi swoją synową lekarkę, kobietę z klasą, a ty jesteś wredna niewdzięczna i pyskata, a nie, że masz swoją godność no nie myl pojęć :o

Gość gość
pochwal sie w koncu co ty robisz w zyciu

Gość gość
Autorko cierpisz na najgorszy rodzaj zazdrosci.Zzera cie parszywa i czarna zazdrosc a ty pewnie myslisz ,ze to nie jest zazdrosc tylko ze szwagierka jest cos nie tak.Twoj dom ? Sama go budowalas za wlasne pieniadze?Czy siedzisz w cudzym domu i sie bujasz .Paskudna jestes .

Gość gość
Autorko pracujesz na kasie w markecie czy sprzedajesz w sklepie mięsnym a może ulice zamiatasz? gdzie pracujesz i jaka szkoła skończyłas?

Gość gość
autorko przyganiał kocioł garnkowi - na moje podobnie wiedziecie, nie wiem czego się czepiasz, napisz gdzie pracujesz to zmieni wiele

Gość gość
a Ty taka niezależna że pół domu od teściów za darmoche wzięłaś. I co z tego ze teraz inwestujesz? po paru latach kuchnię dopiero robisz??? Ty bierzesz i ok ktoś dostał i źle? Tobie się należy ale jej NIE? Mam nadzieję że ten "bękart" będzie oczkiem w głowie całej rodziny. ZAZDROŚĆ przez Ciebie przemawia i frustracja