Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneteeee

Spanie 4miesiecznego!!! POMOCY!!

Polecane posty

Gość Aneteeee

witam! chcialabym was prosic o jakas rade bo juz psychicznie i fizycznie nie wytrzumuje!. moja corcia urodz. w 36 tyg(wczesniak) bardzo mało spi od samego poczatku, a teraz to juz wogole cos sie porobilo ze jak ja chce uspac to jakis spazmow dostaje, wygina sie i beczy, do 3 miesiaca miala kolke i usypialismy ja na rozne sposoby, nawet chodzila suszarka 2godz w nocy itp. a teraz jest tak ze spała by caly czas w nocy z sutkiem w buzi, jak jej wyciagam to sie natychmiastowo budzi!!! smokow i jakiego kolwiek picia z butelki nie mam mowy, bo ma odruch wymiotny, dzien tez masakkra bo nie spi wcale. spi max 10minut dluzej sie schodzi z usypianiem. ciagle marudna, oczy czerwone ale spac nie pojdzie. wczesniej jadla co 2,5 -3 godz. a teraz to zadnego schematu nie mamy bo jak nie dam cyca to sie az zanosi.

Gość gość
poprobuj ze smoczkami, roznych firm, poszukaj w sklepie najmniejszego. ewidentnie chodzi o odruch ssania i przyzwyczajenie. moja znajoma miala podobny problem, sprowadzila z zagranicy smoczek aventa soothie - nie wiem czemu u nas ich w ofercie nie ma. pomoglo.

Gość gość
Probuj ze smoczkiem, moze rozne rodzaje i w koncu zalapie. Co do spania w dzien moj syn to tez taki egzeplarz. Spal po kilkanascie minut i to na okraglo bujany. Wyrosl z tego, sposobu nie znalazlam.

Gość aneteee
ktos jeszcze pomoze

Gość gość
pewnie nie masz mleka i jest po prostu glodna