Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja ksiądz

czy znacie kierunki studiów ktore nie przydaja sie w zyciu ale sa trudne

Polecane posty

Gość to ja ksiądz

czyli studiowanie ich to tylko z ciekawosci bo nie ma pracy po nich??znacie takie kierunki>>>???

Gość gość
pedagogika, filozofia

Gość gość
Filozofia przydaje sie w zyciu... tzn. ja mam wielu znajomych po filozofii i to szok jak sobie dobrze radza, jak latwo im znalezc prace... nie w zawodzie, oczywiscie, ale sa tacy, no wiesz, ogarnieci

Gość gość
to fakt po filozofi nie ma szans byc bezrobotnym.badania takie robili i najmniej bezrobotnymi okazali sie absolwenci kierunkow filozoficznych własnie. najczesciej w korporacjach szukaja filozofów i teologów. osttanio czytalam oferty pracy w bankach i korporacjach i tam szok: "przyjme najlepiej filozofa lub teologa" nie wiem czemu tak jest ,ale serio koledzy po filozofii i teologii maja super prace w korpo a ja ekonomistka nie mam roboty.:(:(

Gość gość
filozofia zaocznie jest tak jak i prawo więc co za problem? moja kolezanka skonczyla medycyne zaocznie i jest super lekarzem teologia niestety jest tylko magisterska.nie ma licencjatu z teologii. nie ma zaocznej .w krakowie tak jest.nie wiem jak gdzie indziej. ja konczylam prawo i teologie i wiem ,ze licencjatu nie ma ani z prawa ani z teologii. nie wiem jak z filozofią.

Gość gość
haha ciekawe gdzie ta medycynę zaocznie skonczyła:D

Gość gość
oczywiscie ze skonczyla medycyne niestacjonarnie w krakowie na collegium medicum poszukaj w google to sie dowiesz ,że jest taka medycyna tez a nie tylko dzienna. tylko słono kosztuje.

Gość gość
to że jest niestacjonarna nie znaczy ze zaoczna:D niestacjonarna medycyna to medycyna płatna, ale chodzi sie na zajecia normalnie, jak z niepłacącymi ludzie....nie piszcie bzdur;)

Gość gość
znowu ta p**********a babka, spoecjalistka od tematu kierunków studiów i prestiżu :)

Gość gość
yyy? po prostu studiuję na medycznym stąd wiem:)

Gość gość
Mówie o autorce tematu. W kolko widzę jej watki i porównywanie kierunkow studiów, albo prestiżu ludzi konkretnych zawodów. Zastanawiała się ostatnio, czemu jej koleżanka lekarka majtki w Lidlu kupuje :D

Gość gość
aaa:) no cóż pewnie dlatego, ze nie kazdy sie na medycyne nadaje:D jak i na kazdy inny kierunek, ludzie idzcie na co cchecie, wybierajcie z głową to co lubicie, ale patrzcie też na realne zatrudnienie tyle... osoby przebojowe poradzą sobie zawsze

Gość gość
Ale co ma jedno z drugim wspólnego ? Ta baba ma na tym punkcie bzika i uważa, że lekarze, inżynierzy to bogowie, sama się chwaliła że jest bodajże inżynierem ale chyba zarządzania po UR.. zresztą nie wiadomo co jest prawdą. W każdym razie chore są już te jej wątki

Gość gość
skoro musi się dowartościować to widocznie ma problem ze sobą;)

Gość gość
No właśnie. I w kółko te same wątki. Wysyłałam ją do psychoteraputy, ale bez odzewu. Ale ten o majtkach koleżanki-lekarki to mnie rozwalil :D była tym bardzo zdziwiona.

Gość gość
jeeejku wyżej przeczytałam ze sprzedaje w lidlu majtki:D haha sory, nauka do egzaminu mi nie słuzy:D

Gość gość
ta chora laska jest inzynierem BUDOWNICTWA po polibudzie,pisała o tym juz kiedyś:) Więc jest sama dla siebie Bogiem..ciągle pisze na forum,że inzynierowie to bogowie.i maja prestiż i kase:)i sa lepsi od lekarzy i innych humanistów.

Gość gość
Nie, to jej MĄŻ jest inż budownictwa. Myli ci się kochanieńka, nie poprawiaj się już :D

Gość gość
Miało być twój mąż ;)

Gość gość
Poważnie ,ona ma takiego zacnego męza?

Gość gość
Normalnie BÓG :D ciekawe, czy przed nim klęka?

Gość gość
filologia klasyczna. No chyba, że ktoś ma plan uczyć się potem kilku języków to się przydaje bo z greki i łaciny sporo się wywodzi.

Gość gość
mam koleżankę po filo, w dodatku po jednym z najgorszych publicznych uniwerków i pracuje w branży PR.