Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sympatia czy badoo? 2015

Polecane posty

Gość gość

który portal polecacie??

Gość gość
stać mnie tylko na jeden :)

Sympatia jest za darmo, sympatia+ płatna, na badoo mam konto i mi odpisywały za darmo ale mam konto tydzień tylko i nwm jak dalej.

Gość gość
badoo NIE grasuje tam facet o imieni AREK z KALISZA poznaje kobiety umawia się na kawę na pierwszym spotkaniu zaprasza do domu proponuje sex i to go bawi że u wodzi wykorzystuje kobiety a miał już ich nie do z liczenia UWAGA STOP!!! KOBIETY...

Gość gość
badoo NIE grasuje tam facet o imieni AREK z KALISZA poznaje kobiety umawia się na kawę na pierwszym spotkaniu zaprasza do domu proponuje sex i to go bawi że u wodzi wykorzystuje kobiety a miał już ich nie do z liczenia UWAGA STOP!!! KOBIETY...

Gość gość
Ja na badoo mojego meza poznalam:)

Jak chcesz mieć do czynienia z portalem, który włamuje się do komputera swoich "uczestników" i wykrada dane (m.in. listę kontaktów), a potem podając się za Ciebie wysyła do Twoich znajomych pułapkę, która zmusza twoich znajomych do utworzenia konta na ich portalu, to badoo będzie DOSKONAŁYM WYBOREM :D :D :D. Niestety mają siedzibę na jakiś wyspach i dlatego mają w d_pie polski wymiar sprawiedliwości :(.

Gość gość
Uwaga na Arka z Kalisza ma 48 lat spotyka się z wieloma kobietami jednocześnie,pisze czułe gesty po pierwszym klikaniu jak ty odp. proponuje spotkanie,wymienić się nr. tel. a w rzeczywistości to bawidamek który szuka tylko przygód łóżkowych.

Gość milena_jestem
Najlepiej wyjsc z domu i do kogos zagadac. Bardzo latwo tez poznac super ludzi poprzez znajomych. W internecie to w wiekszosc sami zboczency siedza.

Gość Gość

Uwaga na Arkadiusz Oleksiak ze Szczecina lub zachodniopomorskie grubas zbok oszust chory umysłowo kłamca 

Gość Jola

Ja polecam biuro matrymonialne www.zolyty.pl z Czerwionki-Leszczyny, mają oddział również w Katowicach. Fajna babka prowadzi to biuro, ostatnio była w Pytaniu na Śniadanie. Mnie z jej pomocą udało się poznać cudownego partnera, z którym jestem do dziś i razem planujemy wspólną przyszłość.