Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kręcone włosy

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do dziewczyn z kręconymi włosami, jakich kosmetyków używacie, by wasze włosy układały się bez problemu i loki wyglądały idealnie? Chodzi mi konkretnie o szampony, odżywki, olejki. Będę wdzięczna! :)

Gość gość
Proszę bardzo, tu masz całą masę info: www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126 www.wiedzmabloguje.com/p/blog-page_3065.html I musisz sobie dopasować do SWOICH włosów ;)

Gość gość
włosy kręcone potrzebują nawilżenia, lubią kosmetyki z aloesem i olejkami wypróbuj odżywkę Garnier Awokado i masło Karite oraz maseczkę z Rossmana Alterra Aloes i Granat dobre są delikatne szampony np. dla dzieci: Hipp, Baby Dream (też z Rossmana) do układania dobry jest samodzielnie zrobiony żel z siemienia lnianego, poszukaj o tym w internecie np. na blogu anwen

Gość gość
Ja także miałam problem z kręconymi włosami ale od czasu gdy używam produktów marki Aussie wszystko się zmieniło! ;) Moje loki są idealnie miękkie a włosy cudownie pachną ;) Znam jedną stronę gdzie oferta tych szamponów i odżywek jest w super cenie wejdzie sobie na kosmetyki z ameryki pl Polecam;)

Gość gość
moje kręcioły nie obejda się spraya L'OREAL PROFESSIONNEL CURL CONTOUR - na trena.pl go zamawiam bo normalnie w sklepach ciezko go dostac. głównie problemem przy moich włosach było to, że u nasady były zawsze bardzo ochlapniete - może dlatego że są dość długie i cięzko im było więc opadały. ale jak uzywam tego spraya to ładnie sie układają i sa puszyste od samej góry :)