Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pies przytula się do mojego ciążowego brzucha.

Polecane posty

Gość gość

Kładzie pyszczek i przytula się do brzuszka. Kocham mojego pieska.

Gość gość
mój też tak robi, właściwie od początku, kładzie też często łapkę na brzuchu i dopiero tak się przytula

Gość gość
urocze.

Gość gość
"gość dziś Śmierdzące,zakłaczone pchlary"- no bardzo nam przykro, że czymś takim jesteś, ale może poszukaj pomocy u weterynarza, on z pewnością poleci ci coś na pchły, a i może trochę mózgu zyskasz przy okazji :P

Gość gość
Do mnie przychodzila kolezanka co byla w ciazy wczesniej moze 6 lub 7 tydzien juz wiedziala.Moja Ladradorka od razu do brzucha sie pchala kladla glowe i lapy.Uwierzcie czy nie ,ale dzien przed tym jak kolezanka poronila.Kolezanka byla u mnie i moja psinka sie kladla glowa jak zawsze na brzuch i piszczala nie jakos glosno,ale popiskiwala.Wkurzylam sie kazalam jej zjesc ona znowu wrocila polozyla sie na brzuch i znowu piszczy.W koncu kazalam jej znowu zejsc na ona przy niej siedziala i piszczala.Na drugi dzien zadzwonila do mnie kolezanka ,ze zaczela krwawic i poronila byla zalamana.Po jakims czasie przyszla do mnie i od razu zaczela mowic,,ze moj pies moze wyczul ,bo wtedy piszczala ja kompletnie tego nie powiazalam.Moja jak ja zobaczyla zaczela ja lizac przytulac tak jak by chciala sie nia zaopiekowac

Gość gość
bo psiaki są mądrzejsze od ludzi, co zresztą widać po wpisach gościa inteligentnego inaczej