Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Jestem współwłaścicielem tego mieszkania w papierach ;) A jest urządzone magicznie, kocham je. Blok z******ty, sąsiadów to tutaj nigdy nie słyszałam i do lasu 3 minuty. Na starość pójde na wieś, ale póki co to tu jest mój azyl, za oknem drzewo, w dali blok, nie ma ulicy, nie ma samochodów. Fajnie Jest :D Cieszę się tym co mam :)

Gość gość
Nox heterocwelówo powiedz mokra byłaś jak c****es wylizywał patelnię ku/rwo podniecało cię to? wstydź się blerwo.

Gość Olutek w psim grobie
Aniu jeszcze nie raz mogłaś zasmakować mojej szminy, gdyby ci nie było szkoda na operację, a tak to już dawno została zjedzona przez robaki :(

Gość Majka pobita parasolem
dlaczego nie napiszesz że Zgnitalij mnie dręczył? :(

Gość czerwona pomada Olutka
;)

A spoko Marych, rozumiem... Mi się zdarzyło nocować i na sali gim,nastycznej i pod drzewem i w pokoju nieznanego chłopaka, dlatego myślę, że oni mało wiedzą i mało przeżyli :D

Gość gość
skończ chory debilu wklejać gif z tym biednym psem poje/b/usie

aaa, jest moja znajoma rzekoma, która posklejała wszystko co pisywałam o sobie, składając to w tak ładny, wiarygodny esej dla hejtu, że nic tylko nike przyznać.:D

hahaha, poznałam konia mając 14 lat, Koń był koło 40tki. faktycznie, ktoś kto mnie tak dobrze zna, dobrze wyliczył:D ja rocznik '89 i Koń rocznik '71:D

Gość gość
Noxia, jesteś bardzo fajną dziewczyną, tak bardzo inną niż wszystkie. Twoja poezja jest super :). Mam pytanie - co myślisz o tym? http://i.imgur.com/hfIFQ1j.gifv to nie jest ten obrzydliwy fotomontaż o tobie, więc bez obaw, nie powielam takich głupot :)

Gość gość
nic nie poskładała żałosna cwelówa, tylko napisała wiele nowych rzeczy a ty później wkur/wiłaś się i zaczęłaś gadać, że niby wiesz kto to, a następnie pod orange wkleiłaś jej foto, i jej imieniem i nazwiskiem też rzuciłaś, więc nie mogłyby to być kłamstwa skoro jednak skojarzyłaś tą osobę, ba! wiele rzeczy później tłumaczyłaś, oczywiście dobierając własną wersję wydarzeń, ale jednak nikt stąd by o tym nie wiedział, a tych jej postów było wiele i sporo twojej prywaty wywaliła

Gość gość
ona wtedy nie raz pisała, że chodziło jej o dół brzucha (a nie centralnie tzipy) i wylizanie rany psią śliną, która zawiera penicylinę x nie wiem jak tobie, ale ja brzucha sobie depilować nie musze bo mi na nim zarost nie rośnie, poza tym pisała że to też może być dzięki Witowi to że rany się szybko zagoiły, nie wiem jaki trzeba być upośledzonym żeby nie wiedzieć gdzie ją pies lizał

Gość przeciekająca szmina Olutka
:)

Gość gość
mam radę, gdy ktoś zaliczy ostrą wpadkę, jak wtedy kciuk, kiedy wywaliła dane tamtej osoby, to trzeba robic screeny, wtedy winowajca sie nie wywinie :)

Gość gość
upośledzony ty jesteś durny trollu, o tym brzuchu już dawno pisała, o jakimś tam podrażnieniu

tyle, że mnie tu nie było i do dziś nie wiem kto to był... ale komu ja to gadam wiesz lepiej ;] szkoda tylko, że tak dobra znajoma w tak wielu istotnych szczegółach zrobiła błędy.

Gość gość
dzisiaj też sie tu udziela ten nudny wąsaty ponton i gwiazdorzy? pierdząca baba

Gość gość
noxelia łykałaś spermę olutka? skoro dawałaś do lizania majce to chyba nie stanowiłoby dla ciebie problemu?

Gość gość
ty jesteś upośledzony bo brzuch sobie golisz :D

Gość gość
pamiętam, że to była taka ruda, bardzo ładna dziewczyna, a kciuk zapewne zazdrościła jej urody

dzisiaj mam domówkę dwuosobową z maciejem i mam zamiar popić, pograć. maciej ogląda maraton top gear obok i czochra kicię, a ja mu czytam co lepsze stąd:D

Gość gość
noxelia jak mogłaś nadstawiać łiłę do lizania psu, nie masz wstydu...

dziwne, że wy pamiętający WSZYSTKO, akurat teraz nie pamiętacie ani nazwiska (co łatwo się tu zapamiętuje) ani nic, co pozwoliłoby mi dojść do tego kogoś. Tylko jak, skoro ten ktoś nie istnieje

Gość g ość
AnnaNoxelia dziś Nie pozwala i wiem, ze boli go to, że jeszcze czasem to robię... ale ja to robię bezwiednie, nawet nie wiem kiedy. Latem znowu wszyscy się będą gapić x Bezwiednie. Zdrowi nie robią takich rzeczy bezwiednie, w ogóle się nie tną.

Gość gość
taaaa nie wiesz, a odnosiłaś się do wszystkiego, pisała też o tym rozbiciu słoików i rzucaniu w nich w końskiego itd. sama przyznałaś, że to prawda, tylko że to trochę inaczej wyglądało niż opisywała w dodatku stwierdziłaś, że podczas tej sytuacji była jakaś dwójka znajomych z tobą, więc domyślasz się kto to mógł być, także skończ zmyślać jesteś żałosna do potęgi, piertoliłaś zupełnie co innego, a teraz będziesz zaprzeczać, choć i tak widzę, że nie tylko ja to pamiętam, prawda zawsze wyjdzie na jaw, ale dalej rżnij głupa