Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaNoxelia

Byłam dziś z Majką na placu zabaw dla psów...

Polecane posty

Gość gość
hahahaha nox ty głupia ale sie wkopałaś :D :D :D

Gość
powtórzyłam swój wpis bo nie wiem dlaczego go usuneli :O

Gość gość
buahahahahehe leże

Gość gość
dla mnie w tym momencie noxa odpada jako osoba z którą mozna o czymkolwiek rozmawiać, kobieta która pozwala sie bic i wyrzucać z domu jest słabą jednostką nie wrtą splunięcia

Nikt mnie z domu nie wyrzucił, kolejny wymysł. Z kim zdradziłam? :D Jesteście coraz głupsi :D Co jeszcze wymyślicie? :D

Gość gość
o kur/wa to już noxa jest ladniejsza od tej paskudy kciuka

Gość gość
sama przed chwilą nieopatrznie się przyznałaś, żałosna ścierka jesteś traktowana jak ścierka i nia jesteś nie zakłamuj rzeczywistości na kafe bo wszyscy wiedzą jak jest

Na kafe to pewnie, ze wiedzą, tutaj wszyscy wiedzą wiecej o moim życiu niż ja sama :D Jak się zawsze wysypiam i mało mnie obchodzi co o mnie myślisz :)

Gość sobotni pomarańczek
Zbyt intymne, ale pisanie na forum o tym, że właśnie się pocięłaś i jest pełno krwi, to już się z intymnością nie kłóci? :o Co Wit sądzi o tym, że nie bierzesz leków? Pytam, bo to bardzo ciekawe.

Gość gość
"Co Wit sądzi o tym, że nie bierzesz leków? Pytam, bo to bardzo ciekawe." nie lubię się wtrącać, ale to właśnie wit kazał jej odstawić leki :O a ona oczywiście się go posłuchała... :O

Domyśl się... on mnie widział po lekach, zajmował się mną wręcz. Pewnego ranka jak się obudziliśmy był przerażony a potem podstawił mi lusterko, byłam dosłownie żółta, dosłownie. Nigdy wiecej chemii, tylko zioła, tylko.

Gość gość
kciuk ma mordę jak dzik torbę

Gość sobotni pomarańczek
No to brawo, jesteś z facetem, który nie pozwala ci się leczyć. Ciekaw jestem co psychiatra sądzi o tych ziółkach twoich, co niby mają te leki zastąpić.

bo gadam z Ania, to mam pisac co się u niej dzieje? kpisz sobie? to są jej prywatne sprawy, co ona sama napisze, to jej sprawa, ja jej zycie zachowam dla siebie:)

Dla was wszystko jest dowodem, nawet jak ktoś milczy bo nie ma o czym pisać, bo jak pisać o czymś co nie ma miejsca?: Ale wy i tak wmówicie sobie to bicie, wyrzucanie z domu etc.

uwielbiam te n kwadrat:D ciekawe kto za młodego miał miejscówkę, w której było ciepło. i to z szafką na buty:D najlepsze imprezy, jak jeszcze się do jarocina jeździło, czy na woodstock:D

Mój facet nie pozwala mi powolnie siebie zabijać tym świństwem, którym lekarze chcą zatruć moją dusze... jesteś taki sam jak oni wszyscy, taki sam.

Gość gość
rzygać mi się chce jak widze tą melinę u ex-a kciukiem, kur/wa w życiu bym nic nie tknął z takich brudnych, obleśnych garów