Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak obliczyć dni plodne przy nieregularnych miesiączkach?

Polecane posty

Gość gość

wg tej strony https://portal.abczdrowie.pl/pytania/jak-obliczyc-dni-plodne-jesli-mam-nieregularne-miesiaczki moje dni płodne wypadają orientacyjnie między 4 a 28 dniem cyklu... Nie mam pcos i tarczyca tez w porządku nie wiem jaka może być przyczyna nieregularnych miesiączek. Badałam się, ginekolog powiedział, że wszystko u mnie w porządku i podziękował za wizytę gdy mój cykl pare lat temu trwał kilka razy pod rząd około 56dni :) Najdłuższy cykl w ciągu roku to 39dni, a najkrótszy 24. Ktoś pomoże??

Gość gość
Nie da się. Idź do dobrego gino i to ureguluj.

Gość gość
nie chce brać chormonów. Tym bardziej że biore kortysteroidy na astmę. Nie chcę bardziej narażać mojego organizmu.

Gość gość
szkoda ze tak jest:(, pewnie okaże się jeszcze, że jestem bezpłodna...

Gość zouzunia
Nie trzeba brać hormonów. Jeśli masz PCOS, a tak najprawdopodobniej jest, to polecam Inofem. To preparat z inozytolem (i kwasem foliowym), a naukowo udowodniono już, że pomaga on normować gospodarkę hormonalną. Idź tylko się zbadaj, żeby potwierdzić, co Ci dolega. Mi Inofem bardzo pomógł, skrócił i wyregulował cykle.

Gość Farmonka22
Taaaa, Inofem jest skuteczny. Skraca cykle, reguluje je, można liczyć na owulację, jak się go przyjmuje, łatwiej schudnąć, poprawia się wygląd, znikają pryszcze, włosy nabierają lepszej kondycji. Inofem naprawdę działa, zresztą wystarczy wejść na inne fora, typu BabyBoom, Wizaż czy ovufriend, tam dziewczyny piszą o nim sporo.