Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie jakieś fetysze ? Np pissing, mundury, bielizna ?

Polecane posty

Gość gość

Co was rajcuje w seksie poza samym aktem kopulacji ? Jakiś rodzaj bielizny was podnieca ? Pissing, rimming ? Mundury np policyjne, strazackie ? A moze stroj pielęgniarki lub typowej staroświeckiej gosposi, pokojówki ?

Gość gość
mi się marzą pieszczoty stóp atrakcyjnej zajętej kobiety,której nie miałbym prawa nic dotknąć poza stopami,i żeby na koniec pocałowała mnie w policzek na pożegnanie,najlepiej jakby zdjęła szpilki po całodniowej randce ze swoim facetem

Gość gość
i chciałbym,żeby dała twardo do zrozumienia,że nic poza stopami nie ma prawa być,żeby nie była seksualną frustratką chcącą więcej niż pieszczoty stóp najlepiej jakby to było połączone z delikatną uległością wobec niej

Gość gość
Chyba nie mam, ale podniecają mnie faceci z bardzo szerokimi ramionami jak plywacy, mała dupka i ogromna klata :P a z ubrań ? Faceci a'la antyterrorysta amerykanski :D strażacy tez :D najbardziej aseksualna jest dla mnie sutanna, stroj lekarza

Gość gość
Lubie być zwiazana lub obezwladniona w inny sposób, lubię czuć się jak rzecz którą ktoś wykorzystuje by zrobic sobie dobrze, lubie jak sie uderza poddusza , jak sie karze robić różne rzeczy

Gość gość
Samotny Romantyk xxx gumowych lal ? Przecież żeś prawik

Gość gość
Niestety moj facet nie bardzo lubi mnie wiazac :-(

Gość gość
mundury

Gość gość
lubie pieszczoty stop

Gość Marinta
Ja bardzo lubię różnego typu przeprania, często mąż mi takie kupuje lub sama robię sobie prezent i zaskakuję męża w nowym przebraniu. Na http://www.sisi.pl/przebrania.html znajdziecie sporo ciekawych przebrań erotycznych. Polecam.