Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

uwielbiam minetki, ale nie ma faceta :(

Polecane posty

marzy mi się gorący języczek doprowadzający moje ciało do szaleństwa ! ale nie mam faceta :( a takie przyjemności z przelotnymi facetami mnie nie interesują :(

Gość gość
Mmmm, tyle razy patrzylem na twoje piekne cialo :D. Jestes goraca :D

Gość gość
pisałaś już o tym :classic_cool: g****o to kogo obchodzi

Gość gość
Walcie sie na ryj goscie powyzej, jestescie patalachami

i co z tego skoro nie mam faceta :( już nie chcę być singielką, mimo że sama sobie radzę ze wszystkim i powtarzałam od zawsze, ze facet mi jest niepotrzebny to mam dość tego stanu, co wieczór mam ochotę na mężczyznę! to jest straszne ! :/ przypominam sobie exa, był dupkiem ale zawsze mnie zaspokoił kiedy miałam potrzebę :D

gość dziś dla ciebie to przyjemnosć a dla faceta mordęga lizać ten syf i wąchac smród,tylko nie mów że twoja nie śmierdzi,śmierdzą wszystkie XXXXXXXXXXX nie każda dziewczyna śmierdzi, może to dla Ciebie nowość, ale istnieją kobiety, które dbają o higienę w intymnych miejscach.. poza tym są mężczyźni, którzy sami czerpią z minetki przyjemność :)

Gość gość
ja w sumie z lizania twojej primpy, pzryjemnosci bym nie mial.

Gość gość
Wyglad to nie wszystko a panna seo jest beznadziejna :)

cynicfm, to nie nadawałbyś się na mojego partnera :D jeśli facetowi to przyjemności nie sprawia to przecież nie będę go zmuszać, bo wtedy i ja czułabym się niekomfortowo. :P A mnie to relaksuje niesamowicie i gdybym miała z tego zrezygnować w związku to byłabym zapewne nieszczęśliwa i niespełniona :(

Gość gość
Nie mowie ze mineta mi nie sprawia przyjemnosci tylko lizanie tobie mi nie sprawi przyjemnosci :)

skąd to możesz wiedzieć, gdybyś miał okazje spróbować to mógłbyś się wypowiadać :P Ale w sumie co mnie to, nie będę rozpaczać z tego powodu :D

Gość gość
>>>dla ciebie to przyjemnosć a dla faceta mordęga lizać ten syf i wąchac smród,tylko nie mów że twoja nie śmierdzi,śmierdzą wszystkie<<< Masz zupełną rację i z pewnością piszesz w oparciu o własne doświadczenia. Piczka obcej kobiety śmierdzi jak śmietnik za przetwórnią rybną :D. Trzeba być zboczeńcem, by szorować jęzorem KAŻDĄ pipkę :D. Ty widocznie tak próbowałeś :D. x Może zacznij od zaangażowania w jakąś dziewczynę :). Wtedy te same miejsca, zaczną dla ciebie pachnieć oszałamiającym nektarem :) i ślinka zacznie ci kapać, na myśl o szparce twojej dziewczyny :). Ale tego frajerzy, próbujący lizać WSZYSTKIE pipki, nigdy nie zrozumieją :D.

Gość forumowiczz
sueo - 69 uznajesz ?

Gość gość
sama sobie zrób minetę ochyda