Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kosztują wkładki ortopedyczne robione na miarę?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi i o koszt wkładek i badania na tej platformie. Na długo wystarczają takie wkładki?

Gość gość
70 zł badanie i 300 zł za wkładki.

Gość gość
myślę, że to zależy od wielu czynników, m.in. od rodzaju wady, sprawdź ofertę np. http://www.wkladkiortopedyczne.com/ (warszawa) oni robią wkładki ortopedyczne na miarę

Gość inka800
Zakłady Omiotka to chyba najstarsza firma w Warszawie, która ogarnia takie tematy. Syn mojej sąsiadki miał tam właśnie projektowane wkładki, a potem obuwie. To jest o tyle fajne, że robią to na zamówienie, a najpierw wykonują badania, wkładki nie są więc standardowe, jak w większości sklepów.

Gość gość
Ja mieszkam w Niemczech i tutaj za badanie (skanowanie stop) placi kasa chorych. W pracy bardzo duzo chodze, przez co bola mnie stopy i dlatego bylam u ortopedy, ktory mi te wkladki przepisal. Normalnie kosztuja 130€, ale na recepte placilam tylko 30€. Czy w Polsce kasa chorych nie dofinansowuje wkladek ortopedycznych nawet wtedy gdy pacjent ma bol?

Gość gość
w http://sklep.tombut.pl/ mają ciekawą ofertę na wkładki ortopedyczne, ja tam zawsze zamawiam te produkty, szybko przychodzi zamówienie

Gość gość
Gdynia Kamaienna 26 tam wam dobiorą odpowiednie wkładki na miare. Cena od 200zł do 350zł .Wkładki formthotick

Gość gość
Wkładki na miarę to naprawdę dla osób z bardzo dużymi zmianami i deformacjami stopy standardowe wkładki ortopedyczne w 80% pokrywają potrzeby terapeutyczne i kosztują do 30 zł ale jak kogoś stać to niech przepłaca . http://enefmed.pl/

Gość gość
Możesz śmiało zamówić ortezy ortopedyczne w sklepie pod adresem www.sklepmedyczny24.eu Ja najczęściej w nim zaopatruję się w sprzęt medyczny. Każdy produkt jest zgodny z opisem a ceny naprawdę konkurencyjne. Polecam!

Gość gość
Jeśli szukasz dobrych jakościowo wkładek ortopedycznych, to zdecydowanie polecam sklep http://medisquad.pl/ , u mnie te produkty znakomicie się sprawdziły.

Gość gość
Można sprawdzić na stronie tego sklepu www.ortezka.pl . Bardzo ciekawy sklep z bardzo szeroką ofertą.

Gość gość
Zależy od rodzaju, na http://wkladkiaxel.pl znajdziesz mase dobrych wkładek ortopedycznych i innych

Gość Centrum biomechaniki chodu
Centrum Biomechaniki Chodu to sieć placówek specjalizujących się w badaniach diagnostycznych związanych z aparatem chodu, doborze indywidualnego sprzętu ortopedycznego oraz wkładek ortopedycznych. Centrum połączone ze sklepem medycznym, obsługą fizjoterapeuty i konsultacjami lekarzy, daje możliwość kompleksowej obsługi pacjenta w zakresie wad postawy, diabetologii, biomechaniki. Wysokiej jakości sprzęt diagnostyczny, którym dysponuje Centrum, daje możliwość w bardzo dokładny i miarodajny sposób określić ewentualne zmiany w aparacie ruchu pacjenta. W oparciu o przeprowadzoną diagnostykę, jesteśmy w stanie wdrożyć odpowiednie działania lecznicze oraz profilaktyczne pacjentom w każdym wieku i kondycji fizycznej. Kompleksowo zajmiemy się zarówno zawodowymi sportowcami jak i osobami o umiarkowanej lub niskiej aktywności fizycznej. Zajmujemy się: - Diagnostyka komputerowa chodu - Rehabilitacja - Indywidualne wkładki ortopedyczne - Zabiegi fizykoterapii - Fala uderzeniowa - Taping medyczny - Indywidualne zaopatrzenie ortotyczne - Sklep medyczny - Masaż - Dynamiczna kompresja strefowa - Konsultacje lekarskie - Terapia fają akustyczną uderzeniową ma cellulit i rozstępy zapraszamy do: Centrum biomechaniki chodu Gdyńska 24b 83-330 Żukowo tel 577-666-326

Wszystko zależy od tego jakie wkładki potrzebujesz. Mi takie do szpilek oraz do obuwia , które nosze na co dzień dobierał rehabilitant z Ursynowa, który przyjmuje na Migdałowej . Najpierw miałam robione badanie podoskopem a następnie komputerowo dobierali mi te wkładki.

Gość marysiasia4
Wkładki są różne i indywidualnie się je dopiera do stopy i schorzenia jakie masz. Ja noszę wkładki ze StepForward i faktycznie cena trochę wysoka jest. Ale te wkładki pasują do każdych butów więc wystarczy jedna do różnych i mają długi okres gwarancji. Lepiej mieć porządne wkładki i nie kupować zaraz kolejnych.

Gość Cepelin
Ja za swoje płaciłem 100 zł badanie + 195 zł wkładki robione na miarę. Miała badania komputerowe stóp na platformie, podoskopie i czymś tam jeszcze. Mega profesjonalnie to wszystko wyglądało. Dzięki tym wkładkom nie mam odcisków i nie bolą mnie stopy. Tu macie link www.wkladkiortopedyczne.pl

Gość zJAWA 456
Zatrudniam 96 osób przeważnie przy liniach produkcyjnych kupuje wkładki ortopedyczne hurtowo .Ludzie mniej narzekają na stopy a przez co są bardziej produktywni .Notujemy mniej zwolnień l-4 .Warto dbać o pracowników .Polecam producenta wkładek ortopedycznych KINGMED Z łODZI .

Gość gość
Chyba każdy sobie inaczej liczy. Ja miałam dopasowywane indywidualnie w Instytucie Podologicznym w Rzeszowie u pana Bielawskiego i nie wydałam fortuny. Jestem z nich bardzo zadowolona, jakby to miało komuś pomóc to powiem, że są z firmy Jurtin Medical

Gość gość
Czassmi trzeba się zastanowić i skonsultować ze specjalistą czy pptrzebujemy wkładek robionych na miarę. Na rynku jest wiele wkładek korygujących, gotowych, które faktycznie mogą nie spełniach naszych wymagań. Ale można już też kupić wkładki dynamiczne, czyli takie, które działają na stopy w każdej fazie ruchu. Mój podolog zalecił mi je przy konruzji rozcięgna podeszwowego i super się sprawdziły, na tyle, że po konsultacjo z ortopedą dziecięcym zakupiłam też dynamiczne wkładki do obuwia szkolnego dla mojej córki, bo narzeķała na bóle nóg. Używa kilka dni więc za jakieś dwa tygodnie powinny być pierwsze pozytywne efekty https://pl.footwave.com/wkladki-ortopedyczne-online/wkladki-ortopedyczne/footwave-kids-3-4