Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem...

Polecane posty

Gość gość

hej dziwczyny jestem z chłopakiem 3 lata, przez 1 rok spotykaliśmy sie sporadycznie raz na 1, ponieważ mieszkaliśmy daleko, potem zamieszkaliśmy razem w Polase w dużym mieście. Każde z nas miało pracę, ja miałam koleżanki on miał motory, ale koledzy zostali w jego rodzinnej miejscowości. Było między nami ok. Teraz jesteśmy od roku za granicą, w małym miasteczku, w którym nic się nie dzieje. Nie mamy tu jakiś dobrych znajomych, tzn. ja mam 1 koleżankę, ale ona ma swoje życie, on też ma, ale nie są to ludzie z którymi spędza się czas często. Pracujemy w 1 firmie, widzimy się na przerwie. Po pracy też cały czas razem. I wiece co? to przebywanie razem non stop żle na nas wpływa, czasami mamy siebie dosyć i dochodzi do przykrej wymiany zdań. On jest też strasznym krytykantem, krytykuje to co gotuje noszę itp i mówi ze to dlatego, żebym robiła to lepiej, ale ja potrzebuje motywacji a niewiecznej krytyk, ale on nie rozumie tego, mówi , ze woli mówić mi prawdę:/Powiedzcie mi czy to rzeczywiście ta monotonia życia i brak odpoczynku od siebie, zatęsknienia powoduje te kłótnie czy ja sobie tylko tak tłumaczę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować