Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białe kobiety, Czarni faceci

Polecane posty

Gość gość
gość 13:01 zatkało kakao?

Gość gość
posiadanie wielu żon to patologia, pisałaś wcześniej że trudno jest się ograniczać do jednego. Gdybyś była jedną z żon to miałabyś bardzo rzadki seksik z jednym, a za zdradę mogłabyś zostać ukamienowana. W ich kulturze to norma.

Gość gość
i jeszcze jedno, arabowie mają zwyczaj obrzezywać kobiety. Ciekawe czy bez łechtaczki też wypisywałabyś te głupoty.

Gość gość
gość 13:37 naprawdę myslisz ze to wszystko pisze jedna osoba? :D no to ladnie masz.. Biale kobiety intersują się murzynami i tego nie zmienisz. Wiekszość dzieci które Polki rodza w Anglii są ze związków z czarnymi. Przyjmij do wiadomości że z nimi przegrywacie pod względem związków i seksualności zamiast sie obrażać jak dziecko

Gość gość
Ja akurat jestem zwolenniczką czarnych facetów, ale arabowie też są lepsi od tych z Polski :)

Gość gość
Ja kiedyś miałam czarnoskórego i to był koszmar :o W ogóle nie liczył się ze mną podczas seksu tylko go wyciągał i wkładał. Gry wstępnej zero, techniki zero, emocji zero. Później długo miałam podrażnienia i załapałam jakąś opryszczkę. Wcale nie miał długiego, raczej przeciętnego tak ok.14 cm. To był najgorszy seks w moim życiu, którego zawsze będę żałować. Też byłam taką pustą dziewczyną, która chciała spróbować z czarnym :o Zdecydowanie lepszy seks mam z białymi dlatego proszę cię autorko, przestań pisać te brednie :o

Gość gość
nikt się nie obraża, a odsiew suk jest wskazany.

Gość gość
Co jeszcze polscy rasisci wymyslą? podszywane się pod kobietę i opis jak z czarnym jej zle, czemu w ogolę w to nie wierzę? Jeśli kobieta chce być swiadoma to musi sama sprawdzić. Skoro z nimi tak zle to dlaczego praktycznie wszystkie dziewczyny po sprobowaniu z czarnym nie wracają do bialych?

Gość gość
Co jeszcze polscy rasisci wymyslą? podszywane się pod kobietę i opis jak z czarnym jej zle, czemu w ogolę w to nie wierzę? Jeśli kobieta chce być swiadoma to musi sama sprawdzić. Skoro z nimi tak zle to dlaczego praktycznie wszystkie dziewczyny po sprobowaniu z czarnym nie wracają do bialych?

Gość gość
widzisz, są kobiety dla których seks coś znaczy i nigdy nie pójdą do łóżka z kimś do kogo nic nie czują. Wydymała cię masa czarnych i co, jesteś szczęśliwa? Gdybyś była, to zamiast od rana do nocy pisać głupoty na forum cieszyłabyś się życiem.

Gość gość
skoro uważasz że czarni są lepsi od białych to to oznacza, że według ciebie twój syn jest lepszy od Polaków ale gorszy od czarnych? Bez urazy, ale pisząc że czarni są lepsi od białych pokazujesz swój rasizm względem białych.

Gość gość
Nie istnieje coś takiego jak rasizm względem białych. W kilku ostatnich stuleciach udowodniliscie ze jestescie najgorszymi zwierzętami na swiecie gnębiąc i mordując czarnoskórych

Gość gość
rasizm może istnieć w każdej formie i nie udowodniliście, tylko udowodniliśmy to po pierwsze po drugie Polacy nie brali udziału w tym procederze, a państwa zachodnie tak i to stąd one są lepiej rozwinięte gospodarczo

Gość gość
To że wszyscy czarni to nieroby to bardzo rasistowski mit. Chociaż prawdą jest, że wiele białych kobiet woli utrzymywać swoich czarnych facetów i trzymać ich w domu. Szwedzi nie zrobili żadnego błędu, rodziło sie bardzo mało dzieci, a dzieki pryjmowaniu emigrantów obecnie rodzi się bardzo dużo co jest receptą na kryzys demograficzny. Większość rodzących się tam dzieci pochodzą ze związków biała kobieta + imigrant. Gdyby nasi rządzący mieli wiecej rozumu w głowie to również stworzyli by lepsze warunki dla imigrantów oraz dali im pewne przywileje co by pozytywnie wplynelo na dzietność naszego kraju U nas w kraju żadna Polka nie chciałaby rodzić małych murzynów moja droga.

Gość gość
jesteś hipokrytką antyrasistko skoro wyjeżdżasz do kraju, który dorobił się na wyzyskiwaniu czarnych i korzystasz tam z przywilejów socjalnych

Gość gość
gość dziś To że wszyscy czarni to nieroby to bardzo rasistowski mit. Chociaż prawdą jest, że wiele białych kobiet woli utrzymywać swoich czarnych facetów i trzymać ich w domu. Szwedzi nie zrobili żadnego błędu, rodziło sie bardzo mało dzieci, a dzieki pryjmowaniu emigrantów obecnie rodzi się bardzo dużo co jest receptą na kryzys demograficzny. Większość rodzących się tam dzieci pochodzą ze związków biała kobieta + imigrant. Gdyby nasi rządzący mieli wiecej rozumu w głowie to również stworzyli by lepsze warunki dla imigrantów oraz dali im pewne przywileje co by pozytywnie wplynelo na dzietność naszego kraju U nas w kraju żadna Polka nie chciałaby rodzić małych murzynów moja droga. Dokładnie: nic dodać, nic ująć.

Gość gość
same bzdury

Gość gość
z czarnymi czy arabami prowadzaja sie kobiety, ktore chca miec faceta, a zadnego innego znalezc nie moga. wiec lepszy rydz niz nic. problem w tym, ze my jako europejki nie jestesmy dla nich materialem na partnerke. jestesmy tylko do wyruchania.

Gość gość
up

Gość gość
witam jestem zona czarnego juz wiele lat mamy 3 dzieci, miszkalismy w Polsce obecnie mieszkamy w UK, co moge powiedziec, moje zycie nie bylo i nie jest latwe, lata narzeczenstwa wygladaja zupelnie inaczej niz staly zwiazek na zycie, co mi nie odpowiada, moza jest troche szowinistyczny, nie zajmuje sie dziecmi, jest egoistyczy, nie pomaga kompletnie w domu chwile wolne spedza przed telewizorem, nie sprzata po sobie, lubi ogladac sie za mlodymi panienkami i nigdy nie chcial udostepnic mi wgladu do swojego konta, na wlasne wydatki musze kombinowac sama, co mi odpowiada w miare rozsadnie utrzymuje dom tzn zawsze placi rachunki robi duze zakupy typu mieso, kartofle, ryz ryby, puszki, warzywa owoce , mowie duze w doslownym znaczeniu jak jedzie po kartofle to od razu przywozi wor, czy po mieso to pol zamrazarki, zalezy mu na rodzinie jako calosci, kupil do w UK tak wiec nie musze sie marwic o zamieszkanie bo tutaj potrafi byc roznie, szauje swoja prace zawodowa, jezeli chodzi o lozko to zawsze stara sie zebym rowniez ja byla zadowolona duzo by pisac jednak wiazac sie z czarnym trzeba byc przygotowanym na dosc trudne zycie, trzeba byc silnym bo oni sa dosc malo wrazliwi w porownaniu do bialej rasy

Gość gość
?

Gość gość
gość dziś gość dziś To że wszyscy czarni to nieroby to bardzo rasistowski mit. Chociaż prawdą jest, że wiele białych kobiet woli utrzymywać swoich czarnych facetów i trzymać ich w domu. Szwedzi nie zrobili żadnego błędu, rodziło sie bardzo mało dzieci, a dzieki pryjmowaniu emigrantów obecnie rodzi się bardzo dużo co jest receptą na kryzys demograficzny. Większość rodzących się tam dzieci pochodzą ze związków biała kobieta + imigrant. Gdyby nasi rządzący mieli wiecej rozumu w głowie to również stworzyli by lepsze warunki dla imigrantów oraz dali im pewne przywileje co by pozytywnie wplynelo na dzietność naszego kraju U nas w kraju żadna Polka nie chciałaby rodzić małych murzynów moja droga. Dokładnie: nic dodać, nic ująć. Takie bzdury mogła by napisać tylko Sandralove

Gość gość
Czy wy biali chlopcy myslicie ze murzyni podobają się tylko jednej dziewczynie? :D Z doświadczenia wiem że większość kobiet jest ich ciekawa

Gość gość
to ty te bzdury wyżej napisałaś?

Gość gość
?

Gość gość
nie ja :)

Gość gość
Hahahaha wiedzialem ze taka idiotka da sie zalac murzynowi, pewnie nawet nie wiesz kto jest ojcem dziecka :D

Gość gość
up

Gość gość
okazuje się że do takich bredni to nawet ty nie chcesz się przyznać

Gość gość
polaczki nawet nie wiecie juz co wypisywac, idźcie na jakieś gejowskie forum bo juz tylko to wam zostalo :D