Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fenomen Zofii Ślotały

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem jej kariery celebrytki. Ani ładna, ani mądra, wypłynęła na plecach Szyca, teraz jest w ciąży i już się stała ekspertką od spraw ciążowych, zarabia kokosy na tym. Irytuje mnie strasznie ! Stara baba a mówią na nią Zosia, pfff

Gość gość
Nie kojarzę kobity więc chyba żaden fenomen.

Gość gość
Dla mnie też żaden fenomen, ot celebrytka jak każda inna, teraz czytalam ze staje sie specjalistką od ciąży i dzieci, choc dopiero conja zaplodniono, no ale one wszystkie tak mają

Gość gość
wszędzie piszą, że wszystkim dawała co mieli kasę..

Gość gość
no i to jest właśnie tajemnica tego fenomenu - wiedzieć komu dawać!

Gość gość
nie znam kobiety... wiec chyba przesadzasz

Gość gość
Jest z wyksztalcenia projektantka mody. Szyc byl jednym z jej facetow po prostu, nie musiala na nim wyplywac, bo sama w sobie jest cos warta. Nawiasem mowiac, jej siostra Anna ukończyla London School of Economic. To nie sa glupie dziewczynki typu Jola Rutowicz.

Poznałam osobiście. Delikatnie mówiąc - żyje na Plutonie, jest kompletnie oderwana od rzeczywistości i otaczających realiów. W negatywnym znaczeniu, chociaż ani mnie to ziębi ani grzeje.

Gość gość
Mysle ze jest bardzo zdesperowana, jak kazda niby celebrytka pozujaca na sciankach i nadstawiajaca roznym celebrytom z nizszych polek..

Gość gość
a tam, zaraz zdesperowana - to paparazzi od Szyca postawili ja pod scianka, mysle,ze spokojnie sobie da rade i bez scianki, to niegłupia kobieta

Gość gość
"paparazzi postawili ją na ściance" - właśnie to świadczy, że nie jest niegłupia :D

Gość gość
paparazzi postawili - w sensie zaczeli sie do niej dopychac z aparatami , co jej szkodzilo stanąc i popozować. Skoro projektuje ciuchy, scianka to dla niej normalka, ale oprocz stania pod nia umie jeszcze cos robic, w odróznieniu od głupich, ktore umieja tylko stanąc. Wyksztalcona, pracujaca w zawodzie kobieta - czemu sie jej czepiacie, nie rozumiem.

Gość gość
ja też nie czaję. laska projektuje, jest stylistką, przygotowuje sesje - robiła to zanim poznała szyca. to nie kasia cichopek, ekspertka od macierzyństwa, psychologii (słynny efekt zająca, ile dała za tytuł mgr?), aktorstwa.

Gość gość
Wy się tak jaracie gwiazdami pudelka i śniadaniowych telewizji? suuuuuuper! :o

Gość gość
Ma/miała bogatego ojca, przedsiębiorę. On jej zapewnił pewne wejścia. Nie musiała z nikim sypiać.

Gość gość
nie mniej na necie egzystuje jak "zosia przechodnia" ,i skoro to mądra dziewczyna,to powinna dbać o swój wizerunek,a nie robić karierę na garbach kolejnych kochanków

Gość gość
nie wiem, czy mądra. Z pewnością na tyle bogata z domu, ze n ie potrzebuje kochankow do robienia kariery - rodzinne pieniądze załatwiają wejścia.

Gość gość
Nigdy o takiej nie słyszałam. Nie rozumiem, dlaczego jaracie się ty, co jakis dziwny człowiek powiedział i przezywacie to tak bardzo.