Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

11 dzien po owu znowu negatyw

Polecane posty

Gość gość

nie moge odnalezc wczorajszego topiku gdzie pytalam czy w 10 dniu po owulacji przy negatywnym tescie ciazowym mozna miec jeszcze nadzieje , dzis jest 11 dzien po owulce powtorzylam test i negatyw 100% niestety nawet lekkiego cienia pod swiatlo, wierze ze ten cykl jest juz stracony, zalamka

Gość gość
Niestety w ciążę nie zachodzi się na pstryknięcie palcem. Wrzuć na luz bo od tych nerwów to i kolejne 4 cykle będziesz miała stracone.

Gość gość
weź daj spokój, sama się nakręcasz :O test robi się w dniu spodziewanej miesiączki i wbij sobie to do głowy

Gość gość
tylko jak tu odpuscic? wiem ze w dniu @ niby sie robi i wczoraj kobiety o tym pisaly no ale..............

Gość gość
obyś tego dziecka nie miała.. kto by chciał mieć taka głupia matke

Gość gość
tylko ze ja juz mam dziecko i jestem bardzo fajna mama

Gość gość
Nie wiem po co robisz te testy tak wcześnie, a potem przezywasz na forum ze negatywne, juz ci wczoraj ktos napisał ze implantacja może wystąpić nawet w 12 dniu po owulacji, a ty dalej swoje

Gość gość
no dobra czekam jeszcze 2 dni a potem pewnie znowu bede tu przezywac, to jest forum dla kobiet i gdzies musze sie wygadac ezowi nie moge bo przeciez by nerwowo nie wytrzymal

Gość gość
Wiesz co, 4 lata starałam sie o dziecko, gdybym tak testy robila jak ty, to po pierwsze wydalabym majatek, a po drugie bym zwariowala, powstrzymaj trochę swoje emocje bo do niczego dobrego to nie prowadzi, a natury noe przyspieszysz

Gość gość
nie kupuje testow w aptece tylko kupilam wczesniej duza ilosc na allegro wiec majatku nie wydaje, moze dlatego robie codziennie bo leza w szufladzie, jednak psychicznie wiem ze to niezbyt wskazane bo za duza presja