Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaaa3

Nie mogę oderwać wzroku od Jego cudownej, pięknej twarzy!

Polecane posty

Gość Alaaa3

Patrzę na zdjęcie Prezydenta Korei Północnej Kim Ir Sena i nie mogę oderwać wzroku, w Jego cudownym uśmiechu jest tyle ciepła i dobra! Patrząc na filmik, na którym Prezydent Kim Ir Sen czule tuli koreańskie dzieci tak im zazdroszczę!

Gość gość
to pojedź tam

Gość gość
Haha :D już czytałem jeden Twój temat o tym, że kochasz Kima bardziej niż rodzinę i chłopaka, normalna to ty nie jesteś :P

Gość gość
Lecz sie, zolta rasa ludzi najbrzydsza , oczka zero, niski wzrost krzywe nogi , szerokie nosy, kim kam kong, majtki sciag hahaha i maja male siuraski od 5 -10 cm jak zadowoli gruba polke hshahahaha

Gość gość
a czy dostrzegasz cechy Szanownego Prezydenta Kim Ir Sena w jego wnuku Ukochanym Przywódcy Kim Dzong Unie?

Gość Alaaa3
"a czy dostrzegasz cechy Szanownego Prezydenta Kim Ir Sena w jego wnuku Ukochanym Przywódcy Kim Dzong Unie? " Marszałek Kim Dzong Un niezwykle przypomina Prezydenta Kim Il Sunga. Z wyglądu - wystarczy popatrzeć na zdjęcia Marszałka Kim Dzong Una i zdjęcia Prezydenta Kim Il Sunga z początków KRLD lub czasów tuż przed jej powstaniem by to zauważyć. A także z poglądów, czynów i gestów.