Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strofujacy mężczyzna...

Polecane posty

Gość gość

Jest miedzy nami fajnie, czuje sie bezpiecznie, kochamy sie, zawsze musze na niego liczyc, widujemy sie codziennie i za pol roku planujemy zamieszkać ze soba. Jednakże on z racji zawodu policjanta jest bardzo drobiazgowy... Naprawdę jest cudownym mężczyzna, ale te jego teksty czasem mnie doprowadzają do szału... Zwraca uwagę, gdy złym tonem powiem do niego Kocham, gdy nie chce przy koleżankami jakos szczególnie wyznawać mu uczuć, bo uważam, ze takimi rzeczami przecież powinno sie emanowac w 4 oczy (nie mowie ze jestem zimna). Ogólnie zauważyłam, ze ta jego drobiazgowosc mnie denerwuje. On mowi, ze czepiania sie takich p*****l nie zmieni, bo tak ma przez prace i koniec. Musiałam sie wygadać.

Gość gość
ze złym tonem mówisz kocham??:-( Oj dziewczyno uważaj bo mi to wygląda na pana który kontroluje kobietę, niszczy ją powoli a skutecznie. Nie chce nic krakać ale może zwqolnijcie troche tempo waszej znajmosci i przyglądnij mu sie jeszcze bo z czasem może byc nieciekawie jak zacznie cie kontrolowac w kazdej dziedzinie zycia, bedzie mówił co masz ubrac, jak się zachowywać, kiedy mozesz puscić bąka:-( niestety ale to nie wygląda dobrze, ile jestescie razem??Poza tym to codzienne spotykanie tez jakies takie obsesyjne moim zdaniem, facet chce cie kontolować

Gość gość
Jesteśmy razem pół roku, nie duzo wiem. Faktycznie z tym codziennym spotykaniem moze i przesada, ale serio nam to nie przeszkadza :p widujemy sie nawet na godzinke, byle tylko. Potrafi miec fochy jak kobieta, mimo ze na ogol jest twardym i atrakcyjnym mezczyzna. Wiadomo, ja sie jakos nie daje.. Mam swoje zdanie, jednakże wkurza mnie to niesamowicie. To jest w sumie jedyna jego wada, bo tak to sie uzupełniamy i jest dla mnie cudowny. Ale nienawidze, gdy ktos mnie poprawia... Chyba zastosuje jego broń przeciwko niemu. Moze cos to da :p