Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kancelaria Invictus

Polisy Inwestycyjne

Polecane posty

Gość gość
reklama prawnicza im przeszkadza. szkoda, że wam nie przeszkadza reklama banku na stronie sądu pod postacia numeru konta, na które należy dokonywać przelewu kar, grzywien mandatów, opłat sądowych i kosztów prasowania togi

Gość gość
wiecie w ogóle co oni robią z tymi pieniędzmi? pewnie myślicie, że na nie chuchają i do nich szepcą "należysz do ministerstwa sprawiediwości kochaniutki" no ni tak do końca a w zasadzie całkowicie inaczej:D nie wiem czy jesteście gotowi to usłyszeć.... otóz dzieki tym pieniądzą dokonują malwersacji księgowych i zwielokraniają swój majątek wywołując inflacje. inflacja to nie jest żadna inflacja ylko odzwierciedla wprostproporcjonalnie to ile zajepali. podoba sie wam, ze wspópracujecie z przestępcami?

Gość gość
obecnie realna inflacja wynosi pewnie z 10% oznacza to, że zakooorfili dziesięc procent z tego co wypracował naród. i to nie dzięki usługom bankowym bynajmniej. ale tego już wam nie będę tłumaczył bo to byście musieli pomyśleć a to boli

Gość gość
sprawe pogarsza fakt, że mają monopol na emisje pieniądza. emisja oznacza lichwiarską pożyczkę. a skąd biorą kase? drukują ją sobie a co tam. no i co w tym złego powiecie. no nic. szczególnie dla nich:D dla was już troche gorzej. piniądz jako zapis księgowy regulujący jako tako kwestie tego ile jest warta czyjaś praca nie może być pozyczany na procent i używany do wzajemnych rozliczeń. to tak jakby opodatkowali c***j wie z jakiej racji każdy wasz przychód. robią coś dla as że im bulicie podatki i jeszcze reklamujecie? aaaaaaa........ dzielą sie z wami. ściagac portki bedzie lanie

Gość gość
jego emisja nie może być opodatkowana. jak stwierdzą, że twoja praca jest warta tyle a tyle to pozyczą państwu na procent kase i państwo te kase zapłaci ci za te prace. problem w tym, że jak trzeba te wyemitowaną kase oddać zlichwą to trzeba na te lichwe znowu pozyczyć. już prościej nie umiem wiem, że to was nie przekona dlatego kładźcie sie na kolanie

Gość gość
ta ciagła kradzież w majestacie prawa doprowadza do kryzysów, które banksterzy kontrolują a jakże równierz z zyskiem dla siebie. jednym z ciekawszych ich pomysłów jest wojna, czyli jesteście odpowiedzialni za przyszłą wojne. i wy wsadzacie ludzi do więzień?

Gość gość
dobra bo pewnie i tak nikt tego nie czyta. juz kooorfa nawet męczennikiem nie można zosać ja piertole. co mam zrobić? przyjechać najepany na sprawe?

Gość gość
to chyba jakiś nowy pomysł na resocjalizacje i izolacje od społeczeństwa: zrobic z ludzi debili zebyś sie czuł tak osamotniony wśród nich że połkniesz brzytwe

Gość gość
nawet wysoki sąd nie pogada po ojcowsku (jestem półsierota) tylko zara płać i płać i płać albo spiertalaj do wiezienia tam cie nauczą savoir vivru i tańczyc walca

Gość gość
jak wyjde to bede przepuszczał gołebie na przejściu dla pieszych i płacił na zaś mandaty żeby sie nie okazało że o jakimś zapomniałem

Gość gość
bede jepał po dwanaście godzin dziennie żeby zapłacic za przyszłe karane wiezieniem wykroczenia. z góry opłace nieobyczajne zachowanie i smiecenie w miejscu publicznym bo przeciez zimą na pewno sie posmarkam na chodnik już nie mówiąc o sikaniu w parku jakby co pół kilometra nie stały publiczne szalety

Gość gość
aaaaa no i za obraze funkcjonariuszy na słuzbie i naruszanie ich cielesności nietykalnej swoim ponurym spojrzeniem. może od razu wpłace za za stawianie oporu przy aresztowaniu bo mi sie kooorfa ręka nie kręci dookoła jak holenderski wiatrak

Gość gość
serio. przecież każdy tak robi jak wyjdzie z więzienia:D

Gość gość
coś wam powiem. móżna być złym i wyrachowanym a jednocześnie mądrym:) nie wiedzieliście nie? no to już wiecie

Gość gość
a wy nie jesteście ani do końca źli ani szczególnie wyrachowani o mądrości już nie wspomne. to sie dla was źle skończy. musicie zająć stanowisko. nie chodzi mi koorfa o posade.

Gość gość
takie półpiźdźce pospolite zaślepione przywilejami utożsamiające pozycje z pozyecznością publiczną

Gość gość
jakby wam włożyć do ręki konduktorski lizak i oddelegować do transportu więźniów do treblinki to byście byli przekonani że na tym polega praca konduktora

Gość gość
no i ko tu jest wysoki?:P tak wiem udowodnicie mi zalety swojego umysłu w tym przebiegłość jak również wysokie standardy moralne wsadzając mnie do paki:D

Gość gość
dobra ide sie uczyć matematyki bo z wami nie idzie pogadać