Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny zabieg ,bo znów wpadłam

Polecane posty

Gość gość

Jakim cudem? Biore regularnie tabletki i wpadłam już drugi raz w tym roku! Co ja mam zrobić? Myślicie,że spirala miałaby lepsze efekty niż tabletki? W środe mam zabieg i porozmawiam z lekarzem.Po poprzednim zabiegu zalecił mi zmiane tabletek,ale nie dało to efektu.Spirala? Któras z Was ma spirale?

Gość gość
na pewno bierzesz tabletki regularnie? Ja biore kilka lat i nigdy nie wpadłam. Moze bierzesz minipigułkę? Na nich łatwiej wpaść

Gość gość
zbadaj hormony,może tabletki nie są dla ciebie.

Gość gość
Tak regularnie. Wiele moich koleżanek nie ma wpadek po tabletkach,ja jedyna jakas dziwna jestem.Jestem z tym samym partnerem 4 lata i zawsze było dobrze wszystko.Tabletki biore od ponad 3 lat,2 lata było ok,a teraz aż dwa razy wpadka w ciągu roku.Tragedia jakas,az mi się plakac chce.

Gość gość
Dostaniesz skrobankową kartę rabatową :)

Gość gość
Lekarz mówił,że zaraz po zabiegu może mi założyć tą spiralkę,ale ja mam jakieś obawy przed tym.Jest jeszcze taka "zapałka" która się umieszcza pod skórą np. na ramieniu na 2 lata.Nie wiem na co się zdecydować,ale z tabletek musze zrezygnowac

Gość gość
Autorka chciała sprowokować hejty i póki co jej się nie udało

Gość gość
Niby co chciałam sprowokować co? Pytam,bo mam problem.

Gość gość
może miałaś biegunkę, wymioty albo brałaś antybiotyk?

Gość gość
taaa zwłaszcza że mamy luty, od początku roku zdążyłaś już 2 raz zajść w ciążę? cuda czy co?

Gość gość
15.25- umiesz czytac, czy nie?

Gość gość
No brałam antybiotyk o jaaa pierdykam,to przez antybiotyk No brałam antybiotyk w kwietniu,jak miałam drobną infekcje po wycięciu kawałka korzenia z zęba,który wbijał się w dziąsło nieprawidłowo.To leciałam na antybiotyku 2 tygodnie i pozytywny test mi wyszedł 22 maja. Teraz byłam przeziębiona w grudniu,ale nie brałam nic.Jedyne co syrop,ibuprom i tabletki na gardło.

Gość gość
15.25 2 razy w ciągu roku (12 miesięcy) a nie od nowego roku

Gość gość
widocznie organizm nie przyswoił anty podczas choroby. A dlaczego się dodatkowo nie zabezpieczałaś?

Gość gość
ale po co piszesz o tym na dziale o macierzyństwie, co kogo obchodzą Twoje korzenie zębów i zabiegi? Chcialas zrobic fajne prowo o aborcji i nie wyszło, co? :D

Gość gość
Prowo nieudane ha ha

Gość gość
Żadne prowo. To całkiem możliwe. Ja tez wpadłam dwa razy w ciągu roku, ciąża jedna po drugiej na tabsach... ale nie abortowałam jakby co hejterzy ;)

Gość gość
Jesli to serio, to uwazaj. Znam dziewczyne, ktora przy spirali tez zaszla dwa razy. Sama mam spirale i ciagle sie boje.

Gość gość
15.41 zamknij się z tym prowo.a o zębie napisałam ze względu na ten antybiotyk.Wczesniej dodałam ten temat do "ogólnego",ale mi go usunęli. 15.36 Głupio to zabrzmi,ale sadziłam,że tabletki wystarcza i już nie potrzebna prezerwatywa,koro wcześniej tyle czasu tabletki działały dobrze.

Gość gość
hahahahahahhahahhahahhaaaaaaaaaahahhahahahahhahahaahahha

Gość gość
NIe umiesz uprawiać seksu to się za to nie bierz :o szkoda, że ciebie matka nie wyskrobała :o

Gość gość
autorko a w jaki sposob usuwasz ciaze? skrobanka? ja bym na twoim miejscu odstawila w ogole hormony, bo widac ze nie dzialaja w twoim przypadku prawidlowo. juz chyba lepsza zwykla prezerwatywa i nie dochodzenie w srodku.

Gość gość
Aborcja chirurgiczna.Mizoprostol doustnie,a później pod narkozę.Nie wiem czy to jest skrobanka jak Ty to nazwałaś.Poprostu zabieg pod narkozą.

Gość gość
Przy pierwszej przez przypadek Ci mózg wyskrobali!

Gość gość
Gosc z 15:25 potrafi czytac : jest napisane W TYM ROKU,a nie W CIAGU ROKU. Autorka pozniej to poprawila. A co do tematu... Brak slow... Widac u Cb ta metoda antykoncepcji zawodzi. Jesli zastanawiasz sie miedzy implantem,a spirala to na Twoim miejscu wybralabym spirale. Implant ma duzo wiecej hormonow i pewnie sieje wieksze spustoszenie w organizmie. A najlepsza bylaby dla Cb wstrzemiezliwosc...