Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się dzieje z dzisiejszymi mężczyznami ??

Polecane posty

Gość gość
"większość facetów w okolicach trzydziestki nie potrafi dziś wymienić gniazdka, położyć paneli czy wymienić uszczelki. Za to wymienią ci wszystkie rodzaje swetrów i aktualne trendy kolorystyczne w temacie odzieży wierzchniej" xxxxx Przesadzasz.

Gość gość
tak samo jak wiekszosc kobiet nie potrafi dzis gotowac prac sprzatac i prasowac

Gość gość
On nie nosi tych spodni jakoś tak żeby mu leciały. Ale mimo wszystko.

Gość gość
Ach i przepraszam za literowki, ale pisze ze swojego smartfona (wielkosci arbuza) popijacac latte ze Starbucksa. :P Acha i tak mam chlopaka po 30-stce. Uwazam, ze malzenstwo w tak mlodym wieku to kiszka.

A ja wcale nie uwazam zeby myszellina przesadzala. Ucze studentow, ludzi dokladnie w przedziale wiekowym o jakim piszecie. To kogo uczylam jeszcze 5 lat temu jest niebem a ziemia w porownaniu z dzisiejsza mlodzieza. Ci ludzie nie maja pojecia o tym co to jest ONZ czy klucz francuski, pisze serio. Za to wiekszosc wyglada tak jakby przed sekunda wyszla od fryzjera, stylisty i kosmetyczki. Wygladaja tragicznie, w glowach siano, a mniemanie o sobie hohooooo.... Zgadzam sie z psychiczna i poprzednikami, swiat oszalal, a faceci zniewiescieli. I nie mylic tego prosze ze swiadomoscia mody, wygladu. To dwie rozne rzeczy, ta druga dotyczy garsteczki MEZCZYZN, nie wyrosnietych chlopcow, ktorzy niby dorosli, a mentalnie - resorki i piaskownica.

Gość gość
No powiedzcie sami jakie ja mam mieć zdanie o swoim przyszłym zięciu ? Co do ślubu pójdzie w czerwonym garniturze?

Gość gość
Nie mam pojecia o jakiej polskiej ideologii piszesz. Za duzo sie naczytalas. Hipsterzy nie maja jakiegos odizoloeanego kregu znajomych, dajze spokoj kochana. Maja szkole, prace, rodzine, roznych znajomych z branzy z roku itd. A czynnosci o ktorych piszesz to potrafi dzis prawie kazda kobieta. Blad, ze cie rodzice nie nauczyli. Ale nic to, masz jeszcze na szczescie net i diy na youtube. To nie te czasy juz, ze musisz byc zalezna od chlopa, a chlop od ciebie.

Gość gość
Ja jednak myślę, że przesada, z modą, gniazdkiem, kluczem francuskim i ONZ. Mój brat żeluje sobie grzyweczkę, nosi tylko firmowe ciuszki i może gniazdka nie wymieni bo elektryka go nigdy nie ruszała, ale ostatnio pięknie pozrywał stare podłogi w domu, położył nowe, zrobił kilka typowo męskich wykończeniowych spraw, rozróżnia więcej organizacji niż ONZ, w pracy jest chwalony za innowacyjność i kompetencje. Do tego słabo odróżnia fioletowy od różowego ;) Więc po samym wyglądzie i pobieżnej ocenie nie ma co oceniać kiedy tylko patrzy się na ogół dwudziestokilkulatków, bo na pewno są wśród nich i typowi faceci i niedorajdy i nieśmiali i zdolni i tak dalej.

Gość gość
faceci zniewiescieli i zdziecinnieli tylko kobiety sa idealne dzisiaj :classic_cool: gotowac zadna nie potrafi uprac zadna nie potrafi uprasowac zadna nie potrafi czyli nic nie potrafi bo jakies bardziej zlozone czynnosci to juz w ogole totalna abstrakcja interesuje taka tylko fejsbuczek ewentualnie malowanie paznokci i fryzjer

Gość gość
Ja tam sie ciesze, ze polacy zaczeli po latach dbac o wyglad, bo zazwyczaj robily to tylko polki. A ty niedoszla tesciowko nie przejmuj sie tak tym slubem, bo male szanse zebys sie doczekala tego wydarzenia w najblizszej przyszlosci albo i w ogole. Od tego sie juz odchodzi. Poza tym widac ze temat zmyslony, zalozony przez mloda dziewuche.

Gość gość
Tak jakby wcześniej mężczyźni się nie stroili :) nie nosili porwaych spodni, skór, kożuchów czy czego tam jeszcze dlatego, że były modne. A dla ówczesnych mam i babć pewnie nie wyglądali jak normalni faceci ;)

Gość gość
On chce wziąć ślub z moją córką. On nie jest Polakiem, ale po Polsku mówi.

Myszelina chyba trafilas na dziewczyne jednego z wymienionych, skoro zaczynaja sie prywatne wycieczki :D uderz w stol, a nozyce sie odezwa, klasyk :D

Gość gość
Taa, juz uwierze, ze chce sie chajtac, tym bardziej ze nie jest Polakiem. Za granica nikt mlody sie nie zeni ani nie wychodzi za maz. Chyba ze jest imigrantem z kraju trzeciego swiata. Pierniczysz. Caly ten temat jest zmyslony jak nic.

Gość gość
Ja tu bronię panów, ale z żadnym tego typu nie chodzę, po prostu sądzę, że przesadzacie. Znam wielu młodych "normalnie" wyglądających, ale też wyglądających nieco jak wspomniane picusie, co ich męskości umniejsza jedynie przy pobieżnym kontakcie. Jest też grupa kolesi, którzy robią sobie fryzurki i wkładają rurki, bo wiedzą że młode dziewczyny na to lecą. Jest popyt, jest i podaż ;)

Gość gość
No oświadczył się mojej córce, czyli chyba chce z nią zawrzeć małżeństwo.

Gość gość
hipsterzy:D jasne:D dorabianie ideologi do niezaradności i pedalstwa. Tak, uważam, że mężczyzna nigdy nie włoży spodni typu rurki, pedał owszem i jak widzę właśnie rureczki, szaliczek, fryzurkę na niegrzecznego chłoptasia to się tylko uśmiecham pod nosem bo wiem że to homoś i to ten bierny, bo nawet geje, którzy robią za facetów w związkach potrafią się ubrać jak mężczyźni. Znam wielu chłopaczków (tu wiem nie ma nic do rzeczy, bo dla mnie to homosiowo chłoptasi styl)hipsterków, z reguły to lenie na czyimś utzymaniu, nie umiejący nic zrobić. Serdecznie współczuję ich kobietom (które i tak są przykrywką ich homoseksualnych zapędów), bo taki hipsterek to nic, ze gniazda nie wymieni, on nawet nie wie jak wkręcić żarówkę:D ale za to wie, że ma na sobie miętowy sweterek i oliwkowe stringi:O

Gość gość
Mój kumpel trenuje i nie mieści się w dostępne w sklepach rurki, a chciał kupić. Dobrze, że mięśnie nóg ratują przed pedalstwem :)

Gość gość
Podpisuje sie rekami i nogami pod postem powyzej. Facet to mab c facet,a nie c**ek wrurkach,ktory nie potrafi wkrecic zarowki. I nie chodzi mi o to,ze ma byc gruby,smierdzacy i zarosniety. Ma byc facetem. A te,ktore lubia ,,hipstersko-pedalski,, styl to chyba jakas gimbaza... Napiszcie jeszcze,ze podoba Wam sie Justin Bieber...

Gość gość
Koleś z opisu założycielki nawet ślub planuje z jej córką, a podobno faceci się teraz od tego wymigują, czy chodzi o to że obecnie tylko pizdusie są gotowe wejść pod pantofel poprzez ożenek?

Gość gość
Taka prawda facet to ma byc facet, wygladac Jak facet I ubierac jak facet , A nie Jak jakas c***a o z zapedach pedalskich w szaliczku I obcislych rozowych rurkach, zielonym swetereku I niebieskich trampeczkach, kuzwa dobrze ze tego teraz do armady nie biora Bo by tam te delik*****e powymierali juz po tygodniu .

Gość gość
Ale co Wam przeszkadza taki streetwearowy styl? Mi tam się podobają faceci, którzy ubierają sie w takich sklepach jak http://theavenue.pl/. Sama chciałabym takiego mieć!