Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi rodzice chcą się rozwiesc jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość gość

własnie sie dowiedziałam że moi rodzice którzy są z sobą 20 lat chcą sięrozwieść, z winy taty( bo przewalił pieniądze[ pożyczka bardzo wysoka]), nie sta nas teraz na mieszkanie a jaedziem coraz gorzej, mam jeszcze brata 4 letnigo który tego nie zrozumi dokładnie, ja mam 18, co zrobic w takiej sytuacji, jestem w szkoku,oni sie teraz kłocą bardzo głośno, kocham tate i zawsze byłam taka " córeczka tatusia" prosze o jakąś radę

Gość gość
a kogo to obchodzi twoj problem radz se

Gość gość
masz 18 lat to chyba rozumiesz ze nie powinnas sie wtracac to sprawa twoich rodzicow nie twoja, To twoja matka zyje z twoim ojcem nie TY, i jak ma go dosc (i prawidlowo skoro tyle kasy przetrwonil) to ma prawo mu drzwi pokazac. A ty jestes pelnoletnia jak wolisz tatusia to se zamieszkaj z tatusiem i tyle

Gość gość
w każdym wieku rozstanie rodziców to problem, i po prostu trzeba nauczyć się z tym żyć. Rozwód w tej sytuacji jest rozsądną opcją, trzeba być debilem żeby tak pogrążyć rodzinę. Mam tylko nadzieję, że mama wie, że za długi zaciągnięte bez jej zgody ona sama nie odpowiada.

Gość gość
dokładnie, tak jak ktoś napisał ty nic nie możesz zrobić, co najwyżej jak się rozwiodą możesz wybrać u kogo chcesz nadal mieszkać