Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie chciałam cię skrzywdzić.

Polecane posty

Gość gość
Ale fajnie nakrecacie temat.Ale te słowa ode mnie-autorka-są skierowane tylko do jednego faceta.Widze ze wiecej jest kobiet które w jakims stopniu "skrzywdziły"faceta.On wie,ze nie mogłam inaczej postąpić,za dużo wymagał ode mnie nie dajac nic wzamian.Tylko puste słowa.Od słów do czynów droga daleka w jego przypadku.Wiec jest jak jest.

Gość gość
04.03 Dlaczego nam to robisz??? Widocznie ma powody,a ty zaczynasz byc juz Zenujacy!!!

Gość gość
wcale nie jest żenujący tylko wiele jest jeszcze niedomówień..ot co.

Gość gość
Ten temat to dla ciebie SKARBIE.

Gość gość autor
Gosc 14.19...masz racje...zenujacy???heh...nie chce mi sie nawet tego komentowac...

Gość gość
ktoś się podszywa i znowu próbuje nas poróżnić,nie przejmuj się tym ..to nie ja pisałam.Nigdy bym nie napisała że jesteś żenujący ,zresztą ja nigdy chyba Cię nie skrzywdziłam ,nie potrafiłabym..

Gość gość
SKARBIE!!! Tylko jedna kobieta, w moim Zyciu tak do mnie mowila!!! Ale to chyba nie Ty?

Gość gość
kobito, wy już jesteście poróżnieni, a może lepiej NAZNACZENI IMBECYLIZMEM, jedno i drugie bez wyjątku. dorosłe osoby a piszą w necie, w dodatku maja nadzieję, że do właściwej osoby. zażyj leki psychopatko, i odejdź wreszcie od komputera bo jęczysz, jak nie naoliwione drzwi :P PATOLOGIA!!!

Gość gość
osobiście? mówiła...?powiedz że tylko wirtualnie to będę wiedzieć że to Ty.

Gość gość
Regina?

Gość gość
15.05 patologią jest to co tutaj wyprawiasz koleżanko.!

Gość gość
patologią jest to co wypisujesz tu kobieto. sentymenty zostaw sobie dla siebie. nikt nie musi czytać wiecznie twojego wycia do księżyca, psychopatko!

Gość gość
a kto Ci każe czytać?,on pisze do mnie ..ja piszę do niego,proste ;-)i tylko nie psychopatko ok ?,bo ideałem w tej materii jesteś Ty a ja nigdy Ci nie dorównam,chyba mam kompleksy..:-)pozdrawiam.

Gość gość autor
Hehe...dokladnie...nikt ci nie kaze tego czytac...poki co to ty wykazujesz jakies problemy emocjonalne ze soba tutaj wyzywajac ludzi od psychopatow i imbecyli...zalecam psychologa w twoim przypadku :p

Gość gość
hehe... he ,dokładnie.:-)

Gość gość autor
:*

Gość gość
psychiczni

Gość gość
Obiecywałem wynagrodzić kilometry,jednakże ktoś mnie olał w pewnym momencie ciepłym moczem,kiedy najbardziej potrzebowałem wsparcia i udawał,że nic do mnie nie czuje. Chciałem być z Tobą szczęśliwy,ale to Ty sobie ze mną pogrywałaś ,traktowałaś jak przedmiot,dając złudną nadzieję,że będziemy razem za każdym razem ,gdy zostawałaś sama. Nigdy mnie nie kochałaś,trzymałaś mnie w rezerwie ze strachu przed samotnością,prałaś mózg i bawiłaś się mną,wiedząc o mojej niełatwej przeszłości.

Gość gość
Zresztą jesteś toksyczna,niezły z Ciebie wampir energetyczny,kiedy nie miałaś mnie,pisałaś,jak bardzo mnie kochasz,a jak potrzebowałem Twojego wsparcia ,bo miałem ciężki okres,wyjebałaś się na mnie i chciałaś,żebyśmy byli ,,przyjaciółmi'' bo masz kogo innego.

Gość gość
O Jezu mam nadzieje ze to nie do mnie,gosc godz 16.Dramat jakiś!:-(

Gość gość
Nic nie zrobiłem bo masz chłopaka. Co ja się będę narzucać jak trafiam na opór i ignorancje

Gość gość
Nie wiem ,czy to do Ciebie czy nie ,ale ja miałem taką sytuację i nie wiem czy Ty to ty,bo jeśli nie to ok,jeśli tak to s***laj.

Gość gość
17:14 ten typ to nie ja .Powiedzieć tak mogłaby tylko jakaś wydmuszka bez jaj :).Jeśli to naprawdę Ty,to skoro tak się mną bawiłaś,to dlaczego bawiłaś się mną? Chociaż wciąż nie jestem pewien,czy to Ty.

Gość gość
17.14 Nic nie zrobilem bo mialas chlopaka!!! A piszesz ze trafiles na opor I ignorance, to Jednak prubowales niezly z ciebie dwulicowy sk****el !!! Jak bym byl jej chlopakiem ,gdybym sie dowiedzial ze cos kombinowales przed jej zerwaniem gdy jeszcze byla z nim Rozj***l bym cie na kawalki a tu nie chodzi juz o nia bo czasami ludzie sie nie dogaduja I rozstaja, Tylko o zasady ktorych ty nigdy nie zrozumiesz

Gość gość
16.00..przykro mi że tak o mniee myślisz,że tak mnie oceniasz.Marzyłam tylko o tum by być z Tobá ale co miałam zrobic?,w takiej sytuacji..zawsze chciał Ci pomagać i espierac Ćię,skąd miałsm wiedzieć że potrzebujesz pomocy?..gdybyś powiedział choć jedno słowo,to przyleciałabym jak na skrzydłach.Nie znam Twojej przeszłosci prócz tego o czym sam mi opowiadałej kiedyś przez telefon.Byłeś,/ jesteś dlanie osobą z która wiązałam przydzłość,poeażną przyszłość.Nie olałam Cię..spotkaj się ze mną,pogadajmy..bo pisanie tutaj niczego nie rozwiazuje...

Gość gość
Zapomnialem dodac , to ze trafiles na opor I ignorancie swiadczy Tylko o niej dobrze ,widocznie cos czula do niego a ty pewnie wyczules zly okres w ich zwjazku I namieszales, zawsze taka parowa sie znajdzie. Wiec modl sie abym to ja nim nie byl!!!

Gość gość
...i przepraszam za te błędy..,nigdy nie byłeś dla mnie żadnym kołem ratunkowym,chciałam być z Tobą już na zawsze..nigdy nie bawiłam się Tobą..zresztą skąd mogłam wiedzieć czy coś donie czujesz?Najgorsze były momenty kiedy nie miałam jak przyjechać..i kiedy on nie chciał zabraćnie do auta..przepraszam za wszystkie niedomówienia..

Gość gość
kombinujesz lalunia jak słoń pod górkę :D

Gość gość
a słowo przyjaciel,to dla mnie największa wartość biorąc pod uwagę ze nie mam żadnych przyjaciół..nikogo oprócz Ciebie,więc doceń to,jeszcze nigdy nikogo nie nazwałam swoim przyjacielem. bo mam

Gość gość
w kombinowaniu Ty jesteś mistrzem:-) nie ja..co mam zrobić?