Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie chciałam cię skrzywdzić.

Polecane posty

Gość gość
Tylko,że ja już nie chcę Ciebie więcej znać po tym co mi zrobiłaś,z sercem i umysłem.Gdybyś chciała być ze mną na zawsze,nie p*********abyś mi o swoim byłym wiecznie,miałabyś na niego wyj****e,a tak to możesz cmoknąć w klamkę co najwyżej.Nie będę już dłużej Twoim frajerem,nigdy więcej nie dam się traktować jak śmiecia drugiej kategorii,dosyć k***a tego.

Gość gość
19:12 To nie jest moja wypowiedź,ale widocznie facet/ka zobaczył/a ,że teraz kombinujesz,bo jesteś sama .

Gość gość
no lalunia, masz pozamiatane :D

Gość gość
W moim sercu jest miejsce tylko dla jednej osoby,i nic i nikt tego nie zmieni ..może ta osoba wynagrodzi mi kiedyś te kilometry,może przytuli..pocałuje..nie wiem ..zobaczymy...

Gość gość
Dla tej samej,którą tyle razy raniłaś słowami i czynami również?Tej samej,którą zostawiałaś w potrzebie?

Gość gość
19.19 gosciu nie wiem o co Ci chodzi?nic Ci nie zrobiłam!.

Gość gość
To,że przez Ciebie zacząłem chlać i chodziłem załamany,nic nie znaczyło?To,że KURWA MAĆ rozkochałaś mnie w sobie,bawiłaś się moimi uczuciami ,to nic?

Gość gość
zostawiłam?dobrze wiesz że los postawił mnie przed faktem ,dokonanym..nie miałam wpływu na to co się stało.A przypomnij sobie kto zrobił wszystko by 11 04..być obok Ciebie..w tym strasznym dniu?zostawiłam Cię,powiedz kiedy byłeś w potrzebie oprócz tego dnia?..a co zną może ja też Cię potrzebowałam a Ty miałeś mnie gdzieś..skąd mam wiedzieć,mieć informacje o tym co u Ciebie?..powiedz skąd ,nie mam takich znajomych..ani takiego źródła informacji..

Gość gość
11.04?? Masz na myśli czwarty listopada czy jedenasty kwietnia?Bo to różnica .

Gość gość
19.36 ja rozkochałam?chlać?..facet ja nawet nie wiem kim jesteś,a co dopiero to o czym piszesz..podaj jakis znak bym wiedziała kto rzekomo zacząl przezemnie chlać???

Gość gość
16:19,dobrze ze te słowa nie są do mnie,ja nigdy nie pisałam ani nie mówiłam ze kocham.To nie do mnie.Ale fajnie sie temacik rozwinął.A ten na którego tu licze to go tu nie ma.

Gość gość
Kurwa,ja ją poznałem w lipcu dopiero,jeśli ktoś mówił o kwietniu,to znaczy ,że to nie do mnie a ja się niepotrzebnie nakręciłem.

Gość gość
mam na myśli ten straszny dzień,gdy poraz pierwszy zobaczyłam jak płaczesz..listopad tylko przypomina mi o tym dniu i wtedy jadę tam gdzie widzieliśmy się ostatni raz..,natomiast dzień który nas roździelił to 14 02..choć widzieliśmy sie 13 02..i było tak pięknie a potem..koszmar..

Gość gość
To nie o mnie,uff,więc jednak faktycznie niepotrzebnie nakręciłem.Pozdro i życzę powodzenia.

Gość gość
W lipcu ja poznałeś i juz cię puściła kantem,wspolczuje.

Gość gość
Co takiego zrobiłeś,pewnie jej nie szanowałeś,ryja darłes to miała dość?:P

Gość gość
Co jej zrobiłem?Byłem chyba dla niej zbyt dobry,wiedziała,że mogłem zrobić dla niej wszystko(nawet wskoczyć w ogień),teraz po tym jak mnie wychujała mam ją w dupie i niech wypierdala znienawidziłem ją za to wszystko i nie mogę o niej opowiadać bez wulgaryzmów.

Gość gość
w jaki sposób niby Cie wychujała??jak Ty nic nie rozumiesz..wiesz co znaczy złamanie obu kosci w jednej kończynie..wiesz co znaczy brak prawajazdy..,nigdy Cie o nic nie obwiniałam a Ty..nawet nie zapytałeś jak leci,czy już wsxydyko ok..albo co dalej..

Gość gość
co takiego Ci zrobiłam?..powiedz?dziękuję za wszystko co dla mnie zrobiłes..gdzie byłes kiedy chciałam Cię zobaczyć.tyle okazji i kilometry a Ty nawet nie chciałeś rozmawiać..wykorzystuję dosłownie każdą okazję np 6.12 ..albo 25 12..a Ty masz to gdzieś.

Gość gość
20:14,,,,byłeś za dobry,może miałeś wcześniej nieudane zwiazku i nie umiesz byc w zwiazku.Mieszkaliscie razem?

Gość gość
15.06 Osobiscie!!!

Gość gość
nigdy nie mowiłam do niego SKARBIE..osoboscie ,choc on wie że tak go nazywam.

Gość gość
20:43 Niet . Zresztą to nieważne,tej kobiety tutaj ,tylko jest autorka,która jednak czeka na innego gościa,a ja błędnie zinterpretowałem jej posty,myśląc,że do mnie pisze.

Gość man313
eh,taka dziecinada...

Gość gość
no i mamy targowisko próżności, gdzie baby piszą jak tęsknią i kochają, facetów z reguły świętych, niewinnych opluwanych przez te baby zawistne i skore do gierek na słowa. wszyscy jesteście mitomanami, bako pisarzami, wybielającymi się małostkowymi wypierdkami z tendencją do obrażania się na cały świat bo ktoś was po prostu nie chce. dobrze, że istnieje kafeteria. tu anonimowo możecie pisać wszystko, co nie oznacza, że przyjmujecie do wiadomości FAKTY, a jedynie karmicie się FIKCJĄ. żałosne, dlatego, że ci, o których piszecie nie mogą powiedzieć ani słowa bo zwyczajnie nie ma ich tu, zajęli się swoim życiem. dobranoc 🖐️

Gość gość
:) Dobranoc.

Gość gość
Dobranoc od autorki ,miłych snów dla wszystkich którzy tu weszli i piszą.Niech sie wam przyśnią wasze miłosci,dzis pełnia,może sen sie spełni.

Gość gość
Właśnie ktoś pisał o pełni w środę :) Dziękuję ,miłych kolorowych i spokojnych snów ;)

Gość gość
aaaa....to dlatego mam patrzrć na księżyc dzisiaj:-)? teraz rozumiem..dzięki.

Gość gość
To nie było do ciebie,żałosna jesteś,spij juz bo przynudzasz babo.