Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat i w ogóle się nie starzeje, wyglądam identycznie jak w liceum

Polecane posty

Gość gość

a moje kolezanki ze szkoly strasznie sie postarzaly, w biodrach sie rozlazły, gęby nalane :D a mi ludzie wciąz dają 16-17 lat :D

Gość gość
Chyba w zawieszeniu:O:-D:-D

Gość gość
Ja mam 24 tez młodo wygladam tylko mam lekkie kurze łapki trochę się tym martwie

Gość gość
pewnie nie byłas w ciązy, ciąża masakruje kazdy organizm

Gość gość
tez tak miałam do 30 prawie. Potem urodziłam i jeszcze ze 2 lata było dobrze, ale jak się sypnęłam, to w oczach z dnia na dzień się robiłam starsza i brzydsza. Twarz, ciało, masakra. Każdego dopada.

Gość gość
czyli to ciąża masakruje, ja mam 27 lat nie mam dzieci i też wyglądam młodo

Gość gość
Możecie wierzyc lub nie ale ja mam 30 lat dwojke dzieci a wyglądam na 25 góra Zawsze wyglądalam na mlodsza niz bylam wtedy to byl dal mnie wielki problem ale teraz to sie cieszę :)

Gość gość
Chyba w zawieszeniu :D :D x You made my day :D :D :D

Gość gość
ja mam 30 lat dwojke dzieci a wyglądam na 25 góra x zdejmij zasłony z luster :P

Gość gość
tez tak miałam jak mineło 35 stres duzy przeszłam tak po roku masakra , wychodza geny typu tusza ciezko pare kilo zrzucic ,wagwe tak musze pilnowac ze masakra ,ogolnie twarz mi zbrzydła moze.Wogole sie nie opalam, kremy stosuje na słonce ,okulary i tak mam zmarszczki ..chociaz mowia ze nie wygladam na 38 ale ja widze przytyłam i zmarszczki .Obiecuje sobie ze schudne te 10 kg wiec mam nadzeje ze twarz tez troche wyciagnie .Tez dzieci dorastaja wiec nie trzeba tyle opieki ,wiec sie człowiek leniwy robi ...

Gość gość
25 lat to nie wiek żeby się starzeć...poza tym jeśli kobieta ma dobre geny a do tego dba o siebie to do 40 albo i dłużej może wyglądać jak dziewczyna

Gość gość
Haha wiedziałam ze tak wlasnie skwituja moj post zazdrośnice jedne :D Ja wiem swoje i tyle :D

Gość gość
ja mam 24 i mi dają 15-17, nie uważam że to jest powód do dumy lol. w tym wieku się jeszcze ludzie nie starzeją, a że twoje koleżanki się spasły, zaniedbały albo porodziły bachory to już inna sprawa...

Gość gość
dlaczego zazdrosne ??/nie rozumiem cie ...ja ci napisałam ze tak było w moim przypadku. Ja ci nie zycze zebys sie w rok ze starzał i zbrzydła ....ja ci mowie jakie jest zycie.Co ty myslisz jak bedziesz miec 50tke tez bedziesz wygladac na 20 lat ...zastanow sie kobieto .Wiadomo ja trez biore sie za siebie fakt sres ktory nie był zalezny odemnie , zyciowe pozniej sytuacje spowodowały u mniezmiany ..jak napisałamwyzej pare kilo musze zrzucic i obowiazkowo kosmetyczka ....bedzie dobrze.

Gość gość
zawsze mnie napawa zdziwieniem, że kobiety chcą być na niższym etapie rozwoju niż są, mężczyznie zmarszczki dodają dostojności a kobiety zamiast sie cieszyć, że z wiekiem są bogatsze w doświadczenia, przemyslenia i mądrość do wolą etap "słodkiej trzpiotki" klikunastoletniej i dostaja orgazmu jak je ktos zapyta o dowód, to jest moi drodzy objaw infantylizmu

Gość gość
Ja mam 23 lata i dają mi 16-17 lat. Od liceum może się trochę zmieniłam bo kilka kg przytyłam ale to akurat nie zmienia faktu, że każdy pyta mnie o dowód a w pracy klienci często mówią do mnie na Ty a jak jestem z mężem na zakupach i mamy chociaż jedno piwo to dowodzik obowiązkowo, a mój mąż ma 25 lat. Moje koleżanki w czasach szkolnych zawsze miały na sobie gruby makijaż, ja praktycznie się nie maluje na imprezy typu wesela itd chodzę do kosmetyczki a sama na jakieś wyjście robię bardzo delikatny makijaż i to też robi swoje.... a do tego pewnie geny ;D

Gość gość
O zazdrośnicach pisalam o h osciach z 15:24 i 15:26

Gość gość
DZiubek sex odmladza. Ja mam 33 a wyglądam na 20 spotkamy się aby odmłodzic sie?

Gość gość
Codzienny seks?

Gość gość
tez tak mam, mam28 lat a na zdjeciach z przed 10 wygladam tak samo

Gość gość
Ja mam 29 i biora mnie za studentke, wiec nie jest zle ;) Ale na 18 juz raczej nie wyglądam. nie rodzilam

Gość gość
no ja tez nie rodzilam :) kiedys mnie to denerwowalo teraz cieszy

Gość gość
Jesteś młoda to i wyglądasz mlodo;) Bez przesady, żebyś osiwiala czy dostala garba i zmarszczek w ciągu tych kilku zaledwie lat od skończenia liceum. Będzie się czego cieszyć jak kolo 40 ktoś Ci powie ze wyglądasz pięknie i mlodo;)

Gość gość
A Ja mimo że w wieku 17, 18 miałam śliczną buzie to nie dokońca byłam zadowolona z tego jak wyglądałam. Byłam zbyt infanytylna i mój wygląd wcale mi sie nie podobał. Dopiero w wieku 19-20 zaczęłam wyglądać w miarę dobrze. A po kolejnych latach uważam że jest OK, znikła ta irytujaca dziecinna twarz ale nadal wyglądam młodo. A atrakcyjnośc jest różna, czasem mam duże powodzenie a czasem wogóle, i zależy to zawsze od mojego samopoczucia a nie od wyglądu.

Gość gość
Ja mam 32 a wyglądam na20 .Powiem wam ze zaczyna czasami się robić to męczące .Ze wyglądasz jak dziewczynka

Gość gość
Cd. A propo ciąży ja mam 11 letnia córkę i jakoś mnie ciąża nie zmasakrowała . Wiec nie wypowiadaj się jak nie wiesz to poprostu są geny.

Gość gość
25 lat to jeszcze mlody wiek. Wyglądać młodo po 35 roku zycia to jest juz wyzsza szkola jazdy. Bo wtedy skóra traci szybko jedrnosc. Ja raczej podziwiam kobiety co w wieku 35, 40 lat i wiecej wygladaja mlodo

Gość gość
Geny PLUS samopoczucie. Naprawdę będąc zrelaksowaną sie wygląda inaczej.

Gość gość
Moja zona 33 lat 2 dzieci ostatnio była w szpitalu na zabiegu i lekarz mówi żeby zawołała kogoś dorosłego

Gość gość
już mi was szkoda piękne dziewczynki, ale co będziecie pisać po pięćdziesiątce ? no chyba że nie macie zamiaru tak długo żyć ? :P