Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pijany chłopak co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość gość

Umówiliśmy się z chłopakiem na spotkanie w pubie z jego znajomymi. Jak do nich dołączyłam był już tak pijany, że bełkotał. Patrząc na mnie nadal do mnie dzwonił i po chwili się ogarnął, że jestem. Ja nie chciałam tam zostać bo nawet nie było gdzie usiąść. Pomijając to ze on siedział ale nawet chyba nie ogarnął ze stoję nadal w płaszczu. Po 2 minutach dał mi kieliszek a ja powiedziałam ze nie pije tutaj i chodźmy w inne miejsce gdzie mozna usiąść i pogadać. Nic. Także wyszłam. Dzwonił. I o co ci chodzi itp. Powiedział ze pije przeze mnie bo codzienność ze mną go męczy. Mieszkamy razem od roku. Wrócił pijany i przez 10minut otwierał drzwi aż mu otworzyłam bo wszystkich sąsiadów chyba juz obudził. Chciałam zamknąć sypialnie, bo wiedziałam ze nawet pod prysznic nie pójdzie, a ja nie trawię smrodu fajek i takiego przepicia. Śmierdział jak żul w tramwaju...nie wiem czy na siebie zwymiotował czy cos. Poszłam spać na kanapę, chociaż wszystko jemu uszykowałam. Od 2 w nocy do 7 tylko spałam bo do pracy. On ma 22 lata i jesteśmy juz ze sobą parę lat od gimnazjum. Co powiecie? Czy to jest poważne? On chyba nigdy nie będzie dojrzały. on jest studentem a ja pracuje, ale zamierzam studiować od przyszłego roku...oczywiście zaocznie bo muszę pracować. Dodatkowo on dostaje tysiąc od rodziców i to przeznacza na życie a zarabia dodatkowo i to ma dla siebie. Pracuje przy komputerze i mógłby brać więcej zleceń i bardziej mnie odciążyć bo ja tez zarabiam tylko tysiąc. Wszystko dzielimy na pol i rozliczamy się co do złotówki. Mieszkanie jest moje. Co myślicie czy ja za duzo wymagam zeby jakoś bardziej zaangażował się w ten związek.Nie wiem. Jak to jest jak pary mieszkają razem i sa juz 7lat razem. ?

Gość gość
No to w końcu CO ? Ci przeszkadza ,że pije czy mało zarabia ? Bo zaczynasz od czego innego a kończysz nie na temat ?...

Gość gość
daj sobie z nim spokój.Znajdz jakiegoś normalnego odpowiedzialnego chłopaka, bo bedzie juz tylko gorzej.

Gość gość
Chyba nie ma sensu tego ciągnąć bo samej będzie mi lżej niż z kim takim. Słabo zaangażowany, od początku wymiguje się od sprzątania, albo mowi, ze on nie musi mieć tak czystko, albo ze on woli pracować i niedługo będzie mógł mieć kogoś od sprzątania. Czasami zrobi ale na odczepne byle jak. Mamy kota który klaczy i trzeba codziennie odkurzać i co 3dni myć podłogę. Odkurzy tylko przy kuwecie i po wierzchu a ja zapierdzielam na kolanach myjąc 2razy podłogę raz w tygodniu. Rozumiem, ze mozna się tak zachowywać do kogoś kogo chce się wykorzystać do czegoś. Jak wiecie w pracy czy gdzieś tam zwala się jakies obowiązki na druga osobę, ale twierdzi ze mnie kocha a nie widzi jak się męczę robiąc za niego.

Gość gość
Wszystko co tyczy się jego braku dojrzałości. To nie jest głupi facet. Potrafi sobie radzić w zyciu bardzo dobrze. Mogłoby to wyglądać inaczej ale doszłam do wniosku ze z jego strony nie ma ani szacunku do mnie ani żadnego głębszego zaangażowania. Mu jest dobrze tak jak jest a jakbym zaszła w ciąże to kazałby mi usunac. Tak czuje. Nie chciałby sie rozstać bo mu wygodnie i moze cos tam czuje do mnie ale to by było dla niego za wiele pomino że tyle lat razem i mamy mieszkanie i jakas tam pracę. Oczywiście mi tez nawet to nie chodzi po głowie bo chciałabym skonczycbnauke itd. Chodzi o to ze to taki typ. Od początku mowil zebralibyśmy po 30 itd. Zaręczymy się jesli się pogodzimy dopiero pewnie po moich studiach. Prędzej będzie 10 lat związku niz zaręczyny.

Gość gość
?

Wiesz doskonale, co masz zrobic Autorko. Podziękowac za taki związek, i realizować swoje zycie.