Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WaKa87

SESKS Z RANA do KOBIET

Polecane posty

Gość WaKa87

No wlasnie, ja jestem osoba pracujaca na popoludnie moj afcet wlacza budzik o 7 rano co chwila wlacza drzemke dopoki nie wstane i nie bedziemy uprawiac seksu :/ potrafi tak od 7 do 9 co 15 min budzik dzwoni!! masakra ja chce sie wyspac i zwykle nie mam sily na nic a co dopiero na seks :/ jakies porady DZIEWCZYNY??

Gość WaKa87
he he he mysle ze by to za duzo nie zmeinilo ale zawsze jakis pomysl :p

Gość WaKa87
dobrze wie ze nie lubie seksu z rana z reszta to widac czasem na odczepnego sie zgodze ale pozniej cierpie pol dnia na bole tam

Gość gość
Głupia,rano jest najlepiej,kazdy wypoczęty po nocy ,mojemu zawsze rano stoi i musi zamoczyć.

Gość WaKa87
moze dla Ciebie ja wole sie wyspac, jak nie jestem podniecona to pozniej cierpie pol dnia po takim seksie, sama jestes glupia dla mnie to cos strasznego juz kilku nadzerek sie tak dorobilam

Gość gość
Polecam wizytę u dobrego psychologa :D który pomoże Ci zmienić nastawienie. Matko jestem kobieta i uwielbiam sex o poranku :) będąc wypoczęta po całej nocy snu zacząć poranek od największej przyjemności jaka mogą sprawic sobie ukochani :D wmowilas sobie, ze nie lubisz, upierasz się przy tym wiec się spinasz i tak się kończy, ze to nie przyjemność a bol. A przecież mogłabyś miec z rana z******ty sex i pójść sobie spac blogo dalej. Haha wariatka :P

Gość WaKa87
nie mam wplywu na to jak sie z rana czuje, nigdy nie bylam rannym ptaszkiem a jak ktos mnie budzi wczesnie to mam ochote udusic! nic sobie nie wmowilam po prostu tak mam kazdy jest inny, dzis znowu bylo to samo mimo ze z nim wczoraj rozmawialam :/

Gość gość
rozumiem to doskonale NIENAWIDZĘ JAK KTOŚ MNIE BUDZI bez względu po co nie będę w nastroju na seks po pobudce takiej. muszę wstać kawa, prysznic i dopiero wracam do życia. Nie potrzebuje żadnych psychologów każdy ma inne upodobania wieczorem przed snem to super ale z rana to można tylko w pysk dostać ode mnie za pobudkę bez sensu

Gość gość
To facet zamoczy gdzie indziej,po co mu takie babsko,spi i spi.wieczorem zmeczona,rano spi,dasz mu i pójdziesz spac a on szczesliwy będzie,ale mu sie trafiła baba ,jak malowane ciele.nie do zwiazku tylko ze starszymi w domu byc żeby cię nianczyli.zwiazek to obowiązek albo znajdz takiego co chce raz na m-c.

Gość gość
Ja bym pogoniła takiego faceta, na co komu taki dziad i bycie w związku, który = obowiązek.