Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona mojego kolegi z pracy mnie zwyzywała!

Polecane posty

Gość gość
miało być że zero taktu i klasy tak samo jak mąż

Gość gość
ja też często doradzam koleżankom i kolegom ale nikt nie leci się skarżyć po rodzinie

Gość gość
Miala prawo poradzic ale na temat na który ma pojecie,a skoro jest bezdzietna to na ch*uj sie wypowiada skoro nie wie jak wygląda macierzyństwo i opieka nad dzieckiem?

Gość gość
autorka chce mu obciągnąć,pocieszyć :D moje dziecko miało do 4 mies kolki istny koszmar!!!!!!! mąż pomagał czasem spał po 5 godz i nie narzekał!!! uwielbiał się zajmowa dzieckiem! Masz chęć na kolege co? brocha cię swędzi?! to się podrap szczotą ryżową :p

Gość gość
A ja sie nie zzgadzam z tobą autorko i jego zona ma racje.U nas w pracy kazdy facet któremu urodzilo sie dziecko , zawsze wstawali w nocy i nie wyspani przychodzili do pracy.Ich odpowiedz byla ze to przecież też ich dziecko.

Gość gość
ja też nie mam dzieci i się na ich temat wypowiadam a niby czemu nie? mam do tego prawo. ile razy wy się wypowiadałyście na temat koleżanki nie będąc nią? hipokrytki i baardzo dobrze że mu tak poradziła, facet wepchał się w gófno to i mu się dobra rada należy na pewno żałuje że ma żonę i dziecko

Gość gość
ale to żałosne: niby matki a takie wulgarne teksty...wy naprawdę czujecie sie zagrożone, że atakujecie każdą która się odezwie do mężów waszych:) i odrazu już cchce taka `obciągnąć` załosne maciory

Gość gość
`gość dziś autorka chce mu obciągnąć,pocieszyć smiech.gif moje dziecko miało do 4 mies kolki istny koszmar!!!!!!! mąż pomagał czasem spał po 5 godz i nie narzekał!!! uwielbiał się zajmowa dzieckiem! Masz chęć na kolege co? brocha cię swędzi?! to się podrap szczotą ryżową jezyk.gif` x ja też mam w pracy takich co `uwielbiają` się zajmować płaczącymi dziećmi...a do mnie narzekają na żony i te drące sie maluchy. Często takim radzę zeby pojechali sobie na piwo,a żonie powiedzieli że mają nadgodziny. I tak robią. Wolą oszukać żonę niż wracać szybciej do domu piekiełka. Ach, jakie wy szczęścliwe mężatki jesteście:):) szkoda że nie widzicie drugiej strony w pracy waszych mężów i stazystek:)

Gość gość
facet namieszał i wycofał się rakiem z całej afery, napuścił na koleżankę na żonę a potem żonę na koleżankę, autorka powinna przestać doradzać facetowi, powiedzieć mu co o nim mysli i traktować chłodno i służbowo, ten facet jest bez honoru jak chorągiewka na wietrze,

Gość gość
no ja też mam takich tatuśków co do słuchawki mówią kochanie, skarbie, a po odłożeniu `jak ona mnie wkurfia`.

Gość gość
Czy to na śląsku? Ta co cie zwyzywala z opisu przypomina kuzynkę mojego męża. To szmacicho jakich mało.

Gość gość
heheheee daje temu małżeństwu 5 góra 5 lat widać że tu nie ma miłości

Gość gość
To fajnych tych kolegów macie. Poziom niedojrzałych głupków a Wy się nimi podniecanie, no cóż to świadczy również o Was.

Gość gość
a wiesz co tu widać? dziewkę z parciem na dziecko, mężusia który się zgodził bo musiał i życie, które z tego wynikło, czyli przeciętne polskie małżeństwo gdzie tatuś żałuje ze dał się wrobić w dzieciaka i życie mu się skończyło oraz mamusia, która się zorientowała że to nic z tych słodkich i świetnych spraw, które wynagradzają popsute życie:)

Gość gość
nikt się nikim nie podnieca, to wy myślicie że macie księcia z bajki a tu właśnie taki zwykły facet- nie niedojrzały, ale zwyczajnie normalny- tyle że dopiero przejrzał na oczy po fakcie

Gość gość
Niezla estes piszac o tej dziewczynie,ze ONA przypadkowo zaszla w ciaze... Tak jakby ten twoj biedny kumpel z pracy w tym nie uczestniczyl... Kolejna c**a co broni biednych ucisnionych facetow, po to, zeby zrobic pieklo na ziemi innym kobietom... Miala chyba racje, c**a cie za nim swedzi I nie wiesz jak sie do niego dobrac... wiec udajesz taka "dobra" przyjaciolke, ktora zauwaza, ze ma podkrazone oczeta... Ja to raczej na jej miejscu pogadala z twoim szefem, bo widac placi ci za nicnierobienie, powinnien ci dowalic obowiazkow to nie bedziesz miala czasu slinic sie I zauwazac podkrazonych biednych oczatek kolegow z pracy...I c**a sie uspokoi, bo jak kobieta ma za malo zajec, to ja swedzi... ciebie juz widac dawno nikt nie ******* wiec stad to zainteresowanie biednymi kolegami z pracy...

Gość gość
gość wyżej, idź zrób kanapki na rano, bo mąż idzie do pracy i z czym będzie pić kawę ze stazystkami?

Gość gość
tak bo zajęty facet z żoną i bachorami to szczyt marzeń każdej wolnej i niezależnej kobiety, radzę się zainteresować co mężusiowie robią w pracy bo najczęściej molestują te wolne które mają ich głęboko w d***e :)

Gość gość
a co cię to obchodzi? jesteś stara i samotna i jeszcze dajesz rady dorosłemu facetowi jak ma dzielić obowiązki domowe? kobieta jest po porodzie i to niedziwne, że teraz siedzi w domu i zajmuje się dzieckiem. to nie jest tylko jej dziecko, ale także jej męża, a więc to normalne że zajmują się nim oboje i on też może mieć nieprzespaną noc. chciałaś mu dupę wylizać tym tekstem czy co? zostaw ich związek w spokoju. masz coś nie tak z głową że wtrącasz się w życie innych. nie znasz tej kobiety, ale jednak przeszkadza ci to, że jest młoda, ma męża i dziecko. co z tego, że jest po studiach humanistycznych? żal ci dupę ściska, że ma pracę? nie rozumiem tego. kobieta może nietaktownie postąpiła, ale powiedziała ci prawdę. kup sobie maść na ból dupy. pozdrawiamxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość gość
skoro facet się pożalił to mu doradziła, pretensje do faceta że szuka rozwiązania problemów małżeńskich poza związkiem w dodatku u koleżanek z pracy,

Gość gość
A ja sie zonie nie dziwie, po co zaczynalas z nim temat i jeszcze podpuszczalas, ze to ona powinna sie dzieckiem zajmowac, a pan mezus powinien spac? Swoja droga w malym mieszkaniu slychac w nocy placz dziecka, czlowiek mimo woli sie przebudzi. Co ty wiesz o dzieciach i partnerstwie? Jak pisza poprzedniczki, pewnie sama masz na niego chrapke i chetnie pocieszylabys go w potrzebie a tu bach, jego zona sprowadzila cie na ziemie i bardzo dobrze ! Mojego meza kiedys tez podburzali koledzy, gadali, ze oni po pracy odpoczywaja, ogladaja tv, graja na kompie niezaleznie od tego, czy zony pracuja i czy maja dzieci. Moze ja nie wydzwanialam do tych kolesi, ale op******ilam meza na czym swiat stoi, ze jak mu sie nie podoba, to wypad do mamusi, ktora mu wszystko pod nosek podstawi a mi zaplaci alimenty albo niech zarobi wystarczajaco, bym mogla siedziec w domu i wszytskim sie zajmowac (pracuje, w dodatku na inne zmiany niz maz, wiec sila rzeczy polowa obowiazkow spada na niego-i w domu i przy dziecku).