Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankaobrzezanychpeniskow24

Do panów

Polecane posty

Gość gość
Napisałam prawdę o napletku i zaczynasz mnie obrażać, typowe. Chyba każda kobieta lubi idealnie czystego penisa, z napletkiem to niemożliwe chyba że zaraz po kąpieli. Chyba, że nie lubi bo sama jest brudaską. Poza tym wygląd, chyba seksowny wygląd penisa ma wpływ na podniecenie co? Wytrzymałość, bo nie miło jest kiedy pan dojdzie a pani jeszcze nie. No i można dotykać penisa bez skrępowania wszędzie i tak jak się chce bo faceta to nie boli. Podnieca sama świadomość że penis jest bezbronny. Prawdziwy facet niszczy swoje słabe punkty czyli m.in. wrażliwość żołędzi. O przenoszeniu różnych paskudztw już nie wspomnę. No ale ty oczywiście masz rację, bo każde badania dowodzą że lubimy śmierdzące, mało męskie, nadwrażliwe, krótkodystansowe penisy które mogą nas czym poważnym zarazić.

Gość gośćwdom
ależ się tu wojna wczoraj odbyła :)

Gość gość
Niestety niektórzy faceci i tak nigdy nie zrozumieją pewnych spraw.

Gość gość
Skoro wybierasz brudasow to sie nie dziw,ze im penisy smierdza. Mam dla ciebie propozycje-facetowi z ktorym bedziesz sie chciala spotykac postaw warunek"albo poddasz sie obrzezaniu,albo z nami koniec". Daj pozniej znac ilu potencjalnych partnerow sie zgodzilo :D

Gość gość
Tak właśnie zamierzam zrobić bo nie lubię brudasów ;)

Gość gość
To kup sobie wibrator bo uschniesz z samotności :D

Gość gość
Wątpię ;)

Gość gość
dobry pomysł... przynajmniej przekonasz sie czy jestes warta dla faceta więcej niz naplet...

Gość gość
Do autorki i nie tylko;Był raz sobie schludny peniswysoki na dziesięć cali.Wśród swej nacji bliskich nie miał bo wszyscy mu byli mali.Schludny penis szukał długo przyjaciela do dysputy.Lecz go ciągle unikaływszystkie te zazdrosne fiuty.Rano zawsze dumnie wstawał od uniesień swych wilgotnyKarmiąc się przy tym nadziejąże przestanie być samotny.Dziarsko więc smarował głowęgrubą warstwą wazelinyLubił bowiem strojniś piękny eksponować róż łysiny.🖐️

Gość gość
ja chcę takiego strojnisia!!!

Już mnie wkuṛwiasz Sram na to czy to jest higieniczne czy nie. Gdyby nie było to potrzebne, to człowiek nie rodziłby się z czymś takim. Mam szczęście, że urodziłem się w rodzinie, która bez mojej zgody nie kombinowała z moim penisem. A taką jak ty bym wypieṛdolił. Mały, życie :( , ale. W swoim życiu nie spotkałem się z takim przypadkiem, ale jakby moja dziewczyna, narzeczona coś takiego chociaż zasugerowała, to wyj̣ebał bym ją za drzwi, lub wiłbym tylko szczoteczkę do zębów i życzył jej szczęścia z obrzezanymi. :O

jest cala masa kobiet z brzydkimi wielkimi cipkami, a Wy narzekacie na penisy? serio?

Gość gość
to szukaj sobie takich obrzezanych,a nam daj spokój miałem w życiu sporo kobiet (w sensie tylko seks) i żadna nawet nie wspomniała o napletku ważne żeby był czysty,stał wtedy kiedy trzeba i to w większości interesuje kobiety(czasami rozmiar) ale to akurat rozumiem bo jak są za duże odstępstwa od średniej to działa w dwie strony zbyt mały i bardzo duży

Gość gość
Ja poważnie myślę o obrzezaniu, skąd jesteś? :)

Gość zniesmaczona22690
Jestem w szoku!!! Wy naprawdę boicie si uciąć ten kawałek napletka? Nie wiedziałam nawet co to jest obrzezany i nieobrzezany penis i musiałam poczytać w internecie bo mój chłopak nie ma tam żadnej skóry. Nie wiedziałam nawet ze taka skóra istnieje :o

Gość gość
Często miewałam infekcje intymne i pewnego razu pani ginekolog kazała mi przyjść z mężem. Od razu kazała mu się rozebrać i jak zobaczyła jego penisa to tak go skwitowała "tego się spodziewałam, niech pan wybiera albo napletek, albo zdrowie żony". I teraz nie dość, że infekcje się skończyły to dodatkowo jego penis jest zdecydowanie ładniejszy niż kiedyś. Dodam też, że przed zabiegiem mył się regularnie więc higiena zachowana u niego była na wysokim poziomie.

Gość wwwen2
nie dałbym nigdy robić zabiegow przy napletku .. moj napletek jest na tyle krótki że nawet to niekonieczne bo odsłania zawsze żołądź:) w tej skali CI3 http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm

Gość poranny wzwod
A ja mam Cl 10 i jestemzadowolony. specjalnie rozciągam napletek pod prysznicem z gorącej wody. Moja pani bardzo lubi ten nadmiar skórki.

Gość gość
żołądź na wierzchu , co wy na to dziewczyny? ja mam krótki napletek

Gość obrzezany
temat zamiera

Gość gość
więc trzeba odświeżyć żeby więcej pań przeczytało ;)

Gość Chętny na obrzezanie
Chce się obrzezać , jaki typ obrzezania doradzicie? fankaobrzezanychpeniskow24 masz jakieś sugestię?

Gość gość
Już za kilka lat nowi władcy Europy wprowadzą Szariat i popularność obrzezania znacznie się zwiększy :classic_cool:

Gość Chętny  na obrzezanie
Hej, fankaobrzezanychpeniskow24 doradzisz typ obrzezania ? Nie jestem pewien który mam wybrać a chce się obrzezać