Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorzka ugotowana brkukselka!! Czy da się ją jeszcze uratować??

Polecane posty

Gość gość

pierwszy raz dzisiaj robiłam - gotowałam w osolonej i posłodzonej wodzie. Ale jest taka goryczka, lekki posmak, no ale czuć :o Da sie to jeszcze jakoś uratować? Zamierzałam ją udusić z pieczarkami w sosie jogurtowym z chilli i gałką muszk. ale zastanawiam się czy mi nie popsuje całego dania ta goryczka :( Ratujcie dziewczyny!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tylko jakiś dobry sos.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No wiem tylko zastanawiam się czy i tak nie przebije przez sos ta gorycz :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×