Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj poznałem prawdę i jestem w wielkim szoku

Polecane posty

Gość gość®
Ale jesteś ,mogles napisać ze g prawda :(

Gość gość
'a ty masz? rozumiem, że elementy wojny psychologicznej to wstęp do honorowego pojedynku ewentualnie maskowanie odwrotu?' człowieku, wyjdź najpierw z domu w ogóle. bo to co piszesz jest groteskowe. nie odtworzysz kawałka na YouTube, bo masz jazdy na bani? a chcesz się ustawiać z kimś, o kim nic nie wiesz? a co zrobisz, jak się okaże, że jestem z firmy?

Gość gość
'a ty masz? rozumiem, że elementy wojny psychologicznej to wstęp do honorowego pojedynku ewentualnie maskowanie odwrotu?' człowieku, wyjdź najpierw z domu w ogóle. bo to co piszesz jest groteskowe. nie odtworzysz kawałka na YouTube, bo masz jazdy na bani? a chcesz się ustawiać z kimś, o kim nic nie wiesz? a co zrobisz, jak się okaże, że jestem z firmy?'

Gość gość®
Gościu czy ty masz jakąś satysfakcję z tego? Jak tak sledzisz wpisy gameover a to powinienes wiedzieć ze twoje komentarze kolo hooja mu latają i pewnie pluje ze śmiechu w monitor gdy tak usilnie probujesz mu dopiertolic,po co tu wlazles ? Temat jest dla paranoikow, jak się nie podoba to spływaj na inny

"co zrobisz jak sie okaże, że jestem z firmy" xxx zabije cie:)

Gość gość®
:D chyba nie będzie problemu

Gość gość
gość® dziś Gościu czy ty masz jakąś satysfakcję z tego? Jak tak sledzisz wpisy gameover a to powinienes wiedzieć ze twoje komentarze kolo hooja mu latają x Piszę to za siebie, nie za tego gościa. Nie sądzę, że mu latają, bo jak sam napisał, bardzo łatwo się denerwuje. I rzeczywiście, nie trzeba wiele, żeby rzucał hoojami, kurfami, idiotami. Określenie paranoik, to jest oczywiście takie przegięcie, ale megaloman, który ma siebie za doskonale poinformowanego, gdy inni to idioc****asuje dość dobrze, do niego. Jest produktem popkultury, bo cała ta ideologia, którą wyznaje, to mieszanka legend miejskich, ignorancji i nieuporządkowanej wiedzy, którą można przyswoić sobie z licznych filmów, książek i for. Nie lubi zwykłych odpowiedzi, nie lubi brzytwy Ockhama, lubi cudowności, dziwności i mroczne tajemnice. Taki typ

brzytwa okhama nie służy do obcinania faktów. ponadto gdyby była sprawdzalna jako jedyna metoda to uwierz mi, że ludzie nie byliby wyposażeni w umiejetnosc abstrakcyjnego myślenia i wyobraźnie.

brzytwa okhama nie służy do obcinania faktów. ponadto gdyby była sprawdzalna jako jedyna metoda to uwierz mi, że ludzie nie byliby wyposażeni w umiejetnosc abstrakcyjnego myślenia i wyobraźnie.

"Zgodnie z filozofią Ockhama wielość traktowana jest jako niekonieczna, dlatego wymaga wyjaśnienia. Nie należy wprowadzać nowych pojęć, kategorii czy bytów, jeśli nie jest to uzasadnione poprzez rozum, doświadczenie lub Biblię" xxx biblia wyraźnie wspomina o przybyszach z nieba;) olbrzymach, ludziach żyjących po 900 lat, cudach, wniebowzięciach i zmartwychwstaniach:) proponuje zapoznać się z definicją pojęć zanim ich użyjesz

Gość gość®
Ja nie lubię tu pewnych osób na forum,jest ich długa lista,nie będę wymieniać , za chamstwo ,prostactwo,arogancję,cynizm,wyniosłość,egoizm,pychę,zazdrość,bezwzglednosc,agresję,nieprzyzwoitosc ... I wiele z tych osób ma tych cech więcej niż jedna. I po prostu jak widzę ich post nawet go nie czytam ,a juz na pewno nie komentuje. A z gameover jakoś mi się dobrze dyskutuje, jak kogoś nie rozumiesz to nie znaczy ze on jest debilem tylko ze ty nie nadazasz za jego tokiem myślenia .:o

Gość gość®
No w końcu zwracamy do meritum

dodam, że kiedy ją spisywano z przekazów ustnych bądź po prostu na chama kopiowano księgi hinduskie , babilońskie i egipskie nie znano pojęcia "metafora literacka" wyjaśniam ci to bo zapomniałem wspomnieć o aniołach:)

tak więc drogi okchamisto. dlaczego nie czerpiesz zz doświadczenia przodków i im nie wierzysz? uważasz, ze to wszystko byli wariaci? szwędali sie po pustyniach, nad indusem i nilem wymyślając jakby tu w najbardziej nieprzekonywujący sposób przedstawić Boga. To wg ciebie jest zgodne z brzytwą okchama?

chyba spora część społeczeństwa musiała być piertolnięta skoro zbiór opowieści wariatów starożytności stał się podstawą ich religii i kultury. sami wariaci. wierzyli w bajki. Ja piertole:O

Gość gość®
:D

Gość gość®
No ciekawe jaki będzie odzew ynteligencji :) Nie wiem jak ty ale świetnie się bawie ;)

mało tego gosć, który wymyślił zasadę brzytwy okchama jak sie okazuje też był wariatem

Gość gość®
Ja tam wole być wariantem niż szara masą

nie wiem o co im chodzi. może to jakieś pedały? trzeba uważać na tabór:D

Gość gość®
Wariatka *

Gość gość®
Ale wchodzą na temat o kosmitach i maja pretensje ze ktoś analizuje fakty :o a sami błyszczą intelektem jak chrząstką w salcesonie

Gość gość
gameover, kurde, Ty poważnie weź idź do jakiegoś psychiatry