Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brutalny on..

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. W miniona sobote spotkalam sie z moim chlopakiem z ktorym jestem ponad 4 lata. Ogladalismy film on wypil drinka, jednego, drugiego, trzeciego, kiedy polozylam sie spac przyszedl do mnie, szarpnal mnie mocno za wlosy i dal klapsa a raczej uderzyl bardzo mocno w posladek. Zaczal sciagac ze mnie ubrania kiedy mu powiedzialam ze mam okres przystopowal ale nie calkiem. Zlapal mnie za rece trzymal mocno, druga reka rozsunal mi nogi i zaczal sie ocierac.. bardzo g***townie i mocno, lapal za szyje i wciaz ciagnal za wlosy, balam sie go bardzo.. na drugi dzien mowil mi ze przykro mu i glupio i przepraszal, ale nie mam pewnosci czy tego nie powtorzy kiedy okres minie. Czy ktoras Kobieta tutaj przezyla cos podobnego? Czy to chwila slabosci czy niepokojacy objaw jakiej choroby???

Gość gość
Nie, poprostu jest debilem

Czemu choroby? Niektórzy lubią ostry seks, ale trzeba to uzgodnić z drugą stroną. Mówiłaś mu w trakcie, że Ci się nie podoba?

Gość gość
Alkohol. Faceci po % tak maja. Albo picie albo Ty. Niech odstawi calkowicie skoro traci nad sobą kontrole

Gość P30
eh,to prowokacja