Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska20

jestem niska i drobna przez to nikt mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość gość
kurd**elka z długimi włosami :D to jak chińska miotła ryżowa :P

Gość niska20
Nie uważam się za osoba piękna, tylko raczej przeciętnego wygladu :P Jak mówiłam o działkach chodzilo mi o panów powyżej 50-tki Mam 65B, wiec bardzo mały ale nie przeszkadza mi on :)

Gość niska20
Mówisz ze nie mam pokory, ale ja nigdy nie uwazalam się za osobę ladbiejsza od innych, wręcz przeciwnie. Jak poznaje kogoś to nigdy nie patrzę na jego wygląd tylko na charakter :) mam na przykład świetnego przyjaciela (w którym się kiedys zakochałam, no ale nie wyszło) który nie miał brania, ale tak świetny charakter i poczucie humoru ze az serce mi szybciej biło ze szczescia gdy tylko go słyszałam lub widziałam, moglabym z nim każda chwile spędzić :D

Gość gość
jeszcze 50-ki nie mam :D

Gość gość
65B to miały lalki siostry:)

Gość gość
Jakiego koloru masz wlosy?

Gość gość
gość dziś świnia jesteś

Gość gość
to miał być żart calm down:)

Gość gość
Ale masz poczucie humoru,zalosne.

Gość niska20
Jak nie masz 50 to nie jesteś stary :) No wiem ze male, ale zle nie wygladaja :P Jestem szatynka

Gość gość1234
kocham szatyneczki z takimi piersiami

Gość gość
i masz 26 lat i szukałeś ostatnio starszej pani:P

Gość gość
Z jakiej czesci kraju jestes?

Gość niska20
Jestem z woj w-m :) A miałeś juz kobiete z takim 65B? :P

Gość gość1234
marzę o 65b

Gość BSP
Marudzisz :P.Ja mam 155 cm,w twoim wieku też wygladalam baaardzo młodo i jakoś jestem kobieca.Nosze sukienki,robie makijaż ,itp. Może wyglądasz jak chłopak lub zaniedbana licealistka?;).Naprawdę,nie przesadzaj,że nie możesz znaleźć sukienki na swoją figurę! Za bardzo się skupiasz na wyglądzie i winę za niepowodzenie zwalasz na swoje warunki fizyczne,a jestem pewna, że to nie tylko o to chodzi.Może styl bycia-kumpelsko-luzacko-chamski,może faktycznie wygladasz jak chłopak,nie wiem.A może po prostu nie spotkalas jeszcze chłopaka,który by cię docenił. Za mało sobie czasu dałaś;).Teraz jest czas na rośnięcie,na dojrzewanie,na odnajdywanie siebie,swoich pasji...,a ty go tracisz na użalanie się ,bo cie żaden chłopak nie chce .:)

Gość gość
Najwidoczniej trafiasz na buraków, takich osób w dzisiejszych czasach mnóstwo, zarówno kobiet jak i mężczyzn, którzy ubzdurali sobie w głowie jakiś ideał partnera/partnerki i jak ktoś nie pasuje do tego ich wyimaginowanego szablonu, to z góry się go/ją przekreśla. Moja była miała 163cm (niewiele więcej od ciebie) ja mam 185cm i w niczym mi to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie... przy niej ur******ał się u mnie instynkt opiekuńczy i miałem ochotę ją non stop tulić :)

Gość gość
A masz pojecie jak wyglada taki 65B bo wiekszasc mezczyzn jak usłyszy ze kobieta B to nie patrzy na rozmiar tylko od razy ma przed oczyma 75B (a to dosc sporu biust)

Gość niska20
Chamska nie jm dla ludzi, jestem mila dla innych i z chęcią pomagam :) Jestem nad zbyt troskliwa i wrażliwa i to czasami przeszkadza :P

Gość gość
Wysocy faceci zawsze wybierają niskie kobiety z wiadomych powodów

Gość gość
A ja myśle ze nie jestem niska wzrostem tylko "głową"

Gość gość
przestań się zakompleksiać tylko uświadom sobie ze sama stwarzasz sobie problem

Gość niska20
Mam różne zainteresowania np. kocham rysować, malować, interesuje się kuglarstwem i cwicze różne rzeczy zwiazanych z nim, uwielbiam chodzić do teatru na musicale, spektakle :D imprezy nie są dla mnie :P Kocham również muzykę interesuje się tez astronomia m.in.

Gość gość
I masz swoją odpowiedz ze wzrost jest mało ważny:)

Gość gość
I tu jest problem, nie jesteś imprezowa, nie upijasz się na prywatkach to nieprzytomności, a co za tym idzie, trudniej cię przelecieć i faceci odpuszczają, bo są łatwiejsze :P

Gość gość
Na tej Warmii to masa fajnych kobiet z tego co widze ;) Kiedy ty znajdujesz czas na te wszystkie zainteresowania :)

Gość gość
65b wlasnie fajne cycychu

Gość niska20
Przeważnie w weekendy :) do teatru nie stety chodze rzadko ze wzgledu na brak kasy :( ale chodze na darmowe zajęcia z kuglarstwa i Uczę się żąglerki nie tylko pileczkami, ćwicze jeszcze na pojkach, chodzenia na szczudlach jazdy na monocyklu :D Maluje wieczorami jak jm w domu dla relaksu ;) A z dziećmi kuzynki chodze na różne pokazy astronomiczne albo w inne ciekawe miejsca :) ostatnio byłam z nimi w centrum Kopernika, świetne miejsce zarowno dla dzieci jak i starszych osób :D

Gość zawysoka
Ja mam 181 cm i tez mam problem, tylko odwrotny do twojego, jestem za wysoka, trudno znaleźć wyższego i normalnego chłopaka.

Gość gość
Wow, jak taka interesujsca osoba nie moze znalezc sobie faceta? Przyznaj sie, masz jakas mroczna strone :p