Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niska20

jestem niska i drobna przez to nikt mnie nie chce :(

Polecane posty

Gość gość
Wybacz, ale można mieć tylko jedną żonę. Nosiłbym was dwie.Chociaż mam już swoje lata(42) , to dałbym radę.Żona ma 32 i mógłbym się przy tobie jeszcze odmłodzić. Hehe, żart na stronę.Powodzenia życzę, bo opierając się na własnym przykładzie podpowiem ci , że właśnie tacy postawni ,duzi mężczyźni często zakochują się w takich kruszynkach jak ty( jak my z żoną).

Gość gość
Gość z 17-tej dobrze prawi.

Gość niska20
Jak do tej pory to spotykałam przeważnie facetów którzy woleli cycate lalunie :/

Gość gość
Ja z taka niska czulbym sie jak z dzieckiem :P kobieta ma być sexi a nie słodka :P

Gość gość
Czyli kruszynko spotykałaś trutni nie umiejących ocenić należycie kobiety.Nie zawracaj sobie takimi głowy. Pies z nimi tańcował.Wielkie cyce z wiekiem przeobrażą się w wory, jak taka zdejmie biustonosz to do pasa. A zgrabna kruszynka zawsze będzie zgrabna i powabna.

Gość gość
Ja mam 183 cm wzrostu i najlepiej gdyby moja kobieta miala maks 165 cm. Wtedy moglbym ja calutka objac ramionami i sie do niej tulic :)

Gość gość
niska ,drobna i głupia ...dziwisz się jeszcze wzrostu nie zmienisz ale t ostatnie masz jeszcze szanse

Gość niska20
Przepraszam ale po czym i jakie prawo masz sadzic ze jm głupia choć mnie wcale nie znasz i nie wiesz jaka jm?

Gość gość
ja się nie gniewam nie musisz przepraszac

Gość niska20
Powiedz mi czemu nazywasz mnie glupia

Gość gość
Bo zazwyczaj to wielkie kobiety mam na myśli wzrost i mase są mało adorowane przez facetów a u Ciebie jest na odwrót

Gość niska20
Ja nic nie mówiłam o bardziej okrągłych kobietach tylko o takich paniach co uważają sie za bóstwo bez wad i laluniach z balonami

Gość niska20
I dlatego ze u mnie jest odwrotnie to jestem głupia?

Gość gość
Kruszynko, przecież sama wiesz, że jesteś mądrą kobietką. Nie musisz tego na siłę udowadniać jakimś przypadkowym cymbałkom. Trzymaj się zdrowo.

Gość niska20
Jestem po prostu zła na takich ludzi co oceniają człowieka nie znając go i go krytykuja. Uważam ze ocenianie człowieka po wyglądzie, po statucie majątkowym czy tez ze swojego własnego przekonania jest niewłaściwe i nie powinno się tak robić, no bo przecież każdy zasługuje na szansę, a nie tylko na obelgi

Gość gość
Szukasz faceta do zwiazku czy do seksu?

Gość gość
to pytanie powidło paść jako drugie w tym topiku i byłoby po sprawie ze mała i nikt mnie nie chce

Nie przesadzaj dziewczyno:) Małe jest piękne, a kruszynki miło się zatapiają w męskich ramionach:) Odpowiadam z autopsji:) Ucha do góry dziewczyno:)

Gość gość
http://pu.i.wp.pl/k,MjYxMTg3MTEsNjQwMDEy,f,258448_Shakil01_medium.jpg To juz jednak troche zabawnie wyglada :p

Gość niska20
Oczywiście ze do związku :)

Gość gość
Wygląd nie ma tu nic do rzeczy. Małe jest piękne. Prawdopodobnie jesteś jęczydupa i tym odstraszasz mężczyzn, a nie wyglądem. Człowiek niezadowolony z siebie jest odbierany przez otoczenie jak człowiek niezadowolony z siebie. Drugi dzień wałkować temat swojego wyglądu to już lekka przesada.

Gość gość
Ja tam wszystkie kobiety kocham :D

Gość niska20
Nigdy nie jecze przy znajomych, jestem przy nich zawsze uśmiechnięta i radosna :)

Gość gość
niska, Ja właśnie lubię niziutkie dziewczyny :) nie będę sie długo rozpisywał napisz do mnie na GG:52306104, jeżeli chcesz oczywiście

Gość gość
Co tam u ciebie kruszynko? Odezwij się, bo nagle zamilkłaś. Czy wczorajsze wypowiedzi trochę cię podbudowały?

Gość niska20
No pod budowały mnie i mam nadzieje ze niedługo spotkam faceta który lubi takie kruszynki jak ja ;)

Gość niska20
Podbudowaly

Gość enoleizar
I jak tam znalazłaś szczęście? :-) jeśli dalej nie to ja z chęcią bym Cie poznał :-) jeśli jesteś z dolnegoslaska.

Gość gość
@enoleizar - jesteś archeologiem ?