Gość gość Napisano Luty 5, 2015 To prawda, że tv i inne media lubią podawać cytaty wyrwane z kontekstu, po to by wypowiadający się (tu Korwin) tracił przychylność w oczach szarych ludzików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Korwina nigdy nie interesowała zostanie posłem ministrem czy jakas pozycja nizej tylko odrazu prezydent a to poto aby po skonczonej kadencji dostac prezydencka emeryture i sie smiac z reszty co sam przyznal ze nie popiera EU a poszedl tam dla kasy i takiego prezydenta potrzebujecie nastempny sprzedawczyk i nie łudzcie sie ze on cos zmieni odwali swoje 5latek na bankietach i czesc naiwnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 Oho, już się zaczyna. Zrozum kontekst wypowiedzi, bo usłyszysz "gwałt" i już Ci się tylko z jednym kojarzy. Czy nie uważasz że to mężczyzna z natury dominuję kobietę? Oczywiście zaraz pojawią się głosy że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Tylko KORWIN!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Nie zgadzam się na bron i na odebranie kobietom praw wyborczych. Społeczeństwo nie jest głupie, jest oglupiale przez propagandę i kler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Ze niby udaje opór jak dobiera się do mnie jakaś męska oblecha typu Korwin? Hah. A jak go kopne w jaja to dostane mandat. Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 "Korwina nigdy nie interesowała zostanie posłem ministrem czy jakas pozycja nizej tylko odrazu prezydent a to poto aby po skonczonej kadencji dostac prezydencka emeryture i sie smiac z reszty co sam przyznal ze nie popiera EU a poszedl tam dla kasy i takiego prezydenta potrzebujecie nastempny sprzedawczyk i nie łudzcie sie ze on cos zmieni odwali swoje 5latek na bankietach i czesc naiwnym " O, widać czym się kierujesz w życiu( dorwać się do żłoba i nachapać ) i myślisz że każdy taki sam jak Ty? Znasz lepszego kandydata to napisz, chętnie zagłosuję jeżeli okaże się lepszym od Pana Janusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 A co się stalo z ta jego pensja której nie chciał? Przekazał na sierociniec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 czytaj uwaznie bo to własnie twój pan "Janusz"tak rozumuje nie ja jego słowa poszedłem do parlamentu europejskiego a te głupki mi zato płaca siedzi tam i oprucz obrazania innych co zrobil????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Na szczęście ten człowiek nie ma szans :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Zacofani ludzie zawsze będą bronić systemu hierarchicznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 "Nie zgadzam się na bron i na odebranie kobietom praw wyborczych. Społeczeństwo nie jest głupie, jest oglupiale przez propagandę i kler" Przecież nikt Cie nie zmusi do kupowania broni, nie będziesz chciał to nie kupisz, będziesz chciał to kupisz. Teraz bandzior bez większych problemów może kupić broń, a człowiek uczciwy który nie spełnia wymogów co do posiadania ma zakaz posiadania broni. Więc bandziory są na uprzywilejowanej pozycji, albo osoby uczciwe zmuszane są do tego by na czarno kupować. Umożliwienie dostępu dla każdego ( oczywiście jakieś minimalna regulacja typu chory psychicznie nie mógłby kupić) tworzy równe szanse. A o to chodzi, żeby były równe szanse, a nie, przywileje (temu nie wolno, a tobie wolno) Dlaczego ogłupienie zwalasz na kler? Przecież do kościoła możesz chodzić ( więc jeżeli możesz, to nie musisz). Jeżeli już chcesz chodzić do kościoła, to możesz wybrać do którego. Nawet możesz wybrać na jaki rodzaj mszy. Więc nie zwalaj ogłupienia na kler. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Kler oglupia ludzi. Wyznania sobie nie wybierasz jak jesteś dorosły i świadomy tylko zostaje narzucone siłą. Nie wiem ile można wam to powtarzać w kółko, udajecie greków czy co? Poza tym kościół się miesza w sprawy państwa a polowa społeczeństwa sobie tego nie życzy. I narzucania swoich wartości katolickich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 Oho, zaczęło się zaglądanie do portfela i zarządzanie nieswoimi pieniędzmi. Zobacz czy nic nie robi Pan Janusz w parlamencie. Chyba jako jeden z nielicznych udostępnia swoje wystąpienia, pokazuje nad czym parlament "pracuje" co ustala. A jacy polscy politycy są jeszcze w europarlamencie? Wiesz w ogóle co oni tam robią? To już ci nie przeszkadza że słuch o nich zaginął? To właśnie Pan Janusz wytyka na co są marnotrawione pieniądze Twoje, moje. Wytyka co taki parlamentarzysta "ma na koszt unii europejskiej". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 Narzucone siłą? Jeżeli już, to miej pretensje do rodziny. Poza tym, w każdej chwili możesz zerwać kontakt z kościołem. BEZ KONSEKWENCJI. Więc o co chodzi, jakie siłą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Kościół wymaga ochrzczenia w wieku niemowlęcym. To jest przemoc. Poza tym co z tego ze odejde z kościoła jak będę juz miała zryty beret? Czasem całego życia nie starczy żeby sobie te wszystkie strachy, leki, poczucie niższości, słabość, wybić z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 a czy on został wybrany aby sie przygladac co robia inni ? moskiewska szkoła SZPIEGOSTWO takich nam potrzeba nic nie robic obserwowac donosic i brac "NASZĄ"kase jak napisałes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 Oho, już zaczyna się obarczanie winą innych za swój los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Komuchy tak robiły i tak robi kościół. Czym skorupka za młodu nasiaknie. Zniszczyć to co naturalne i szczere, ludzkie i wdrukować regulki zwalniajace z myslenia To jest gwałt na psychice ludzkiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Janusz Korwin Mikke idealny kandydat na poligon strzelniczy kto trafi w muche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Jak uslyszalam pierwszy raz ze bóg za dobro nagradza a za zlo każe to się zsikalam w majtki. W ogóle jakie zło, ja nie wiedziałam czym jest zło, jakiś grzech i jakieś zło, skąd? Ale zaczęłam się źle czuć. Nie mówiąc o tym ze jest na odwrót, ten wasz bóg nagradza za zło a za dobro każe. P*****le nagrodę w niebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 Jak już napisałem, do kościoła nie chodzisz pod przymusem. Za młodu to mogła Ci mama albo tata nakazać. Ale przymusu chodzenia do kościoła nie ma. Jest wybór: chodzisz albo nie chodzisz. Wielu ludziom kościół pomógł, wielu ludzi doznaje ukojenia w kościele. Po prostu niektórym kościół pomaga, niektórym szkodzi. Jeżeli Tobie szkodzi to nie chodzisz. A co zamiast kościoła uważasz że powinno być ( powinno albo mogło)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Trzeba było chodzić do spowiedzi wiec wymyslalam grzechy, tak bo ja nie czułem się zła, nie wiedziałam co to zło. Czy dlubanie w nosie jest zle, czy pokazywanie majtek na trzepaku. Pytalam się o grzechy innych i to samo mówiłem w konfesjonale. Kościół robi z niewinnych dzieci diableta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 Później się odniosę. Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Tylko nie komorowski bo chciał sprzedać polskie lasy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 co za brednie tylko nie komorowski tylko nie PO a lecicie jak cmy do swiatła i glosujecie bo ktos to całe zlodziejskie PO wybiera jak nie wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 co za kretynka, wyzywa innych od komuchów, a sama ma komuszą mentalność chcąc zakazac innym dostępu do broni :D każdy powinien mieć prawo do posiadania broni, państwo nie będzie nikomu mówić co on może mieć , a czego nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 W sumie czy śpi tu http://niezalezna.pl/58968-korwin-mikke-zasnal-w-europarlamencie czy w Pałacu Naniestnikowskim to jeden chuj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 k***in ma dominaje:((Nad swym siusia/kiem!cymbal jakich malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 janek ma dominacje:(( Nad swym siusia/kiem!cymbal jakich malo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach