Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeciwnik islamizacji Europy

JANUSZ KORWIN MIKKE NA PREZYDENTA.

Polecane posty

Albo Grzegorz Braun. Najlepsze kandydatury dla tych co chcą by w Polsce zawitała WOLNOŚĆ, SPRAWIEDLIWOŚĆ, WŁASNOŚĆ. By po prosty było NORMALNIE. Teraz socjalizm ciągnie wszystko w dół, do piachu. Oczywiście to moje zdanie z którym nie musisz się zgadzać, ale zgadzać się przecież też możesz. Pozdrawiam 🖐️

Gość gość
popieram niezależnego kandydata ! Byle nie Komorowski bo to wstyd

Gość gość
ja też nie chcę Komorowskiego bo chciał sprzedać polskie lasy !

Jeżeli już głosujesz to sprawdź kandydatów, pomyśl , zaangażuj się w sprawę. Nie rób tego na odwal się, bo do dobrego to nie prowadzi. Bo bez sens jest głosować w sposób: Nie zagłosuję na PO, zagłosuję na PIS albo SLD bo niby opozycja, albo odwrotnie. Jedyną opozycją tego systemu jest Pan Janusz Korwin-Mikke, Pan Grzegorz Braun i chyba jeszcze Pan Jacek Wilk. Opozycją systemu jest zmiana systemu. 🖐️

Gość gość
Wy tak naserio z tym Korwinem ? nie pogrązajcie tego kraju jeszcze bardziej ja was bardzo prosze

Gość gość
tylko koszerni kandydują

Gość gość
Zacznijmy od tego że pan Mikke nie jest normalny, jak więc miałby zapewnić normalność komukolwiek :P

Gość gość
Korwin pierwsze co zrobi to sprzeda lasy a potem zamek królewski w Krakowie i Warszawie

W sensie że jest oryginalny? Że jest ponad normę? W jakim sensie nienormalny? Na pewno ma NORMALNE zasady, którymi się kieruje. Ponadto, posługuje się kilkoma językami obcymi , posiada wiedzę na temat Polski, Europy, Świata. Można by wymieniać zalety Pana Janusza. Nie twierdzę że nie ma wad, ale istotne umiejętności do bycia prezydentem Polski na pewno Pan Janusz posiada.

Pierwsze co zrobi Pan Janusz to przywróci NORMALNOŚĆ , a później już wiele dobrego z tego wyniknie i jak będziesz chciał to i Ty skorzystasz. Teraz masz zabieraną możliwość chcenia( bądź niechcenia). Więcej nakazów, zakazów i tak aż do tego kiedy o niczym nie będziesz mógł zadecydować, bo zabrana zostanie Ci ta możliwość. Możliwość decydowania o swoim( własnym) losie. 🖐️

Gość gość
Na szczęście młody nie jest a jego poglądy są śmieszne i nierealne, to zwykły bajkopisarz z przerosnietymi jajami

Gość gość
Nie potrzebujemy krula tylko demokracji bezpośredniej.

Gość gość
Z całym szacunkiem dla pana Janusza, ale on się nie nadaje na prezydenta:-/ Popieram jego poglądy, ale jego samego to już niekoniecznie...

Gość gośćnormalny
gość z 14:00 Korwin sprzeda lasy?? - ty matole!!! to komorowski i banda jego złodziei ...."W nocy 18 grudnia, o godz. 0:45 koalicja rządząca próbowała zmienić Konstytucję RP. Chcieli wprowadzić zapisy, które umożliwiłyby wyprzedaż Lasów Państwowych..." Ale ty nawet się o tym nie dowiedziałeś i do dziś nie wiesz oglądajac tfn i tfp !!!!!!!!!!!! A jak masz opowidac takie bajki to idz i skoncz swój żywot bo tacy jak ty w wolnej polsce poszli by siedziec

Gość gość
Ja popieram Demokracje Bezpośrednią, a nie jakiegoś starego capa który chce zrobić z kobiet wory na sperme

Gość gość
Ja nie potrzebuję w ogóle prezydenta. Ja chciałabym, aby Polską rządził dyktator, który nie będzie bał się całej zasranej Unii i weźmie za pyski naszą polityczną elytę i jej podobnych złodziei, a i będzie wiedział co robi się ze wszelkim zagrożeniem bezpieczeństwa narodu.

Panie, Panowie bez wyzwisk. Można się nie zgadzać oczywiście, ale nie ma co się wyzywać. Tak naprawdę to działamy we wspólnej sprawie. Ty żeby Tobie było dobrze, ja żeby mnie było dobrze, a jeżeli Tobie będzie dobrze, to i duże prawdopodobieństwo że i mnie będzie dobrze. To co dopiero gdy Tobie będzie dobrze i gdy mnie będzie dobrze? Polska będzie lepsza? (będzie ;))

Gość gość
Decyzje powinno podejmować społeczeństwo i gwarantuje ci ze ma większe tendencje do kierowania się racja stanu niż jakiś mongol na gorze wedle którego pomysłu ma żyć cale spoleczenstwo

Gość gość
A tak w ogóle to Korwin ma Libertariańskie poglądy wiec na pewno wszystko szprzeda

Gość gość
Jak to są wypowiedzi normalnego człowieka to ja chcę do czubków http://natemat.pl/102877,jatka-u-olejnik-janusz-korwin-mikke-o-gwaltach-kazda-kobieta-udaje-ze-stawia-jakis-opor

Gość gość
Ten kraj jest tak rozprzedany przez złodzieji w garniturach że juz chyba nawet nie będzie co sprzedawać

Gość gość
Albo to normalne? http://natemat.pl/110079,wylaczyli-mikrofon-k***in-mikkego-mowil-o-czarnuchach-i-placy-minimalnej

Co za bzdura. Zapytaj się każdej kobiety która miała styczność z Panem Januszem czy nie szanuje kobiet, a nie powtarzasz bredząc co Ci podrzucili w telewizji( na przykład wyrwane z kontekstu wypowiedzi Pana Janusza), albo "obiektywna" gazeta. Posłuchaj wypowiedzi(są całe wykłady Pana Janusza).

Gość gość
Japonia juz byla Zielona Wyspa tez. Korwin by zrobil Texas:-) idze idze guptasie:-)