Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Teoretycznie tak, ale bron w rekach idiotów jest niebezpieczna, w każdym społeczeństwie jest znaczny odsetek osób bez empatii i wyobraźni. Poza tym są juz maczeciaze. A bronią palna można zamordować więcej osób w jednym czasie. Nie musimy mieć broni żeby się rzucać na rząd, do czego to doprowadz? Do wojny domowej? Będę wracać z pracy i jakiś idiota włamuje mi kulkę w łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2015 Są ludzie niebezpieczni, chorzy albo niezrownowazeni i nie możemy pozwolić na to żeby mieli bron. Bo oni zagrażają innym. A łatwiej nacisnąć spust niż zadzgac nożem, dużo latwiej i estetyczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 "Trzeba było chodzić do spowiedzi wiec wymyslalam grzechy, tak bo ja nie czułem się zła, nie wiedziałam co to zło. Czy dlubanie w nosie jest zle, czy pokazywanie majtek na trzepaku. Pytalam się o grzechy innych i to samo mówiłem w konfesjonale. Kościół robi z niewinnych dzieci diableta" . Dłubanie w nosie jest obrzydliwe. Ale złem nie jest. Pokazywanie majtek na trzepaku też nie jestem złem. Po prostu nie przystoi pokazywanie majtek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 5, 2015 "Teoretycznie tak, ale bron w rekach idiotów jest niebezpieczna, w każdym społeczeństwie jest znaczny odsetek osób bez empatii i wyobraźni. Poza tym są juz maczeciaze. A bronią palna można zamordować więcej osób w jednym czasie. Nie musimy mieć broni żeby się rzucać na rząd, do czego to doprowadz? Do wojny domowej? Będę wracać z pracy i jakiś idiota włamuje mi kulkę w łeb. " Jeżeli broń byłaby ogólnie dostępna to idiotów byłoby mniej ( większe prawdopodobieństwa że idiota zastrzeli się ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 6, 2015 Pan Janusz Korwin-Mikke rozmawia ze związkowcami. http://youtu.be/jNCVj0i3GJs Czy któryś z obecnych polityków byłby w stanie tak rozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 to nie rozmowa to kampania wyborcza puste słowa i czyny aby tylko ryj zatąkac w korycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 6, 2015 Dla Ciebie może puste. Jak czegoś nie rozumiesz to wydaje się puste. Kiedyś zrozumiesz może i wtedy nie uznasz tego za puste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2015 Mikke pochodzi z rosji jego zona tez nawet w domu mowia po rusku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 6, 2015 Zaczyna się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 6, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 6, 2015 Ci co są za Andrzejem Dudą. Czym was urzekł że ręczycie za niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 10, 2015 Albo Pan Grzegorz Braun na króla, ostatecznie na prezydenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 11, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach